Bikinik2012Termék
s.Oliver
Bikini felső
14.990 Ft
LASCANA
Bikini
25.990 Ft
BRUNO BANANI
Bikini
22.990 Ft
LASCANA
Bikini nadrágok 'Tahiti'
5.990 Ft
VENICE BEACH
Bikini nadrágok
13.990 Ft
s.Oliver
Bikini felső
15.990 Ft
VENICE BEACH
Bikini nadrágok
11.990 Ft
SUNSEEKER
Bikini nadrágok
13.490 Ft
s.Oliver
Bikini nadrágok
15.990 Ft
BUFFALO
Bikini nadrágok 'BUFFALO'
11.990 Ft
LASCANA
Bikini felső
23.490 Ft
SUNSEEKER
Bikini nadrágok
11.990 Ft
LASCANA
Bikini nadrágok 'Lexa'
13.990 Ft
LASCANA
Bikini nadrágok 'Adele'
10.990 Ft
Eddig 48 terméket néztél meg ennyiből: 2012

H: BIKINIK SZÉP NŐK SZÁMÁRA: NYÁRI FLÖRTÖLÉS KÉT RÉSZBEN

Nem számít, hogy a tengerparti nyaraláson vagy egy nap a medence partján: a bikinik elengedhetetlenek a napsütéses órákhoz, és az egyrészes fürdőruhák pimasz alternatíváját jelentik. Izgalmas szabásukkal a kétrészes szettek nagyszerűen kihangsúlyozzák nőies formáit. A bikinik ebben a szezonban is divatos színűek és gyönyörű megjelenésűek. A LASCANA-nál vadonatúj bikiniválasztékot állítottunk össze Önnek: a finom háromszögű fazontól a gyönyörű bandeau bikiniig. Itt megtudhatja, melyik fürdőruha kelti fel igazán a figyelmet a medence partján ebben az évben! A nőknek szánt elegáns bikinivel mindig szexi és elegánsan öltözött lehet a strandon.

A SZABÁSOK
Nem egyenes dolog: az aszimmetrikus szabások nem csak egyszerűen magukra vonják a tekinteteket, az átlós szabású bikinik fantasztikus alakot is kölcsönöznek viselőiknek. A ferde vonalak ugyanis optikailag szépítenek, nyújtanak és karcsúsítanak, anélkül, hogy ezért sokat kellene tennie. Ez éppen elég ok arra, hogy az elragadó modelleket első számú kedvenccé tegyék! A merész strandolók imádják a kivágott bikiniket. Ezek pontosan a megfelelő helyeken gondoskodnak a forró pillantásokról, anélkül, hogy túl sokat engednének láttatni. A magas lábfelvágások nem alaptalanul közkedveltek: végtelenül hosszú lábakat varázsolnak viselőjük számára - erre pedig ki tud nemet mondani?

A SZÍNEK ÉS A MINTÁK
Élénk színű bikinik és plakátra illő színblokkok gondoskodnak a nyári érzésről. Fókuszban a sugárzó kék szín áll – a friss tengerkéktől a neon türkizig. De vigyázat: ha bőre nagyon világos típusú, válasszon inkább zöldes aqva-színeket. Ezek jobban harmonizálnak arcszínével. Hogy elegánsan kihívó legyen, kombinálja az olyan lágy pasztellszíneket, mint a korall, a rózsaszín vagy a világoskék a neon színű hangsúlyokkal. Szereti az extravagáns és az elegáns megjelenést a medence partján? A fémes hatású gyöngyökkel vagy fém díszítőelemekkel kiegészített, olívazöld vagy éjkék bikinik az ezeregyéjszaka meséiből ismert stílusra emlékeztetnek. A LASCANA-nál most a nyár legkeresettebb modelljeit fedezheti fel. A Jette, a S.Oliver, a Venice Beach vagy a Buffalo csak néhány azok közül a márkák közül, amelyek garantáltan meg fogják szépíteni a napfényben töltött óráit!

MILYEN SZÍNŰ BIKINIKET KÍNÁL A LASCANA?

Fehér bikini - az ártatlan megjelenésért
Piros bikini - puszta kéjt, erotikát és szenvedélyt áraszt
Fekete bikini - érzéki, csábító
Kék bikini - az óceán színe
Lila bikini - szexi nőknek a tengerparton

MILYEN TÍPUSÚ BIKINIK VANNAK?

Háromszög fazonú bikini
Bandeau bikini
Push-up bikini
Merevítős bikini
Bustier bikini

Háromszög fazonú bikini
A legaranyosabb háromszög a divatvilágban: a háromszög fazonú bikini elengedhetetlen kelléke a vékony fürdőző szépségeknek. Mert ez a bikini különösen alkalmas kis és közepes mellméretekhez, és friss tengerparti megjelenést kínál. A nagyon keskeny pánttal rendelkező modellektől a hatvanas évek stílusában kialakított bikiniig: a LASCANA-nál felfedezheti a meleg napok legaranyosabb modelljeit.

PUSH-UP BIKINI
Hangsúlyozni szeretné vonalait? Megfelelő bikinivel ezt pillanatok alatt megteheti. A push-up bikinik akár egy kosármérettel is gyorsan megnövelik mellméretét. A játékos fodrok, redők vagy gyöngyhímzések gyönyörű hangsúlyokat adnak.

BALCONETTE ÉS BANDEAU BIKINIK
A varázsló a bikinik között: a balconette felsők gyakran átalakíthatók a pánttal ellátott kényelmi változatból izgalmas pánt nélküli felsővé. Így a bikini lefegyverző stílust teremt - barnulási csíkok nélkül! A teljesen váll nélküli és egyenes szabású bandeau bikini nyári hangulatba hozza.

MEREVÍTŐS BIKINIK
Extra alátámasztás minden nő számára, aki aktív a tengerparton: a merevítős bikini megbízható alátámasztást és nagyon kényelmes viseletet biztosít. Ez nem csak az akciódús szórakozásról szól a vízben - a nagyobb mellmérettel rendelkező hölgyek értékelik a merevítős bikini puha kényelmét is.

BIKININADRÁGOK: AZ ÁLOMALAK TITKA

Gyakran sokáig sokféle bikinifelsőt tesztelünk, majd gyorsan felkapunk mellé egy hozzáillő nadrágot. A bikininadrág is előnyösen formálja az alakot! Elrejtheti a hasat, formálja a feneket, és meghosszabbíthatja a lábakat. Alapvetően a sok textil sokat is tesz hozzá alakjához. Tehát merje megmutatni az alakját. A szűk kis nadrágok sokat elárulnak, ugyanakkor gyönyörű körvonalakat varázsolnak. Függetlenül attól, hogy görbék vagy sportosak: különösen a rövid lábak hangsúlyozhatók ki általuk. A levágott szárú bikininadrágok hosszú lábak és sportos, egyenes alak esetén érvényesülnek igazán - különben a nadrágok gyorsan összegyűrődnek. A divatos, magas derekú bikininadrágok gondoskodnak a csípő megfelelő ringásáról. Egyes modelleknél a magas derék egészen a has fölé ér. Az integrált alakformáló betétekkel a retro megjelenésű modellek igazi csodafegyvernek számítanak a strandon.