NŐI INGEK A SPORTOSTÓL AZ ELEGÁNSIG - A TÖKÉLETES FELSŐRÉSZ BÁRMELY ALKALOMRA

A ruhásszekrénye előtt áll, és fogalma sincs, milyen ruhát vegyen fel? Akkor csak ragadja meg az egyik kedvenc női ingjét - és máris kezdődhet a nap. A folyamatosan újratervezett ingek jól mutatnak, és még mindig szuper kényelmesek. Hosszú ujjú, ujjatlan, kerek nyakkivágású, gombos vagy finoman csipkézett: eláruljuk, hogy milyen alkalomra hogyan kombinálhatja ingeit ügyesen, és melyik szabás áll a legjobban testalkatához. A LASCANA-nál mindenféle fajtájú női ing kapható, amit csak el lehet képzelni. Fedezze fel az új kollekciókat olyan márkáktól, mint a Calvin Klein, a BUFFALO, a s.Oliver Beachwear és természetesen magától a LASCANA-tól.

MILYEN NŐI INGVÁLTOZATOK LÉTEZNEK?

Számos mintájukkal, színükkel és szabásukkal a női ingek gazdagítják ruhaválasztékát - ezek a következők:

A hosszú ujjú ingek ideális alapok minden nő számára. Kényelmes anyaguknak köszönhetően a pulóverek egyszerű alternatívái lehetnek. Hűvösebb napokon az alakot körbeölelő ingek még egy meleg réteget biztosítanak a kardigán alatt, anélkül, hogy megvastagítanák alakját.

Ami az ujjhosszat illeti, a 3/4-es ingek nem akarják magukat a hosszú és a rövid közé belőni. Nincs is szükségük rá, mert annyira tökéletesen illeszkednek a mindennapokba. 3/4-es ujjaikkal eltakarják a felkarokat, ugyanakkor szellős érzést biztosítanak.

A pólók sokoldalú ruhadarabnak számítanak a női felsők között. A rövid ujjú ingek sportosak, nőiesek vagy extravagánsak, a szabástól és a részletektől függően. Meleg napokon nagyszerűen érezheti magát pólójában, és sokféle nadrágot és szoknyát kombinálhat vele.

A keskeny pántokkal ellátott tankini- és spagettipántos felsők a nyári divat főszereplői, és különösen népszerűek sporttevékenységek esetén.


A strandfelsők végigkísérik a nyári vakáción, és akkor is nagyszerűen beválnak, ha valamit szeretne felkapni a fürdőruhájára, amikor beül egy italra a tengerparti bárba.
A hasat láttatni engedő szabású haspólók ismét divatba jöttek. Akár fitneszedzés közben, akár szabadidejében - a trendi felsőkkel rivaldafénybe állíthatja magát.