NŐI divat, fehérnemű, éjszakai ruházat és még sok minden más leárazva LASCANA-nál

Az aktuális ajánlatokat itt találja a LASCANA online boltjának értékesítési oldalán. Nem számít, hogy nyári vagy téli kiárusításról van-e szó. Nálunk a következő kategóriákban talál leértékelt árú ruházatot

Strandruházat kiárusítása
Alsó- és fehérneműk kiárusítása
Hálóruházat kiárusítása
Női cipők kiárusítása
Ruhák kiárusítása

A LASCANA-divatot a kiváló minőség és az elegáns stílus jellemzi. Különösen az árleszállítás során tudunk kiváló ár-érték arányt biztosítani. Legyen szó push-up melltartóról, hálóruháról vagy álomszép fehérneműről - nálunk elegáns női fehérneműket talál.

Álomba illően olcsó fehérnemű - szinte túl szép, hogy legyen alatta valami

„A fehérnemű a nőiesség maximális kifejeződése” - ezek a szavak Stefano Gabbanától származnak, márpedig ő aztán tudja. Ezekben a ruhákban a nők érzéki, szenvedélyes oldalukat mutathatják meg. Ehhez pedig még csak nem is kell sok pénzt költeniük. Itt gyönyörű és egyben olcsó alsó- és fehérneműket, valamint olcsó melltartókat vásárolhat, amelyeket viselve önbizalmat áraszthat, és kifogástalanul jól érezheti magát. AKCIÓ kategóriánkban számos stílust talál kedvezményes áron


NŐI FELSŐK, HÁLÓRUHÁK ÉS SOK MINDEN MÁS: OLCSÓ FEHÉRNEMŰK SELYEMBŐL, BÁRSONYBÓL ÉS CSIPKÉBŐL

A fehérneműk elsősorban csábításra szolgálnak. A fő hangsúly itt a vonzó megjelenésre esik. Sok fehérnemű csipkével van ellátva, vagy különleges részletek vannak rajtuk, például szalagok vagy csillogó strasszok. A fehérneműkre is jellemző a zsinóros kialakítás Anyagukat tekintve a csipke mellett a bársony, a szatén és a likra dominálnak. A melltartók és bugyik mellett - főként szettben - az olcsó fehérnemű-kínálat bodykat és neglizséket is tartalmaz. Ezenfelül hálóruházat is található akciónkban

AKCIÓS ALAKFORMÁLÓ FEHÉRNEMŰK

Sok nő esküszik az alakformáló ruházatra - mert ez már nem olyan, mint régen. Vannak olyan formájú fehérneműk, amelyek nemcsak hogy ezt a célt szolgálják, hanem ugyanakkor szexisek is. A fűző még mindig klasszikus darabnak számít. Akár bugyiként, melltartóként vagy ruhaként: a fűzős ruházat szorosan illeszkedik a testhez, és előnyösen formálja az alakot. Ugyanez vonatkozik a speciális alakú bugyikra is, amelyek a feneket optimális módon állítják rivaldafénybe. Vannak alakformáló melltartók a szép dekoltázs érdekében, egy alakformáló body pedig hízelgő sziluettet kölcsönöz viselőjének.

AMI FELTESZI A PONTOT AZ I-RE: TESTHEZ SIMULÓ HARISNYÁK A HŰHA HATÁS ELÉRÉSE ÉRDEKÉBEN

Nem lebecsülendő, hogy a szép és olcsó akciós fehérneműk mellett finom harisnyák is le vannak értékelve. Ezek igazán lekerekítik a csábító pillantást. Akciós ajánlatainkkal valóban pénzt takaríthat meg ebben a kategóriában is! A tartó nélküli harisnyák, amelyek a klasszikus finom harisnyanadrágok népszerű alternatívái, továbbra is kiemelkedő jelentőségűek. Nagyon szexivé teszi a hölgyeket, ha megfelelő harisnyakötőt viselnek.

FÜRDŐRUHÁK, STRANDRUHÁK ÉS HÁLÓRUHÁK LEÉRTÉKELT ÁRON

Az olcsó, mindenféle kivitelben és változatban készült fehérneműk mellett a LASCANA akciójában más sztártermékeket is vásárolhat, például gyönyörű és olcsó strand- és fürdőruhákat. Legyen szó bikiniről, egyrészes fürdőruháról vagy tankiniről - mindenki ízlésének megfelelően talál valamit nálunk. Megtalálja a megfelelő, strandoláshoz szükséges divattermékeket, amelyek nélkülözhetetlenek a strandon való megjelenéshez. A lenge nyári ruhák és a hintázó szoknyák nagyon nőiesek, míg a strandrövidnadrágok kissé sportosabbnak tűnnek, ha könnyű felsőkkel vagy ingekkel kombinálják őket.

Éjszakánként viselt termékeink közül akciós pizsamák, olcsó hálóingek, olcsó rövidnadrágok és kezeslábasok vannak leértékelve. A vasárnap reggeli bőséges reggelihez hangulatos otthoni ruhákat, például köntösöket és kimonókat vásárolhat. És mindenki, aki szeret aktív lenni és rendszeresen edzeni, kínálatunkban sportmelltartókat, nadrágokat, felsőket és jógaruhákat találhat magának.