Akciók45Termék
PETITE FLEUR GOLD
String bugyik
1.490 Ft
7.590 Ft
Legjobb ár az elmúlt 30 napban*: 3.590 Ft (-59%)
- 80 %
LASCANA
Fürdőruhák
27.490 Ft
s.Oliver
Bikini felső
13.990 Ft
LASCANA
Bikini nadrágok
11.990 Ft
JETTE
Body
23.490 Ft
LASCANA ACTIVE
Sportnadrágok
15.990 Ft
VENICE BEACH
Tankini
23.990 Ft
s.Oliver
Bikini felső 'Herbst'
15.990 Ft
s.Oliver
Bikini felső 'Avni'
13.990 Ft
LASCANA
Fürdőruhák
27.490 Ft
s.Oliver
Bikini
25.990 Ft
LASCANA
Bikini nadrágok 'Bloom'
10.990 Ft
LASCANA
Póló
13.990 Ft
PETITE FLEUR GOLD
Nyitott hátú ruhák
7.590 Ft
BUFFALO
Bikini nadrágok
4.690 Ft
14.990 Ft
Legjobb ár az elmúlt 30 napban*: 8.790 Ft (-47%)
- 68 %
LASCANA
Bikini
16.490 Ft
19.990 Ft
Legjobb ár az elmúlt 30 napban*: 15.490 Ft (+6%)
- 17 %
LASCANA
Bikini
10.490 Ft
25.990 Ft
Legjobb ár az elmúlt 30 napban*: 18.490 Ft (-44%)
- 59 %

NŐI divat, fehérnemű, éjszakai ruházat és még sok minden más leárazva LASCANA-nál

Az aktuális ajánlatokat itt találja a LASCANA online boltjának értékesítési oldalán. Nem számít, hogy nyári vagy téli kiárusításról van-e szó. Nálunk a következő kategóriákban talál leértékelt árú ruházatot

Strandruházat kiárusítása
Alsó- és fehérneműk kiárusítása
Hálóruházat kiárusítása
Női cipők kiárusítása
Ruhák kiárusítása

A LASCANA-divatot a kiváló minőség és az elegáns stílus jellemzi. Különösen az árleszállítás során tudunk kiváló ár-érték arányt biztosítani. Legyen szó push-up melltartóról, hálóruháról vagy álomszép fehérneműről - nálunk elegáns női fehérneműket talál.

Álomba illően olcsó fehérnemű - szinte túl szép, hogy legyen alatta valami

„A fehérnemű a nőiesség maximális kifejeződése” - ezek a szavak Stefano Gabbanától származnak, márpedig ő aztán tudja. Ezekben a ruhákban a nők érzéki, szenvedélyes oldalukat mutathatják meg. Ehhez pedig még csak nem is kell sok pénzt költeniük. Itt gyönyörű és egyben olcsó alsó- és fehérneműket, valamint olcsó melltartókat vásárolhat, amelyeket viselve önbizalmat áraszthat, és kifogástalanul jól érezheti magát. AKCIÓ kategóriánkban számos stílust talál kedvezményes áron


NŐI FELSŐK, HÁLÓRUHÁK ÉS SOK MINDEN MÁS: OLCSÓ FEHÉRNEMŰK SELYEMBŐL, BÁRSONYBÓL ÉS CSIPKÉBŐL

A fehérneműk elsősorban csábításra szolgálnak. A fő hangsúly itt a vonzó megjelenésre esik. Sok fehérnemű csipkével van ellátva, vagy különleges részletek vannak rajtuk, például szalagok vagy csillogó strasszok. A fehérneműkre is jellemző a zsinóros kialakítás Anyagukat tekintve a csipke mellett a bársony, a szatén és a likra dominálnak. A melltartók és bugyik mellett - főként szettben - az olcsó fehérnemű-kínálat bodykat és neglizséket is tartalmaz. Ezenfelül hálóruházat is található akciónkban

AKCIÓS ALAKFORMÁLÓ FEHÉRNEMŰK

Sok nő esküszik az alakformáló ruházatra - mert ez már nem olyan, mint régen. Vannak olyan formájú fehérneműk, amelyek nemcsak hogy ezt a célt szolgálják, hanem ugyanakkor szexisek is. A fűző még mindig klasszikus darabnak számít. Akár bugyiként, melltartóként vagy ruhaként: a fűzős ruházat szorosan illeszkedik a testhez, és előnyösen formálja az alakot. Ugyanez vonatkozik a speciális alakú bugyikra is, amelyek a feneket optimális módon állítják rivaldafénybe. Vannak alakformáló melltartók a szép dekoltázs érdekében, egy alakformáló body pedig hízelgő sziluettet kölcsönöz viselőjének.

AMI FELTESZI A PONTOT AZ I-RE: TESTHEZ SIMULÓ HARISNYÁK A HŰHA HATÁS ELÉRÉSE ÉRDEKÉBEN

Nem lebecsülendő, hogy a szép és olcsó akciós fehérneműk mellett finom harisnyák is le vannak értékelve. Ezek igazán lekerekítik a csábító pillantást. Akciós ajánlatainkkal valóban pénzt takaríthat meg ebben a kategóriában is! A tartó nélküli harisnyák, amelyek a klasszikus finom harisnyanadrágok népszerű alternatívái, továbbra is kiemelkedő jelentőségűek. Nagyon szexivé teszi a hölgyeket, ha megfelelő harisnyakötőt viselnek.

FÜRDŐRUHÁK, STRANDRUHÁK ÉS HÁLÓRUHÁK LEÉRTÉKELT ÁRON

Az olcsó, mindenféle kivitelben és változatban készült fehérneműk mellett a LASCANA akciójában más sztártermékeket is vásárolhat, például gyönyörű és olcsó strand- és fürdőruhákat. Legyen szó bikiniről, egyrészes fürdőruháról vagy tankiniről - mindenki ízlésének megfelelően talál valamit nálunk. Megtalálja a megfelelő, strandoláshoz szükséges divattermékeket, amelyek nélkülözhetetlenek a strandon való megjelenéshez. A lenge nyári ruhák és a hintázó szoknyák nagyon nőiesek, míg a strandrövidnadrágok kissé sportosabbnak tűnnek, ha könnyű felsőkkel vagy ingekkel kombinálják őket.

Éjszakánként viselt termékeink közül akciós pizsamák, olcsó hálóingek, olcsó rövidnadrágok és kezeslábasok vannak leértékelve. A vasárnap reggeli bőséges reggelihez hangulatos otthoni ruhákat, például köntösöket és kimonókat vásárolhat. És mindenki, aki szeret aktív lenni és rendszeresen edzeni, kínálatunkban sportmelltartókat, nadrágokat, felsőket és jógaruhákat találhat magának.