STRANDRUHÁK: ÁLOMSZÉP MODELLEK A FELEJTHETETLEN NYARAKHOZ

Az utazóbőrönd csak akkor van teljesen bepakolva, ha a kedvenc strandruha is megtalálta benne a helyét. A szellős ruhák azonban nemcsak a távoli országokban adnak inspirációt: a sokféleképpen hordhatók remek nyári hangulatot varázsolnak, ezért népszerűek a mindennapokban is. Melyik strandruha különösen népszerű ebben a szezonban, és melyik szabás illik Önhöz? Mindjárt eláruljuk!

STRANDIDŐ: MELEG SZÍNEK A NYÁRI NAPOK MELEGSÉGÉHEZ

A bőrét csiklandozó napsugarak és a hullámok zaja a fülében: az új strandruhák éppúgy hozzátartoznak a nyaraláshoz, mint a homok a tengerhez. Az új modellek minden eddiginél játékosabbak, a rajtuk lévő szokatlan minták és a sok részlet inspirálólag hatnak. A strandon az élénk színek különösen divatosak: a világító türkiz vagy a rózsaszín kontrasztot képez a világos stranddal szemben, és életkedvet áraszt. De sok múlik a mintákon is: a fantáziadús állatminták vagy a sugárzó kasmírminták még a napsugarakat is magukhoz édesgetik. A pasztell vagy lágy földszínű strandruhákban a világos bőrtípusok kissé barnábbnak tűnnek, ezért ideális választást jelentenek az északi típusú hölgyek számára. Annak érdekében, hogy még fényesebbé tegye megjelenését, nyári ruháját fűszerezze meg kis jelzőszínekkel és egyéb kiemelésekkel. A deréköv, a strandtáska vagy akár egy finom karkötő energikus hangsúlyt kölcsönöznek viselőjük számára.

MINI: RÖVID RUHÁK A VÉGTELEN NAPOS ÓRÁKHOZ

FORMAJÁTÉK: A LEGSZÉPSÉGESEBB NYÁRI SZILUETTEK


Akár mini, midi vagy maxi, a legújabb strandruhák divatos változatosságot biztosítanak számunkra. Melyik forma és hosszúság illik Önhöz? Fedezze fel útmutatónkban!


A miniruhák a frissítő nyári megjelenés megtestesítői. A rövid ruhák kiemelik a lábakat, és nagy forróságban is pehelykönnyűek. A szezon miniruhái elvarázsolnak játékos sziluettjükkel: a fodrok, a redők vagy a berakások varázslatossá teszik a modelleket. Édes virágmintáiknak köszönhetően boldog könnyedséget is árasztanak: a sötét alapon megjelenő nagy rózsáktól a francia apró virágmintás kialakításig.

MIDI: A MODERN KÖZÉPSZER


A lábszárközépig érő ruhák a nyár slágerei. A hosszú és a rövid közötti új méret olyanok számára készült, akik nem akarnak túl sokat megmutatni lábaikból. De nem csak erről van szó: a midiruhák modern retro megjelenést kölcsönöznek viselőjüknek. A közepes hosszúság tökéletesen passzol az 1960-as évekre emlékeztető kinézethez a keskeny melltartóval és a bő szoknyával együtt. Olyan szép az egész, hogy sok fej megfordul utána a tengerparti sétányon!

MAXI: EXTRA HOSSZÚ NYÁRI SZÓRAKOZÁS


A maxiruhák egyesítik magukban a nyaralást, az elvágyódást és a féktelen hippi stílust. A bokáig érő modellek az évszak legszebb mintáit felvonultató textiliák is egyben: A szokatlan népi motívumok és a filigrán hímzések Latin-Amerikába repítenek bennünket. A hosszított formájú, sportos dzsörzéruhák végtelenül kényelmesek. A maxiruhához az alacsony növésű hölgyeknek légies anyagokat érdemes választaniuk, és nagy hangsúlyt érdemes helyezniük a derékra vagy az áramló, összemosódó sziluettre: így a ruha nem nyomja össze, hanem optikailag megnyújtja viselője alakját.