T-shirt melltartók564Termék
PETITE FLEUR GOLD
Melltartó
13.990 Ft
VIVANCE
Melltartó
13.990 Ft
LASCANA
Melltartó
18.490 Ft
LASCANA
Melltartó
10.990 Ft
LASCANA
Melltartó
15.990 Ft
LASCANA
Melltartó 'Spacer'
22.490 Ft
Eddig 48 terméket néztél meg ennyiből: 564

PÓLÓ ALÁ FELVEHETŐ MELLTARTÓ: VONZÓ MELLTARTÓ TESTHEZ SIMULÓ FELSŐKHÖZ

Varrásaik és díszítéseik miatt a melltartók gyakran kirajzolódnak a pólók és a felsők alatt. A póló alá vehető melltartó úgy készült, hogy rásimuljon a bőrre, ezért kívülről szinte láthatatlan.

A karcsúsított pólók különösen csábító módon hangsúlyozzák a test alakját. Annak érdekében, hogy ez a hatás optimálisan érvényesüljön, a lehető legegyszerűbb melltartóra van szükség. A póló alá vehető melltartó visszafogott megjelenésű, természetesen szép melleket formál, és párnázással biztosítja, hogy mellbimbói ne látszódjanak át a szöveten.

A PÓLÓ ALÁ VEHETŐ MELLTARTÓ KÜLÖNLEGESSÉGEI

A póló alá vehető melltartók speciális szabásúak, így nincsenek olyan varrásaik, amelyek átnyomódnának a felettük viselt ruhán. Ezenkívül ezeknél a modelleknél a pántok rendkívül laposak és egészen kintre vannak felvarrva, szemben más melltartótípusokkal. Ezekkel a kis trükkökkel a póló alatt viselt melltartó észrevétlen marad.

Tipp: Még jobban elrejthető a póló alatti melltartó, ha párnázóbetét nélküli verziót visel. Kissé átlátszó felsők esetében éppen ez a melltartó a megfelelő választás.

KICSI VAGY NAGY - PÓLÓ ALÁ VEHETŐ MELLTARTÓK KÜLÖNBÖZŐ MELLBŐSÉGEKHEZ

A póló alá vehető melltartó kimondottan rugalmas. A LASCANA webshopjában kis és nagy mellekre való változatok egyaránt megtalálhatók.
Legnépszerűbbnek a következő fajták számítanak: minimizer melltartók, amelyek speciális kialakítású kosaraiknak köszönhetően melleit akár egy kosármérettel kisebbnek láttatják. Push-up melltartók alakformáló párnákkal, melyeknek köszönhetően a kis mellek teltebbnek hatnak. Póló alá vehető melltartók tehermentesítő funkcióval, melyeknél a széles mell alatti pántok és a vállakra akasztott tartópántok keblei súlyát egyenletesen oszlatják el, miközben a melleket alátámasztják.