Merevítős melltartók1008Termék
Eddig 48 terméket néztél meg ennyiből: 1008

MEREVÍTŐS MELLTARTÓK - A KLASSZIKUSTÓL A SZEXIIG

Merevítős melltartók nélkül már régóta nem képzelhető el ruhásszekrény. Merevítős melltartóknál a mellkas alatti melltartókosarakat dróttal vagy műanyag merevítőkkel erősítik meg, amelyek kiegészítő alátámasztást és szép kerek formát adnak a kebleknek. Továbbá kényelmes viseletet biztosítanak, éppen ezért minden nő kedveli ezeket a fehérneműket. A melltartók mindenekelőtt sokoldalúságukkal nyűgöznek le, ezért itt nálunk is nélkülözhetetlenek. Azt szeretnénk, hogy jól érezze magát a bőrében nőként. Ezért kínáljuk melltartósorozatunkat számos különböző stílusban, változatban és méretben. Fedezze fel érzéki push-up merevítős melltartóinkat minden méretben és aktuális trendi színekben A kosármérettől a B és C méreten át egészen az E kosárméretig.

MILYEN SZÍNEKBEN LÉTEZNEK MEREVÍTŐS MELLTARTÓK?

A következő színek találhatók meg kínálatunkban:

Fekete merevítős melltartó
Fehér merevítős melltartó
Bőrszínű merevítős melltartó
Piros merevítős melltartó
Kék merevítős melltartó

Ha a fehérneműt észrevehetetlen módon szeretné viselni, olyan színűt válasszon, amelyik illeszkedik ruhája többi részéhez. Ha a tekinteteket magára kívánja vonni, akkor felsőruházatától eltérő színű melltartót válasszon ki. A csábításhoz csipkés merevítős melltartó dukál. Amikor a csipkeanyag kissé kivillan a ruha alól, az nagyon csábítóan hat.

FEHÉRNEMŰK NAGY VÁLASZTÉKBAN

Ha új, gyönyörű merevítős melltartót keres, érdemes közelebbi pillantást vetnie ajánlatunkra. Válasszon merevítős melltartót, ha mellkasi tartószövetét tehermentesíteni szeretné, és kebleinek szép formát kíván adni. Webáruházunkban segítünk megtalálni álmai melltartóját, ezért számos különböző színben, mintában, formában és méretben kínáljuk őket. Ismerje meg nálunk a merevítős melltartók különböző változatait, pl. a praktikusakat hétköznapi használatra, az egyszerű megjelenésűeket és a magas pamuttartalmúakat, amelyek különösen kényelmes viseletet biztosítanak. De ha inkább csábító típusú nőnek tartja magát, akkor szexi fehérneműink mellett csipkés melltartóink széles választékát is érdemes átnéznie - talán álommodellje is köztük van!