NŐI PULÓVEREK - DIVAT A MINDENNAPOKBAN ÉS KÜLÖNLEGE

Elengedhetetlen alap és egyértelmű tény a divat világában: szinte egyetlen ruhásszekrény sem képzelhető el finom női pulóverek nagyobb választéka nélkül. Ezek a ruhadarabok jól illenek sokféle kombinációhoz, hihetetlenül sokoldalúak és ráadásul kényelmesek is. Nem számít az évszak és az alkalom sem - hozzáillő pulóverrel megjelenése mindig megfelel a hangulatának. A LASCANA-nál olyan márkák legújabb kollekcióit várhatja, mint például a Bench, a BUFFALO, a Venice Beach és maga a LASCANA. Olvassa el itt, és derítse ki, melyek a divatos modellek, és hogyan találhat rá a testalkatának megfelelő pulóverre.S ALKALMAKKOR

MIKOR MELYIK NŐI PULÓVERT VEGYE FEL?

Az évszak, az alkalom és mindenekelőtt öltözködési hangulata dönti el, hogy melyik női pulóvert vegye fel éppen: lezser pulóverében szabadidejében sportosan járhat-kelhet. Hűvös napokon és edzés után a kapucnis pulóver és kenguruzsebei melegen tartják a fejét és a kezeit egyaránt. Hűvösebb napok ünnepi eseményeihez válasszon egy elegáns kötött pulóvert. A puha pulóverek nemcsak elegánsak, hanem viseletük kényelmes is. Vagy egy divatos kötött poncsó mellett is leteheti voksát, amely kecsesen körülöleli alakját. A mindennapi életben divatos megjelenést kölcsönöz egy csíkos pulóver. Többszínű kialakításukkal a modellek azonnal változatos megjelenést biztosítanak. Amikor süt a nap, a szekrényből vegye elő menő, rövid ujjú pulóverét. A puha anyagból készült ujjatlan pulcsik sportosan hatnak. Kerek vagy V-nyakú pulóverek - mindegyik vonzónak tűnik. A sokoldalú felsők egész évben elkísérik Önt, és számos ruhaötletet inspirálnak.

A LEZSERTŐL AZ ÜZLETI TÁRGYALÁSON VISELHETŐIG: A PULÓVEREK MINDIG ÚJ STÍLUST ADNAK

Pulóver nadrággal, farmer csíkos pulóverrel - különböző nadrágokkal és pulóverekkel mindig új színben tűnhet fel. Ami a pulóverek és a szoknyák kombinációját illeti, fontos szempont, hogy a ruhadarabok harmonizáljanak egymással. Lenyűgöző megjelenést teremthet például egy túlméretes pulóverrel és egy testre simuló szabású miniszoknyával. A mély nyakkivágású pulóver és az alatta viselt klasszikus blúz jól ápolt megjelenést kölcsönöz.