Cookie box Az egyéni adatok felhasználásához az OTTO-nak és partnereinek szüksége van az Ön hozzájárulására, hogy az Ön érdeklődésének megfelelő információkat tudja közölni. A hozzájárulást erre a weboldalra, a linkre, illetve az OK-ra kattintva tudja megadni. A hozzájárulást itt tudja visszautasítani.

OK
Világmárkák széles választéka 4000 Ft ajándék hírlevél feliratkozóknak Ingyenes kiszállítás 25.000 Ft felett*

x

lMENÜ


Rendezés

Szín Válasszon egy színt.
filter_active filter_active filter_active filter_active filter_active filter_active filter_active filter_active filter_active filter_active filter_active filter_active filter_active
Szűrés törlése
Márka Válasszon egy márkát.
a
Szűrés törlése
Ár Válasszon egy árat.
Ft- Ft Szűrés törlése
LASCANA NŐI ALSÓK

 

Míg a melltartók esetében nem feltétlenül lehet azt mondani, hogy minden nő hordaná őket (hiszen vannak olyan szerencsések, akiknek nincs szükségük rá, megint mások felhagytak a viselésével), alsóneműre valóban minden nőnek szüksége van. Ebben az esetben is kiemelten fontos, hogy a legkényelmesebb darabokat hordjuk, hiszen egész nap rajtunk vannak – és szintén fontos a külalak, hiszen egy igazán ízléses és dekoratív alsó önbizalmat is adhat viselőjének!

 

Széles termékpaletta, közkedvelt márkák

Az alsónemű-viselési preferenciák nem csak egyénenként változhatnak, egy-egy személy is felvehet más és más fehérneműt az aktuális hangulatától és az alkalomtól függően. Lehet, hogy az egyik napon egy kényelmes, klasszikus pamut alsóra vágyik, másnap ellenben sokkal megfelelőbbnek tartja például egy különleges francia bugyi vieselését. Webáruházunkban látható, hogy nem szerettük volna elaprózni a kínálatot: a számtalan fazon megléte mellett (brazil bugyik, francia bugyik, tanga bugyik, alakformáló alsók) olyan közkedvelt márkák termékei is megtalálhatóak az áruház oldalán, mint a Triumph, a s.Oliver vagy éppen a Sloggi.

 

 Színek és minták kavalkádja

Tudjuk, hogy öltözékünk összhangja (és ezáltal sokszor önbizalmunk és jó hangulatunk) az alapoknál kezdődik, és igenis előfordulnak olyan alkalmak, amikor nem csak belenyúlunk a fiókba, hogy kivegyük onnan az aznapi alsóneműt, hanem ezt is tervezés és mérlegelés útján döntjük el. A LASCANA-nál éppen ezért vásárolhatnak ennyi féle színű, formájú és fazonú alsót: hogy minden alkalomra fel tudjanak készülni. Nincs oka aggodalomra akkor sem, ha egyszerű ám minőségi bugyit keres a mindennapokra: kiváló minőségű alsóneműink több darabos kiszerelésben, tehát csomagban is kaphatók.

 

Fehérnemű szettek – az igazi varázs

Sok esetben előfordul, hogy szeretnénk, ha a fehérneműink egymáshoz passzolnának – vagy azért, mert valami különlegesre készülünk, vagy egyszerűen csak azért, mert így jobban érezzük magunkat. Természetesen a LASCANA-tól szettben is megvásárolhatják fehérneműjüket (melltartó és hozzá illő alsó egy csomagban), hogy ne legyen gondjuk többé a különféle „árva” darabok párosításával, és hogy valóban a legjobbat hozzák ki magukból!

 

A LASCANA-nál különleges előnyök is várnak a vásárlókra, amellett, hogy a vásárlás folyamatát jelentősen megkönnyíti a 0-24 órás vásárlási lehetőség: feliratkozóinkat különleges ajánlatok, árengedmények és exkluzív hírek, újdonságok várják. Ne maradjon le, kövessen minket és vásároljon nálunk még ma!<

több megtekintése...
X
X

Köszönjük, hogy elkészítette értékelését!

A következő szöveget rögzítettük:Ön engedélyezi, hogy keresztnevét közzétegyük értékelése mellett.


Az Ön értékelése:


Az Ön értékelése beérkezett rendszerünkbe, feldolgozás után, az elküldéstől számított két héten belül publikálásra kerül honlapunkon.

Folytat
x
Trendek, újdonságok & 4000 Ft AJÁNDÉKBAo