Pulóverek261Termék
VIVANCE
Pulóver
19.990 Ft
LASCANA
Pulóver
15.990 Ft
VIVANCE
Pulóver
19.990 Ft
LSCN by LASCANA
Pulóver
23.990 Ft
LASCANA
Pulóver
15.990 Ft
BENCH
Tréning póló
13.490 Ft
LASCANA
Pulóver
19.990 Ft
VIVANCE
Pulóver
23.990 Ft
LSCN by LASCANA
Tréning póló
23.990 Ft
BENCH
Tréning póló
15.990 Ft
LASCANA
Pulóver
15.990 Ft
BENCH
Tréning póló
17.990 Ft
BENCH
Tréning póló
17.990 Ft
BUFFALO
Pulóver
21.490 Ft
Eddig 48 terméket néztél meg ennyiből: 261

NŐI PULÓVEREK - DIVAT A MINDENNAPOKBAN ÉS KÜLÖNLEGE

Elengedhetetlen alap és egyértelmű tény a divat világában: szinte egyetlen ruhásszekrény sem képzelhető el finom női pulóverek nagyobb választéka nélkül. Ezek a ruhadarabok jól illenek sokféle kombinációhoz, hihetetlenül sokoldalúak és ráadásul kényelmesek is. Nem számít az évszak és az alkalom sem - hozzáillő pulóverrel megjelenése mindig megfelel a hangulatának. A LASCANA-nál olyan márkák legújabb kollekcióit várhatja, mint például a Bench, a BUFFALO, a Venice Beach és maga a LASCANA. Olvassa el itt, és derítse ki, melyek a divatos modellek, és hogyan találhat rá a testalkatának megfelelő pulóverre.S ALKALMAKKOR

MIKOR MELYIK NŐI PULÓVERT VEGYE FEL?

Az évszak, az alkalom és mindenekelőtt öltözködési hangulata dönti el, hogy melyik női pulóvert vegye fel éppen: lezser pulóverében szabadidejében sportosan járhat-kelhet. Hűvös napokon és edzés után a kapucnis pulóver és kenguruzsebei melegen tartják a fejét és a kezeit egyaránt. Hűvösebb napok ünnepi eseményeihez válasszon egy elegáns kötött pulóvert. A puha pulóverek nemcsak elegánsak, hanem viseletük kényelmes is. Vagy egy divatos kötött poncsó mellett is leteheti voksát, amely kecsesen körülöleli alakját. A mindennapi életben divatos megjelenést kölcsönöz egy csíkos pulóver. Többszínű kialakításukkal a modellek azonnal változatos megjelenést biztosítanak. Amikor süt a nap, a szekrényből vegye elő menő, rövid ujjú pulóverét. A puha anyagból készült ujjatlan pulcsik sportosan hatnak. Kerek vagy V-nyakú pulóverek - mindegyik vonzónak tűnik. A sokoldalú felsők egész évben elkísérik Önt, és számos ruhaötletet inspirálnak.

A LEZSERTŐL AZ ÜZLETI TÁRGYALÁSON VISELHETŐIG: A PULÓVEREK MINDIG ÚJ STÍLUST ADNAK

Pulóver nadrággal, farmer csíkos pulóverrel - különböző nadrágokkal és pulóverekkel mindig új színben tűnhet fel. Ami a pulóverek és a szoknyák kombinációját illeti, fontos szempont, hogy a ruhadarabok harmonizáljanak egymással. Lenyűgöző megjelenést teremthet például egy túlméretes pulóverrel és egy testre simuló szabású miniszoknyával. A mély nyakkivágású pulóver és az alatta viselt klasszikus blúz jól ápolt megjelenést kölcsönöz.