Strandruházat1763Termék
Eddig 48 terméket néztél meg ennyiből: 1763

Stranddivat

A lélegzetelállító megjelenés érdekében a strandon és a medencénél fedezze fel a legújabb stranddivatot a LASCANA tengerparti és strandruházatot kínáló üzleteiben. A szellős strandruháktól és a divatos strandoveráloktól kezdve a lezser rövidnadrágokon és fantáziadúsan mintázott strandnadrágokon át: az új modellek olyan szépek, mint maga a nyár! A nyári divattermékek bőségesen rendelkezésére állnak. Ingek, tunikák, felsők, ruhák vagy szoknyák: minden ízléshez és típushoz megtalálható a megfelelő darab. A nyári divattermékek sem megvetendők kísérőként a tengerparti vagy medence melletti bárban, vagy egy tóhoz történő kirándulás során. Mert különleges csillogást kölcsönöznek a megjelenésének. A nyári divattermékek nemcsak sok szempontból kombinálhatók, hanem minden alakhoz és ízlés számára megfelelő darabokat is kínálnak. Ideális társai lehetnek a következő kiránduláson. Ezért a legjobb, ha azonnal becsomagolja a bőröndjét, és máris felkészül a következő nyaralásra. És ha a következő utazás még kissé távolinak tűnik? Akkor máris kezdje el keresni a megfelelő nyári divattermékeket, ezzel is növelve a várakozás örömét.

SPORTOS, ELEGÁNS VAGY SZEXI - ÍGY TALÁLHATJA MEG A MEGFELELŐ STRANDRUHÁZATOT

A nyári divattermékek nagy bőségben állnak rendelkezésre. Ingek, tunikák, felsők, ruhák vagy szoknyák. Mindenféle ízlés és típus számára tartogatunk valamit. A ruhák formái gyakran légiesek és lazák. Mert nem minden nő van teljesen megelégedve alakjával. A fenék és a comb kis párnácski tökéletesen elrejthetők egy hosszú szoknyával vagy egy bő ruhával. De még egy pareóval is, amelyet lazán köt a csípője köré, mert nem mutat meg túl sokat a testéből. Nincs 100 százalékban megelégedve a lábaival? Akkor takarja el bő szabású overállal, amivel ráadásul stílusosan is néz ki egyszerre. Az olyan apró minták, mint a virágok vagy a pöttyök, szintén sokat tesznek a figyelem felkeltéséért. De tartsa magát távol a nagy nyomott mintáktól vagy akár a világító neonszínektől. Ezek túlságosan felhívják a figyelmet a lehetséges problémás területekre, és kihangsúlyozzák a kerekded formákat, ahelyett, hogy előnyösen rivaldafénybe állítanák őket.

STRANDDIVAT: EZEKBEN A RUHÁKBAN A STRAND SZÉPE LEHET

A lélegzetelállító megjelenés érdekében a strandon és a medencénél fedezze fel a legújabb stranddivatot a LASCANA tengerparti és strandtermékeket kínáló üzleteiben. A szellős strandruháktól és a trendi strandoveráloktól kezdve a hétköznapi rövidnadrágokon és fantáziadús mintázatú strandnadrágokon át: az új modellek olyan szépek, mint maga a nyár!

NYÁRI RUHÁK: A STRANDDIVAT NŐI KLASSZIKUSAI


Akár rövid miniruhák, akár hippi stílusú maxiruhák: a ruhák elengedhetetlen kellékek az utazóbőröndben. Mert a strandruhák nagyon praktikusak: gyorsan felkaphatja őket a szállodában, és eltüntetheti őket a táskájában a medence mellett vagy a tengerparton. Anélkül, hogy sokáig gondolkodna a kombinációkon, a ruhát már villámgyorsan fel is vette - és több ideje marad az igazán fontos dolgokra: kapcsoljon ki és élvezze a napsütést!

MINIRUHÁK

A bájos modellek fiatalos varázst árasztanak, és kimondottan a tengerparti napsütéses napokra készültek. Ebben a szezonban a Carmen-kivágású miniruha van a fókuszban: így anélkül mutathatja meg a vállait és a lábait másoknak, hogy belőlük túl sokat árulna el.

TÉRDIG ÉRŐ RUHÁK


A minden alkalomra felvehető klasszikusok: a midiruhák ugyanolyan alkalmasak a strandra, mint a mindennapi nyárra. Az egyszerű strandruha mind lezser, mind elegáns változatban kapható - így a ruhák ugyanolyan sokoldalúak lesznek, mint az élet maga!

MAXIRUHÁK


Végtelenül hosszú nyári napok - végtelenül hosszú ruhák! A maxiruhák a nyár hippi-ihletésű csábítói. Extravagáns népi motívumaikkal déli utazásra csábítanak.

STRANDOVERÁLOK: TRENDI ALTERNATÍVA A RUHÁKKAL SZEMBEN

Esténként vagy városi kirándulások alkalmával az extravagáns overálok jobban megdobogtatják a divatkedvelő napimádók szívét. Bő szabású szárakkal, keresztezett elülső résszel és lélegzetelállító, kihangsúlyozott részletekkel a strandoverál elkíséri a strandparti is. Egyrészes ruháját kombinálja szemet gyönyörködtető divatékszerekkel és csillogó szandállal. A rövid szárú és színes mintákkal ellátott lezser modellek fiatalos, friss nyári megjelenést biztosítanak Önnek a nap folyamán. A laza gumipántok kiemelik a derekat, és formába hozzák az overált.