T-shirt melltartók529Termék
LSCN by LASCANA
Melltartó
9.890 Ft
LASCANA
Melltartó
11.990 Ft
Eddig 48 terméket néztél meg ennyiből: 529

PÓLÓ ALÁ FELVEHETŐ MELLTARTÓ: VONZÓ MELLTARTÓ TESTHEZ SIMULÓ FELSŐKHÖZ

Varrásaik és díszítéseik miatt a melltartók gyakran kirajzolódnak a pólók és a felsők alatt. A póló alá vehető melltartó úgy készült, hogy rásimuljon a bőrre, ezért kívülről szinte láthatatlan.

A karcsúsított pólók különösen csábító módon hangsúlyozzák a test alakját. Annak érdekében, hogy ez a hatás optimálisan érvényesüljön, a lehető legegyszerűbb melltartóra van szükség. A póló alá vehető melltartó visszafogott megjelenésű, természetesen szép melleket formál, és párnázással biztosítja, hogy mellbimbói ne látszódjanak át a szöveten.

A PÓLÓ ALÁ VEHETŐ MELLTARTÓ KÜLÖNLEGESSÉGEI

A póló alá vehető melltartók speciális szabásúak, így nincsenek olyan varrásaik, amelyek átnyomódnának a felettük viselt ruhán. Ezenkívül ezeknél a modelleknél a pántok rendkívül laposak és egészen kintre vannak felvarrva, szemben más melltartótípusokkal. Ezekkel a kis trükkökkel a póló alatt viselt melltartó észrevétlen marad.

Tipp: Még jobban elrejthető a póló alatti melltartó, ha párnázóbetét nélküli verziót visel. Kissé átlátszó felsők esetében éppen ez a melltartó a megfelelő választás.

KICSI VAGY NAGY - PÓLÓ ALÁ VEHETŐ MELLTARTÓK KÜLÖNBÖZŐ MELLBŐSÉGEKHEZ

A póló alá vehető melltartó kimondottan rugalmas. A LASCANA webshopjában kis és nagy mellekre való változatok egyaránt megtalálhatók.
Legnépszerűbbnek a következő fajták számítanak: minimizer melltartók, amelyek speciális kialakítású kosaraiknak köszönhetően melleit akár egy kosármérettel kisebbnek láttatják. Push-up melltartók alakformáló párnákkal, melyeknek köszönhetően a kis mellek teltebbnek hatnak. Póló alá vehető melltartók tehermentesítő funkcióval, melyeknél a széles mell alatti pántok és a vállakra akasztott tartópántok keblei súlyát egyenletesen oszlatják el, miközben a melleket alátámasztják.