Cookie box Az egyéni adatok felhasználásához az OTTO-nak és partnereinek szüksége van az Ön hozzájárulására, hogy az Ön érdeklődésének megfelelő információkat tudja közölni. A hozzájárulást erre a weboldalra, a linkre, illetve az OK-ra kattintva tudja megadni. A hozzájárulást itt tudja visszautasítani.

OK
Világmárkák széles választéka 4000 Ft ajándék hírlevél feliratkozóknak Ingyenes kiszállítás 25.000 Ft felett*

x

lMENÜ


Rendezés

Szín Válasszon egy színt.
filter_active filter_active filter_active filter_active filter_active filter_active filter_active filter_active filter_active filter_active filter_active filter_active filter_active
Szűrés törlése
Márka Válasszon egy márkát.
a
Szűrés törlése
Ár Válasszon egy árat.
Ft- Ft Szűrés törlése
LASCANA STRANDRUHÁK

A strandruházat manapság már messze túlmutat a fürdőruhákon, egyrészeseken és bikiniken, hiszen akkor is szeretnénk jól mutatni, ha épp nem a vízben élvezzük az élet örömeit. A LASCANA strandruházati kínálatában termékek igen széles skálája között böngészhet, a strandkendőktől kezdve a pólókon és nadrágokon át a strandruhákig.

Minden helyzetben a legcsinosabban!

A strandolás egyik fénypontja természetesen a vízben pihenés avagy úszás, amelyhez nélkülözhetetlen egy ránk tökéletesen passzoló, csinos fürdőruha. A teljes élményhez azonban nem csak erre van szükségünk: strandolás és nyaralás közben mindannyian szeretünk elfogyasztani néhány kellemes vacsorát, esetleg néhány pohár bort, megcsodálni a helyi nevezetességeket vagy akár egy hosszú, megnyugtató sétát tenni a parton. Mindehhez természetesen a lehető legkevesebb időt szeretnénk öltözködéssel tölteni, hiszen az élmények a legfontosabbak. Ebben segítenek a strandruhák, amelyek a LASCANA termékpalettáján nagy számban szerepelnek: puha, szuperkönnyű, szellős, egyszerűen (akár a fürdőruhára is) fel- és levehető, nem utolsósorban pedig divatos darabok, amelyek hű társunk lehetnek a strandolással töltött napokban.

Praktikum, kényelem és jó megjelenés: ez mind a strandruha!

Képzeljük el, hogy a tengerben töltött kellemes órák után családunknak vagy kedvesünknek az az ötlete támad, hogy induljunk egy hosszú sétára a parton. Ehhez természetesen nem árt felöltözni, főként, ha már az esti órákban vagyunk, visszamenni a szállásra azonban sokat venne el az értékes időnkből. A legjobb, ha ilyenkor velünk van egy könnyed strandruha, amelyet csak egyszerűen fel- vagy leveszünk a fürdőruha le- vagy felvétele nélkül, amellyel egy szempillantás alatt átöltözhetünk, ha a habokban mártózás után valami máshoz lenne kedvünk, esetleg aktívabb pihenéshez. A vékony, lágy anyagok miatt pedig ezekben a ruhákban a legnagyobb hőségben sem lesz melegünk!

Minden ízlést kiszolgálunk: strandruhák a LASCANA-nál

Rengeteg típusú és fajtájú strandruha közül választhatnak kínálatunkban, legyen az maxi, midi vagy mini fazonú, mintás vagy egyszínű, pántos vagy pánt nélküli, egyszerű vagy díszített, rojtos vagy fodros, enyhén vagy merészen kivágott. A klasszikus fekete vagy fehér darabokon kívül megtalálhatnak nálunk vidám színekben pompázó ruhákat, esetleg érdekes mintával vagy szabással, például kivágott vállakkal. Nem kell tartania attól, hogy nem talál rá álmai darabjára, mert a LASCANA-nál biztosan rábukkan majd a kedvére valóra!

Akár egy rövidebb nyaralás is rengeteg elintéznivalóval és fejfájással járhat, nem beszélve a hosszabbakról, így a LASCANA szeretné könnyebbé tenni a nyaralás előtti ruhavásárlás élményét. Akár strandruházatot, akár fürdőruhát vegyenek, nálunk rendkívül egyszerűen tehetik meg, a nap bármely percében – hogy kifogástalan megjelenésük biztosítva legyen!

több megtekintése...
X
X

Köszönjük, hogy elkészítette értékelését!

A következő szöveget rögzítettük:Ön engedélyezi, hogy keresztnevét közzétegyük értékelése mellett.


Az Ön értékelése:


Az Ön értékelése beérkezett rendszerünkbe, feldolgozás után, az elküldéstől számított két héten belül publikálásra kerül honlapunkon.

Folytat
x
Trendek, újdonságok & 4000 Ft AJÁNDÉKBAo