Fürdőruhák2450Termék
VENICE BEACH
Fürdőruhák
23.990 Ft
LASCANA
Bikini nadrágok 'Tahiti'
5.990 Ft
s.Oliver
Fürdőruhák
23.990 Ft
BENCH
Rövid fürdőnadrágok
15.990 Ft
LASCANA
Alakformáló fürdőruha
33.990 Ft
SUNSEEKER
Bikini nadrágok
13.490 Ft
s.Oliver
Fürdőruhák
27.990 Ft
BUFFALO
Bikini nadrágok
13.990 Ft
s.Oliver
Bikini felső
17.490 Ft
LASCANA
Bikini nadrágok 'Dressy'
9.890 Ft
BENCH
Fürdőnadrágok
11.990 Ft
SUNSEEKER
Tankini
19.990 Ft
LASCANA
Bikini nadrágok
13.990 Ft
LASCANA
Bikini nadrágok 'Lexa'
13.990 Ft
VENICE BEACH
Sport bikini felső
17.990 Ft
KangaROOS
Bikini felső
15.990 Ft
LASCANA
Tankini
25.990 Ft
LASCANA
Bikini nadrágok
13.990 Ft
VIVANCE
Bikini nadrágok
13.990 Ft
Eddig 48 terméket néztél meg ennyiből: 2450

KÜLÖNBÖZŐ STÍLUSÚ FÜRDŐRUHÁK

A LASCANA fürdőruháit elegáns szabás és divatos kifinomultság jellemzi. Függetlenül attól, hogy szexi egyrészes fürdőruhát vagy inkább sportos bikinit szeretne - bármelyiket megtalálja online boltunkban. Alapvetően a következő ruhadarabok közüla választhat:

Egyrészes fürdőruhák
Bikinik
Tankinik

Ebben a szezonban a fürdőruha merészebb, mint valaha: a kivágások, az aszimmetrikus szabások és a figyelemfelkeltő hangsúlyok tényleg magukra vonják a tekinteteket. De szívünk nem csak a legújabb formatervezés miatt ver hevesebben: ahhoz, hogy a szabadban minden szempontból jól érezze magát, a tökéletes illeszkedés is kulcsfontosságú.

Legyen elegáns, játékos vagy sportos - ma már a legszebb színekben sokféle stílus létezik. Összeállítottuk a legforróbb trendeket az Ön számára, hogy ne tévessze szem elől napszemüvegén keresztül se a lehetőségeket. Készen áll a hamisítatlan nyári érzésre?

BIKINIK: KICSIK, DE AJAJ

A bikinik merész figyelemfelkeltőkből a fürdőruhadivat tartós kedvenceivé váltak. Szinte minden nőnek van a ruhatárában olyan nőies, kétrészes fürdőruhája, amely a kényelem szempontjából is sokat kínál: megfelelő altámasztással elegánsan mutatnak a nagy kosarak is.

A push-up bikinik lélegzetelállító dekoltázst varázsolnak a kisebb mellű nők számára is. A párnázott kosarak óvatosan megemelik és formálják a kebleket. A fürdőruha menő ruhadarabbá válik további kiegészítőkkel, például fodrokkal, hímzésekkel vagy díszítéssel.
Az egyenes szabású balconette és a bandeau bikiniket minden kosármérethez ajánljuk - csak az a fontos, hogy mekkora alátámasztást adnak. Mert teltkarcsúbb hölgyek esetén a mell alatti és a széles tartópántok nem hiányozhatnak. A szexi, pánt nélküli verzió különösen népszerű a vékony nők körében, mert itt a bikininek nem kell túl sok alátámasztást nyújtania. Így csíkmentes lesz a barnulás, ahogy szeretné!
A merevítős bikinik klasszikusnak számítanak, és a tengerparton is aktívan sportoló lányoknak pontosan annyi alátmáasztást adnak, amennyi éppen szükséges. Ez a forma különösen népszerű sportos megjelenés esetén. Nőies fodrokkal és játékos virágmintákkal a merevítős melltartó is finom felfrissítésen esett át az utóbbi időben.

FÜRDŐRUHÁK: EGYRÉSZESEK, HOGY A LEGJOBB FORMÁJÁT HOZZA

Az elegáns egyrészes fürdőruha visszatérése a divatba ugyanolyan erőteljes, mint a nyári napsütés. Divatmagazinok és sztárok ünneplik az egyrészes fürdőruhát - és ezért egyre népszerűbb nálunk! Ez különösen azoknak a nőknek jó hír, akik nem érzik jól magukat bikiniben. De a parányi kétrészes fürdőruhák szerelmesei is újrafelfedezik az egyrészes fürdőruhákat! Előnyük ugyanis: az egyrészes fürdőruhában nemcsak a melleket, hanem a hasat, a derekat és a csípőt is be lehet vetni. Az alakformáló betétektől a szemet gyönyörködtető kiegészítőkig így mindenki pontosan azt tudja kihangsúlyozni a testéből, amit szeretne. Merész formatervezéssel, fűzéssel vagy kivágással a fürdőruhák ma igazi figyelemfelkeltő ruhadaraboknak számítank.