Cookie box Az egyéni adatok felhasználásához az OTTO-nak és partnereinek szüksége van az Ön hozzájárulására, hogy az Ön érdeklődésének megfelelő információkat tudja közölni. A hozzájárulást erre a weboldalra, a linkre, illetve az OK-ra kattintva tudja megadni. A hozzájárulást itt tudja visszautasítani.

OK
Világmárkák széles választéka 4000 Ft ajándék hírlevél feliratkozóknak Ingyenes kiszállítás 25.000 Ft felett*

x

lMENÜ


Rendezés

Szín Válasszon egy színt.
filter_active filter_active filter_active filter_active filter_active filter_active filter_active filter_active filter_active filter_active filter_active filter_active filter_active
Szűrés törlése
Márka Válasszon egy márkát.
a
Szűrés törlése
Ár Válasszon egy árat.
Ft- Ft Szűrés törlése
Ámulatba ejtő csipkés melltartók a Lascana-tól

A csipke hosszú idők óta része ruházatunk díszítőelemeinek és kiegészítőinknek, sőt, még használati tárgyainkban, a lakberendezésben és a cukrászatban is előkelő helyet vívott ki magának. Nem csoda, hogy ez a különlegesen finom anyag a fehérneműtervezőket is megihlette, akik csodás csipke melltartók alkotásával hódolnak ennek a sokoldalúan használható anyagnak.

Csipke minden mennyiségben

A legegyszerűbb fekete vagy fehér melltartó is új megvilágításba kerül egy leheletnyi csipkerátéttel a széleken vagy a pántokon, melyet így akár egy sportosan elegáns szettel is bátran viselhetünk.

A csipke azonban ennél sokkal rugalmasabban használható kelme, hiszen akár teljes egészében beboríthatja a melltartót, akkor sem lesz közönséges vagy túl sok.

A mintázatok sokszínűsége szinte határtalan: a nagy és apró virágminták, a növényi indák, a levelek különféle formában jelennek meg, szinte nincs két egyforma darab. A jacquard csipke finom, aprólékos mintázata a különféle kötési és mintázási módszerek keveredéséből adódik, mely szintén nagy népszerűségnek örvend.

Ráadásul a csipke különösen jól kombinálható más díszítőelemekkel is: jól megfér gyöngyökkel, csillogó ékkövekkel, csinos selyemszalagokkal, fénylő flitterekkel és akár hímzéssel is.

A tervezők szívesen társítják szaténhoz, necchez és selyemhez is, de a különleges hatás pamut felületen sem marad el. Mindegy, hogy merevítős, push-up, balconette, előformázott kosaras, pánt nélküli, látványcsökkentő vagy bralette melltartón jelenik meg, a végeredmény minden esetben szupernőies.

Így lehet sokáig szép a csipkés melltartója

Ha már megtalálta a tökéletes csipke melltartót, nincs más dolga, mint boldogan viselni, és persze gondoskodni arról, hogy a lehető leghosszabb ideig megőrizze eredeti formáját és szépségét.

Az érzékeny fehérneműk mosásához válassza a kímélő- vagy a kézimosás funkciót a mosógépen, és kerülje a szárítógép használatát. A mosózsák megóvja a finom csipkét és az előformázott kosarak szivacsait, valamint az apró díszítőelemeket is. Féltett darabjait szárítsa fektetve és ügyeljen rá, hogy a fehérneműs fiókba se gyűrődjenek vagy nyomódjanak össze.

Csipkés melltartó online

A Lascana kínálatában nemcsak gazdag szín- és méretválasztékot talál, de bármilyen fazont is kedvel, nálunk biztosan megtalálja a csipkés változatát. Rendelje meg online, használja ki akcióinkat, és tegyen szert magabiztos megjelenésre minden nap!

több megtekintése...
X
X

Köszönjük, hogy elkészítette értékelését!

A következő szöveget rögzítettük:Ön engedélyezi, hogy keresztnevét közzétegyük értékelése mellett.


Az Ön értékelése:


Az Ön értékelése beérkezett rendszerünkbe, feldolgozás után, az elküldéstől számított két héten belül publikálásra kerül honlapunkon.

Folytat
x
Trendek, újdonságok & 4000 Ft AJÁNDÉKBAo