FEDEZZE FEL A MEGFELELŐ MELLTARTÓT MINDEN MÉRETHEZ ÉS ÍZLÉSHEZ

A melltartó egy igazi mindenes: megtámasztja a mellkast, és biztosítja a mellek szükséges alátámasztását. Ilyen módon tehermentesíti a kötőszövetet és a hátat is. Ugyanakkor számos, speciális anyagból (pl. csipke, viszkóz vagy pamut) készült melltartó létezik, amelyekkel elcsábíthatja kedvesét. A legfontosabb dolog minden melltartó esetében, hogy jól érezze magát bennük._x000D_

A melltartónak számos feladata van: kényelmesnek kell lennie, alá kell támasztania a melleket, és emellett jól kell kinéznie, különösen akkor, ha meg akarja vele lepni kedvesét. Attól függően, hogy mik az igényei a melltartókkal kapcsolatban, az elegáns fehérneműt különböző modellváltozatokban vásárolhatja meg:

MELLTARTÓK: A PUSH-UP-TÓL A MINIMIZERIG

Rengetegféle különböző melltartó létezik, amelyek nemcsak szín és anyag tekintetében, hanem mindenekelőtt alakjukban és szabásukban különböznek egymástól. Néhány a legismertebb változatok közül:

Push-up melltartó: a push-up melltartó ideális azoknak a kis vagy közepes méretű mellekkel rendelkező nőknek a számára, akik nagyobb melleket kívánnak maguknak. Oldalról és alulról emeli meg a kebleket, és gélből vagy habanyagból készült, integrált párnák találhatók benne. Használatukkal a keblek dúsabbnak hatnak, és gyönyörű dekoltázst varázsolnak viselőjüknek.

Minimizer melltartó: a minimizer ezzel ellentétben nagyméretű mellekkel rendelkező nők számára alkalmas. Speciális szabása a melleket kisebbnek tünteti fel a valóságosnál, és az alakformáló anyagoknak köszönhetően rendkívül jó tartást biztosít a keblek számára.

Merevítős melltartó: a merevítős melltartó klasszikusnak számít a melltartók között. Beépített alakformáló merevítőkkel rendelkezik, amelyek megtámasztják a kosarakat, és harmonikus kerek mellformát biztosítanak.

Póló alá vehető melltartó: ezt a melltartót leginkább a kosarak feletti hiányzó varrások jellemzik. Éppen ezért ezek a modellek kiváló választást jelentenek különösen szűk felsők és ruhák alá, mert körvonalaik nem rajzolódnak ki a ruha alól.

Balconette melltartó: a balconett melltartókat a nagyon mély kivágás jellemzi. A kosarak felső része egyenes szabású, ami erkély formára emlékeztet. A pántok egészen oldalt vannak rögzítve a kosarakhoz. Ezért a balconett melltartók különösen alkalmasak bő, egyenes kivágású felsők vagy ruhák esetében. Még egy dirndli alá is nagyszerű választás a balconett melltartó.

Csipke melltartó: a csipke melltartót kevésbé alakja, mint inkább anyaga határozza meg. Legnagyobb részben csipkéből készült, ezért különösen csábító és vonzó hatást fejt ki.

Sportmelltartó: a sportmelltartók a mellkasnak extra megtámasztást adnak edzések során, és tehermentesítik a kötőszövetet. Ezek a melltartók körülfogják a mellek lehető legnagyobb részét, és széles pántokkal vannak ellátva.

Ezenkívül sok más változat is létezik, például pánt nélküli melltartók vagy levehető pántos modellek. Ha többet szeretne megtudni a különböző típusú melltartókról, nálunk egy pillanat alatt megtalálja az összes melltartótípust.

MILYEN MELLTARTÓK KAPHATÓK A LASCANA-NÁL?

A melltartónak számos feladata van: kényelmesnek kell lennie, alá kell támasztania a melleket, és emellett jól kell kinéznie, különösen akkor, ha meg akarja vele lepni kedvesét. Attól függően, hogy mik az igényei a melltartókkal kapcsolatban, az elegáns fehérneműt különböző modellváltozatokban vásárolhatja meg. Kínálatunkban különböző melltartótípusok nagy választékát találja. Így minden felhasználási célhoz, valamint minden mellformához és testalkathoz találhat valamit:

  • Bralette melltartók - Elegáns, merevítő nélküli melltartó csipkével
  • Bustier melltartók - Merevítő és drót nélkül, ezért rendkívül kényelmes
  • Merevítős melltartók - Az új trendi merevítős melltartók, amelyek jó tartást biztosítanak
  • Merevítő nélküli melltartók - Az új trendi melltartók merevítő nélkül, amelyek jó tartást biztosítanak
  • Szoptató melltartók - Praktikus az anyák számára, akik szeretnék összekötni a funkcionalitást és az eleganciát

MILYEN SZÍNEKBEN KAPHATÓK A MELLTARTÓK?

Különösen, ha a fehérneműt láthatatlanná szeretné tenni a ruha alatt, akkor a színt úgy kell megválasztania, hogy illeszkedjen a felsőruházat többi részéhez. Modelljeinket éppen ezért számos különböző színváltozatban kínáljuk:

Fehér melltartó
Fekete melltartó
Bőrszínű melltartó
Kék melltartó
Piros melltartó