Strandnadrágok389Termék
Eddig 48 terméket néztél meg ennyiből: 389

RÖVID- ÉS HOSSZÚNADRÁGOK: A GYÖNYÖRŰ LÁBAKÉRT A NAP ALATT

30 fok van, süt a nap, és rápillant imádott farmerjára: egyszerűen túl meleg, hangzik az ítélet, amely ismét eltünteti a nevezett ruhadarabot a szekrényben. A forró évszakkal megváltozik a ruhatárunk is, és előkerülnek a bő, könnyű nyári nadrágok. Az új rövidnadrágok és hosszú szárú nadrágok laza szabásukkal és hűsítő anyagaikkal inspirálnak. Így fogják be a szelet, valamint hagyják lélegzethez jutni és fantasztikusan kinézni! Nem tud dönteni a rövidnadrág, a halásznadrág vagy a palazzo nadrág között? Összeállítottuk a legjobb stílusötleteket az Ön számára. Így válhat a strand szépévé új nadrágjában!

RÖVIDNADRÁGOK A STRANDON: SPORTOS STÍLUS SZERELEMBE ESÉSHEZ

Szeret aktív lenni utazás közben? Legyen szó strandröplabdáról, kerékpározásról vagy túrázásról a hegyekben - a rövidnadrág elengedhetetlen mindenkinek, aki folyamatosan mozog. A modellek változatosak: a sok praktikus zsebbel és lélegző anyaggal rendelkező nadrágtól a kislányos és egyetemisták által kedvelt dzsörzénadrágokig. A sportos megjelenés érdekében kombinálja rövidnadrágját egy színes mintázatú pólóval. A tornacipők vagy széles pántú lapos szandálok elegendő támogatást nyújtanak a következő kalandhoz. És amikor a strandra megy? Akkor természetesen a hozzá illő bikini sem hiányozhat! Hála a háromszög fazonú, merevítős modelleknek vagy a klasszikus merevítős bikiniknek, mindig minden megbízhatóan a helyén van a következő meccshez vagy a gyerekekkel való homokvárépítéshez.

HOSSZÚNADRÁG NYÁRON: LÉGIES ÖRÖM

Ön szerint a hosszú nadrágok nem tartoznak hozzá a forró évszakhoz? Akkor még nem fedezte fel a pehelykönnyű strandnadrágokat a LASCANA strandruhákat kínáló webshopjában. Bő szabásukkal körbesimogatják a lábakat, befogják a szelet, és isteni alternatívát jelentenek a klasszikus nadrágokkal szemben. Az a szép a nyárban, hogy a modellek egyre merészebbek! Ahol a farmer- és a chino nadrágok uralkodnak ősszel és télen, ott a forró évszak valóságos szín-, minta- és formakavalkáddal ajándékoz meg bennünket. Engedje, hogy a LASCANA inspiráló nadrágjai elvarázsolják!

PALAZZO NADRÁGOK - AMEDDIG CSAK A SZEM ELLÁT

A palazzo vagy a Marlene-nadrágok a legbővebb szabású modellek a piacon. Lendületet sugárzó lábszárukkal a nadrágok kifinomult megjelenést kapnak, és nagyon elegánsan kombinálhatók egyéb ruhadarabokkal. Sétáljon végig Cannes-on vagy Saint-Tropez-n: fehér vagy fekete palazzo nadrágban, flitteres inggel és elegáns bőrtáskával a legjobb felszereléssel rendelkezik a felsőbb társadalmi rétegek extravagáns stílusához. Ibizán vagy a Földközi-tengeren az ötletes népi motívumokkal ellátott bő nadrágok horgolt csipkés ingekkel vadítanak.