Cookie box Az egyéni adatok felhasználásához az OTTO-nak és partnereinek szüksége van az Ön hozzájárulására, hogy az Ön érdeklődésének megfelelő információkat tudja közölni. A hozzájárulást erre a weboldalra, a linkre, illetve az OK-ra kattintva tudja megadni. A hozzájárulást itt tudja visszautasítani.

OK
Világmárkák széles választéka 4000 Ft ajándék hírlevél feliratkozóknak Ingyenes kiszállítás 25.000 Ft felett*

x

lMENÜ


Rendezés

Szín Válasszon egy színt.
filter_active filter_active filter_active filter_active filter_active filter_active filter_active filter_active filter_active
Szűrés törlése
Márka Válasszon egy márkát.
a
Szűrés törlése
Ár Válasszon egy árat.
Ft- Ft Szűrés törlése
LASCANA ZOKNIK

Sokan még otthoni környezetben sem kötelezik el magukat a zokni viselése mellett – ők valószínűleg nem tudják, mekkora örömet és megelégedettséget képes okozni egy-egy tiszta, meleg, puha zokni felhúzása, főleg egy fárasztó, igénybevétellel járó nap után, vagy, hogy mennyit jelent sportolásnál az optimális zokni választás.

 

Zoknik minden időben és cipőben

A zokni viselése nem csupán hideg idő esetén javallott: a láb megfelelő szellőzését és az esetleges nedvesség felszívódását is biztosítja. Számos cipőfazon esetében sokáig inkább lemondtak a zokni felvételéről, mivel az nem illett a lábbelihez, kilógott belőle. A bokazoknik és titokzoknik feltalálásával azonban ennek vége szakadt: a trükkös fazonok segítenek abban, hogy az alacsonyabb szárú vagy egyedi megoldású cipőkhöz is hordhassuk őket. A LASCANA kínálatában természetesen szerepelnek ezek az igen népszerű, furfangos és rövid típusok is, a hagyományos szárú, klasszikus megjelenésű termékek mellett.

 

Sportoláshoz válasszon sportzoknit!

Sportolás közben a testünk fokozott igénybevételnek van kitéve, így az izzadtság is nagyobb és gyorsabb mértékben távozik szervezetünkből. Az izzadtság „kordában tartását”, mint más testrészek esetében, a lábrészen is meg lehet oldani a megfelelő speciális zoknik használatával, amelyek jobban vezetik el a leadott nedvességet, ezáltal is komfortosabbá és biztonságosabbá téve a sportolás élményét. A LASCANA olyan presztízsmárkák termékeit is forgalmazza, mint az Adidas vagy a Calvin Klein, amelyek prémium minőséget és a márka nevéhez hű dizájnt szavatolnak.

 

Mivel a zokni a mindennapjainkhoz elengedhetetlen ruhadarab, több típust csomagban, több párral is kínálunk. Nagyszerű ajándék a szeretteinknek – a zoknit csak akkor tanuljuk meg igazán értékelni, amikor épp hiánycikk az otthonunkban! Kihagyhatatlan ajánlat például 20 darabos csomagunk, amelyben 20 különböző színű pár zokni található.

 

Számos indokot tudunk arra, miért kedvez Önnek, ha a LASCANA-nál vásárol: rendelését a nap bármely percében leadhatja, amelyet ezt követően szerződött futárcégünk az Ön által megjelölt címre szállítja ki. Ön tehát teljes kényelemben vásárolhat, csak meg kell várnia, míg az adott termék megérkezik Önhöz. Hírlevél-olvasóként egyéb exkluzív ajánlatok várják – ne habozzon kapcsolatba lépni velünk és tudomást szerezni a legújabb akciókról és kedvezményekről!

 

több megtekintése...
X
X

Köszönjük, hogy elkészítette értékelését!

A következő szöveget rögzítettük:Ön engedélyezi, hogy keresztnevét közzétegyük értékelése mellett.


Az Ön értékelése:


Az Ön értékelése beérkezett rendszerünkbe, feldolgozás után, az elküldéstől számított két héten belül publikálásra kerül honlapunkon.

Folytat
x
Trendek, újdonságok & 4000 Ft AJÁNDÉKBAo