Minimizer melltartók814Termék
LASCANA
Melltartó
10.990 Ft
VIVANCE
Melltartó
10.990 Ft
s.Oliver
Melltartó
12.990 Ft
s.Oliver
Melltartó
10.990 Ft
LASCANA
Melltartó
11.990 Ft
LASCANA
Melltartó
10.990 Ft
Eddig 48 terméket néztél meg ennyiből: 814

MELLKISEBBÍTŐ ÉS MELLNAGYOBBÍTÓ MELLTARTÓK A LASCANA-TÓL: A JÓ ÉRZÉS, HOGY JÓL ÉRZI MAGÁT

Optimális kényelem a viselés során és érzéki kisugárzás - ezt kívánja minden nő, amikor egy melltartó és más fehérnemű mellett dönt. Legyen szó akár minimizer melltartóról, akár optimizer melltartóról vagy Wonderbra melltartóról - sem az egyikről, sem a másikról nem akar lemondani. Miért is? A LASCANA kollekciói minőségi és kényelmi szempontból minden kívánságnak eleget tesznek anélkül, hogy felháborítóan drágák lennének.

MILYEN SZÍNEK TALÁLHATÓK KÍNÁLATUNKBAN?

Különböző színű, stílusú és méretű optimizer melltartókat árulunk. Csak válassza ki, hogy melyik szín illik felsőruházata egyéb színeihez. Így a melltartó a felső vagy a pulóver alatt láthatatlan marad.

Fekete - klasszikusan elegáns
Bőrszínek - átlátszó ruházattal kombinálva jó
Fehér - alakformáló melltartók vonzó színben
Piros - szexi fehérnemű

MELLKISEBBÍTŐ MELLTARTÓK KEDVENC MÁRKÁITÓL: ÉLVEZZE A LUXUST MINDEN NAP

A LASCANA márka elsősorban magas szintet képvisel minden termékcsaládban. Fürdőruháinknak és alsóneműinknek - akár nőknek, férfiaknak, tinédzsereknek, akár gyerekeknek készültek - van egy közös vonásuk: a felhasznált anyagok kiváló minősége és a kivitelezés korrekt árakon. Pontosan az a "kis" luxus, amelyet minden embernek meg kellene engednie magának minden nap. A női fehérneműk esetében a minőség és az ár mellett más tényezők is számítanak. Ki is tudhatja ezt jobban, mint egy nő?