Melltartók1283Termék
JETTE
Melltartó
15.990 Ft
NUANCE
Melltartó
15.490 Ft
JETTE
Melltartó
15.990 Ft
JETTE
Fehérnemű szettek
20.990 Ft
PETITE FLEUR GOLD
Fehérnemű szettek
15.990 Ft
LASCANA
Melltartó
18.490 Ft
VIVANCE
Melltartó
11.990 Ft
NUANCE
Melltartó
9.890 Ft
ABRACADA BRA
Melltartó tartozékok
3.990 Ft
JETTE
Melltartó
15.990 Ft
VIVANCE
Melltartó
13.990 Ft
Eddig 48 terméket néztél meg ennyiből: 1283

FEDEZZE FEL A MEGFELELŐ MELLTARTÓT MINDEN MÉRETHEZ ÉS ÍZLÉSHEZ

A melltartó egy igazi mindenes: megtámasztja a mellkast, és biztosítja a mellek szükséges alátámasztását. Ilyen módon tehermentesíti a kötőszövetet és a hátat is. Ugyanakkor számos, speciális anyagból (pl. csipke, viszkóz vagy pamut) készült melltartó létezik, amelyekkel elcsábíthatja kedvesét. A legfontosabb dolog minden melltartó esetében, hogy jól érezze magát bennük._x000D_

A melltartónak számos feladata van: kényelmesnek kell lennie, alá kell támasztania a melleket, és emellett jól kell kinéznie, különösen akkor, ha meg akarja vele lepni kedvesét. Attól függően, hogy mik az igényei a melltartókkal kapcsolatban, az elegáns fehérneműt különböző modellváltozatokban vásárolhatja meg:

MELLTARTÓK: A PUSH-UP-TÓL A MINIMIZERIG

Rengetegféle különböző melltartó létezik, amelyek nemcsak szín és anyag tekintetében, hanem mindenekelőtt alakjukban és szabásukban különböznek egymástól. Néhány a legismertebb változatok közül:

Push-up melltartó: a push-up melltartó ideális azoknak a kis vagy közepes méretű mellekkel rendelkező nőknek a számára, akik nagyobb melleket kívánnak maguknak. Oldalról és alulról emeli meg a kebleket, és gélből vagy habanyagból készült, integrált párnák találhatók benne. Használatukkal a keblek dúsabbnak hatnak, és gyönyörű dekoltázst varázsolnak viselőjüknek.

Minimizer melltartó: a minimizer ezzel ellentétben nagyméretű mellekkel rendelkező nők számára alkalmas. Speciális szabása a melleket kisebbnek tünteti fel a valóságosnál, és az alakformáló anyagoknak köszönhetően rendkívül jó tartást biztosít a keblek számára.

Merevítős melltartó: a merevítős melltartó klasszikusnak számít a melltartók között. Beépített alakformáló merevítőkkel rendelkezik, amelyek megtámasztják a kosarakat, és harmonikus kerek mellformát biztosítanak.

Póló alá vehető melltartó: ezt a melltartót leginkább a kosarak feletti hiányzó varrások jellemzik. Éppen ezért ezek a modellek kiváló választást jelentenek különösen szűk felsők és ruhák alá, mert körvonalaik nem rajzolódnak ki a ruha alól.

Balconette melltartó: a balconett melltartókat a nagyon mély kivágás jellemzi. A kosarak felső része egyenes szabású, ami erkély formára emlékeztet. A pántok egészen oldalt vannak rögzítve a kosarakhoz. Ezért a balconett melltartók különösen alkalmasak bő, egyenes kivágású felsők vagy ruhák esetében. Még egy dirndli alá is nagyszerű választás a balconett melltartó.

Csipke melltartó: a csipke melltartót kevésbé alakja, mint inkább anyaga határozza meg. Legnagyobb részben csipkéből készült, ezért különösen csábító és vonzó hatást fejt ki.

Sportmelltartó: a sportmelltartók a mellkasnak extra megtámasztást adnak edzések során, és tehermentesítik a kötőszövetet. Ezek a melltartók körülfogják a mellek lehető legnagyobb részét, és széles pántokkal vannak ellátva.

Ezenkívül sok más változat is létezik, például pánt nélküli melltartók vagy levehető pántos modellek. Ha többet szeretne megtudni a különböző típusú melltartókról, nálunk egy pillanat alatt megtalálja az összes melltartótípust.

MILYEN MELLTARTÓK KAPHATÓK A LASCANA-NÁL?

A melltartónak számos feladata van: kényelmesnek kell lennie, alá kell támasztania a melleket, és emellett jól kell kinéznie, különösen akkor, ha meg akarja vele lepni kedvesét. Attól függően, hogy mik az igényei a melltartókkal kapcsolatban, az elegáns fehérneműt különböző modellváltozatokban vásárolhatja meg. Kínálatunkban különböző melltartótípusok nagy választékát találja. Így minden felhasználási célhoz, valamint minden mellformához és testalkathoz találhat valamit:

  • Bralette melltartók - Elegáns, merevítő nélküli melltartó csipkével
  • Bustier melltartók - Merevítő és drót nélkül, ezért rendkívül kényelmes
  • Merevítős melltartók - Az új trendi merevítős melltartók, amelyek jó tartást biztosítanak
  • Merevítő nélküli melltartók - Az új trendi melltartók merevítő nélkül, amelyek jó tartást biztosítanak
  • Szoptató melltartók - Praktikus az anyák számára, akik szeretnék összekötni a funkcionalitást és az eleganciát

MILYEN SZÍNEKBEN KAPHATÓK A MELLTARTÓK?

Különösen, ha a fehérneműt láthatatlanná szeretné tenni a ruha alatt, akkor a színt úgy kell megválasztania, hogy illeszkedjen a felsőruházat többi részéhez. Modelljeinket éppen ezért számos különböző színváltozatban kínáljuk:

Fehér melltartó
Fekete melltartó
Bőrszínű melltartó
Kék melltartó
Piros melltartó