Cookie box Az egyéni adatok felhasználásához az OTTO-nak és partnereinek szüksége van az Ön hozzájárulására, hogy az Ön érdeklődésének megfelelő információkat tudja közölni. A hozzájárulást erre a weboldalra, a linkre, illetve az OK-ra kattintva tudja megadni. A hozzájárulást itt tudja visszautasítani.

OK
Világmárkák széles választéka 4000 Ft ajándék hírlevél feliratkozóknak Ingyenes kiszállítás 25.000 Ft felett*

x

lMENÜ


Rendezés

Szín Válasszon egy színt.
filter_active filter_active filter_active filter_active filter_active filter_active filter_active filter_active filter_active filter_active filter_active filter_active
Szűrés törlése
Márka Válasszon egy márkát.
a
Szűrés törlése
Ár Válasszon egy árat.
Ft- Ft Szűrés törlése
LASCANA SPORTMELLTARTÓK

A melltartók és viselésük nők millióinak hozzátartozik a mindennapjaihoz, így természetesen azt is mondhatnánk, hogy ahány nő, annyi melltartó. Ez azonban nem csak a nőkre igaz, hanem magukra a melltartókra is: más alkalmakra és más tevékenységekhez bizony megesik, hogy különböző melltartókat kell felvennünk. Ilyen speciális termék a sportmelltartók csoportja is.

Miben más a sportmelltartó?

A legtöbb nő hallott már róla és talán viselte is, de továbbra is akadnak olyanok, akik bár tisztában vannak a sportmelltartó fogalmával, nem igazán értékelik annak előnyeit. A sportmelltartó legfontosabb tulajdonsága, hogy leszorítja a melleket, illetve a helyükön tartja őket sportolás közben, így azok nem akadályoznak minket a mozgásban, illetve fájdalmat sem érzünk (a dúsabb keblek aktív mozgás közben akár fájdalmat is okozhatnak). Egyes modellek olyan speciálisan lettek megtervezve és kialakítva, hogy az izzadtságot is a fokozott terheléshez mérten szívják fel és vezetik el.

A „ciki” sportmelltartók ideje lejárt!

Sokan azért nem bíztak meg a melltartóknak ebben a típusában, mert korábban bizony előfordult, hogy nem a legesztétikusabb megjelenést kapták, esetleg a kényelmet sem biztosították megfelelő mértékben. Mára ennek vége, hiszen a legtöbb sportmelltartó kifejezetten igényes és vállalható kivitelben kerül forgalomba. Ha a mozgás szerelmesei vagyunk, feltétlenül szerezzünk be belőlük, de abban az esetben is, ha nem rajongunk az edzésért, mégis a mindennapjaink része az aktív testmozgás, egészségünk megőrzése érdekében. Nagyban megkönnyítik az edzést, tehermentesítenek és nagyfokú kényelmet nyújtanak. A LASCANA többféle típust is forgalmaz, köztük olyan népszerű márkák termékeivel, mint a Triumph vagy a H.I.S. Jeans, biztosítva a mérlegelés és a választás lehetőségét. Arra biztatunk mindenkit, hogy ha eddig nem tette volna, vágjon bele a rendszeres testmozgásba – most már a megfelelő felszerelés hiánya sem akadályozó tényező!

A sportolás, ha hobbi vagy szinten tartó minőségben végezzük is, minden esetben magas fokú akaratot és erőfeszítéseket kíván meg. Mi a LASCANA-nál azon vagyunk, hogy az erőfeszítések csak a sportra tartozzanak – a vásárlási folyamatot ugyanis igyekeztük minél egyszerűbbé és felhasználóbaráttá, vásárlóközpontúvá alakítani. Internetes áruház lévén a rendelés leadása nincs időhöz kötve, mi pedig olyan gyorsan feldolgozzuk rendelését, amilyen gyorsan csak lehet, hogy aztán átadhassuk a futárnak, aki egyenesen az Ön otthonába – vagy a megjelölt címre – szállítja a termékeket. Néhány kattintás és hátradőlhet – a többiért mi kezeskedünk.

 

több megtekintése...
X
X

Köszönjük, hogy elkészítette értékelését!

A következő szöveget rögzítettük:Ön engedélyezi, hogy keresztnevét közzétegyük értékelése mellett.


Az Ön értékelése:


Az Ön értékelése beérkezett rendszerünkbe, feldolgozás után, az elküldéstől számított két héten belül publikálásra kerül honlapunkon.

Folytat
x
Trendek, újdonságok & 4000 Ft AJÁNDÉKBAo