Cookie box Az egyéni adatok felhasználásához az OTTO-nak és partnereinek szüksége van az Ön hozzájárulására, hogy az Ön érdeklődésének megfelelő információkat tudja közölni. A hozzájárulást erre a weboldalra, a linkre, illetve az OK-ra kattintva tudja megadni. A hozzájárulást itt tudja visszautasítani.

OK
Világmárkák széles választéka Ingyenes kiszállítás 25.000 Ft felett*

x

lMENÜLASCANA HÁLÓRUHÁK

 

Egy hosszú, kemény munkával eltöltött nap után sokszor nem is létezik jobb felüdülés, mint belebújni a kedvenc pizsamánkba, esetleg hálóingünkbe, és elnyúlni a kényelmes kanapén vagy ágyon, majd, amikor itt az ideje, várni, hogy elnyomjon a pihentető álom. A LASCANA hálóruha-kínálatában mindenki könnyedén megtalálhatja a számára legkényelmesebb és legelőnyösebb fazonokat.

           

Nőktől – nőknek: a LASCANA küldetése

A LASCANA szlogenje így hangzik: „It’s a woman’s world”, vagyis – ez a nők világa. Mindez sokat elárul a márka hitvallásáról és célcsoportjáról. Igyekszünk megadni minden nőnek, amit megérdemel, legyen szó kényelemről, esztétikumról vagy önbizalomról. Hálóruha-kínálatunk is ezt a hozzáállást tükrözi, hiszen nálunk mindent megtalálnak, a kényelmes kétrészes pizsamáktól kezdve a komfortos pamuthálóingeken át, a merészebb vagy épp kifinomultabb, különleges anyagokból készült neglizsékig. Kizárólag kiváló minőségű alapanyagokból dolgozunk, hogy a legjobbat nyújthassuk vásárlóinknak.

 

Bármiben aludna – nálunk megvásárolhatja!

Ahány nő, annyi stílus, a LASCANA-nál erre különös gondot fordítunk. Hisszük, hogy minden nő szuverén egyéniség, éppen ezért igyekszünk minél jobban kiszélesíteni a palettát. Abban azonban minden termékünk megegyezik, hogy a lehető legnagyobb komfortot nyújtja a legmagasabb színvonalon. A női fehérneműk és finom ruházat szakértőiként pontosan tudjuk, melyek azok az anyagok, amelyek a legkellemesebbek a bőrnek, illetve a legelőnyösebbek a különféle alakkal rendelkező hölgyeknek. Függetlenül attól, hogy Ön a lezser, egyszerű pizsamákat, a nőiesebb hálóruhákat, vagy a kifejezetten izgalmas és csábító, dekoratív hálóingeket kedveli. Kínálatunkban több mint százféle pizsama, húszféle kombiné-neglizsé valamint csaknem ötvenféle hálóruha-hálóing érhető el. Az éjszakához illő ruházat mellett ugyanakkor böngészhetnek a különböző szabadidő- illetve otthoni ruházati termékeink között is, amelyek sorában melegítő- és pamutnadrágok, finom háziköntösök és overálok, egyrészesek is találhatóak.

 

Kényelmes, klasszikus, csábító

Sokféle pizsamánk mindegyike rendkívül kényelmes. A kétrészes, hosszú és rövidnadrággal is kapható darabokból válogathat az egyszínű, mintás és változatos motívumos termékek közül. Puha és lezser hálóingeink azoknak lesznek a kedvencei, akik a szellősebb éjszakai öltözeteket kedvelik, vagy egyszerűen csak az egyrészes kialakítást preferálják. Kombinéink pedig az igazán érzéki kisugárzásra és külsőre vágyó hölgyvásárlóink szívét nyerhetik el.

 

A LASCANA nemcsak lehengerlő választékával és jó minőségű, divatos termékeivel emelkedik ki a márkák sorából: nálunk gyerekjáték a vásárlás, hiszen a nap 24 órájában leadhatja rendelését a webshop felületén. Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy ne maradjon le az exkluzív kedvezményekről és ajánlatokról!

 

több megtekintése...
X
X

Köszönjük, hogy elkészítette értékelését!

A következő szöveget rögzítettük:Ön engedélyezi, hogy keresztnevét közzétegyük értékelése mellett.


Az Ön értékelése:


Az Ön értékelése beérkezett rendszerünkbe, feldolgozás után, az elküldéstől számított két héten belül publikálásra kerül honlapunkon.

Folytat