Nyitott tangák2Termék

NYITOTT TANGÁK - SZEXI FEHÉRNEMŰK CSÁBÍTÓ NYÍLÁSOKKAL

A nyitott tanga lehetővé teszi, hogy érzéki szerelmi játékokat játsszon azzal a bizonyos valamivel. A nyílásoknak és kivágásoknak köszönhetően ez a fehérnemű rálátást enged a legintimebb területekre - a felfokozott erotikus kisugárzás érdekében.

Az átlátszó szövetből készült és finom csipkével díszített fehérneműk igazi lakomát jelentenek az érzékeknek. A játékba még több változatosságot vihet egy nyitott tanga segítségével. Ezek a ruhaneműk rafináltan kialakított réseket és nyílásokat rejtenek a váratlan felfedezések idejére simogatás és terepfelmérés közben. Más változatok már kezdettől fogva a pikáns rálátásra alapoznak, és a szemlélődő számára zavartalan rálátást biztosítanak a keblekre, a fenékre és az intim területekre.

A csipkével díszített és hálós megjelenésű, csábító fehérnemű klasszikusan elegáns stílusával egy kis fényt és csillogást hozhat a hálószobába.

NYITOTT TANGÁS NEGLIZSÉK ÉS FRANCIA STÍLUSÚ ALSÓK - CSÁBÍTÓ FEHÉRNEMŰK KLASSZIKUS BÁJJAL

A nyitott tangák egy ideje nagy népszerűségnek örvendenek. A new-burlesque-mozgalom részét képezik az Amerikai Egyesült Államokban és Európában. A burlesque a 19. század végén jelent meg a sztriptíz elegáns formájaként, és ma már az erotika igazán elbűvölő típusát jelenti. Az ilyen rendezvények során sok stílusikon művészien kidolgozott ruhaneműket mutat be nyitott tangában. A szó a francia nyelvből származik, és valami olyasmit jelent, hogy "nyitott" vagy "nyitva". Ez a kifejezés gyönyörűen leírja ezeknek a kivágásokkal, résekkel és széles nyílásokkal ellátott melltartóknak, bodyknak és tangáknak a legfőbb jellemzőit.