BRALETTE - MELLTARTÓTREND A TERMÉSZETES GYÖNYÖRŰ MELLEKÉRT ÉS A CSÁBÍTÓ MEGJELENÉSÉRT

"A bralette az egyik legforróbb, de egyben a legkényelmesebb fehérneműtrend. A puha melltartó alig észrevehetően simul rá a bőrre, és kihangsúlyozza melle természetes formáját. Különösen kényes ruhaneműként nem mennek össze, ugyanakkor szuperszexisek. A csipkés bralette egy átlátszó blúz alatt például izgató tekintetekre számíthat. Eláruljuk, hogyan válasszon megfelelő modellt mellformájához. A LASCANA-nál nagy választékban találhat melltartós felsőt egészen F kosárméretig. Ide olyan minőségi márkák tartoznak, mint a sloggi, a Petit Fleur, a Triumph és természetesen a LASCANA bralette-jei."

MI KÜLÖNBÖZTETI MEG A BRALETTE-ET?

"Szigorúan véve a bralette abszolút ellentéte a push-up, a minimalizer és a merevítős melltartóknak: teljesen nélkülözi a merevítőket vagy a kis pálcikákat, és háromszög fazonú - könnyű vagy párnázás nélküli - kosarakkal csábít. A széles, mell alatti pántnak köszönhetően a bralette melltartó különösen kényelmes. A merevítők nélküli puha melltartókat éppen ezért puha melltartóknak is nevezik, melyek bőrbarát és nemes anyagokból készülnek, például pamutból, csipkéből, mikroszálból vagy selyemből.

A következő szabások közül választhat:

klasszikus mellforma
Hosszúkás forma hosszított mell alatti pánttal
Magas csúcsú forma mély, hegyesen összefutó kivágással és nagyon széles pántokkal
És ha már a pántokról beszélünk: melltartós felsők esetén ezek nemcsak kényelmes tartást biztosítanak, hanem szokatlan kialakításuknak köszönhetően különlegessé is teszik a puha melltartókat: legyenek azok finom spagettipántok, sportos racerback-modellek, elegáns nyakbaakasztók vagy a hátrészen rafináltan keresztezett tartópántok - a bralette pántok túl szépek ahhoz, hogy elrejtsék őket."