Cookie box Az egyéni adatok felhasználásához az OTTO-nak és partnereinek szüksége van az Ön hozzájárulására, hogy az Ön érdeklődésének megfelelő információkat tudja közölni. A hozzájárulást erre a weboldalra, a linkre, illetve az OK-ra kattintva tudja megadni. A hozzájárulást itt tudja visszautasítani.

OK
Világmárkák széles választéka 4000 Ft ajándék hírlevél feliratkozóknak Ingyenes kiszállítás 25.000 Ft felett*

x

lMENÜMegérkezett az új Lascana sportkollekció

Ha sportról van szó, kényelem és funkció kéz a kézben járnak, ezek az elvárások pedig az esztétikus kinézettel is kiegészülnek a női sportruházat esetén. Mivel jól tudjuk, hogy minden az alapoknál kezdődik, ezért kiemelt figyelmet kell fordítani a sportoláshoz használatos fehérneműk és zoknik kiválasztására.

Előtérben a láb kényelme

A különböző sportágak más-más felszerelést igényelnek, és nem túlzás azt állítani, hogy a cipőkön túl a zokniknak is nagy szerepe van abban, hogy a láb komfortosan érezze magát mozgás közben. Az edzés során termelődő hő csak jól szellőző anyagokon képes távozni, a verejték pedig csak egy megfelelő nedvszívó szövet segítségével kímélheti meg bőrünket a kellemetlen tapadástól. A Lascana sportkollekció kínálatában minden mozgásformához talál hozzá passzoló zoknit: titokzonik, sneaker zoknik, kerékpáros- és túrazoknik, valamint fitness zoknik kínálatából válogathat.

Óvja nőiességét sport közben is!

Bár a mellek a kor előrehaladtával veszítenek feszességükből, egy speciálisan sportoláshoz kifejlesztett melltartóval nemcsak ezt a folyamatot gátolhatjuk meg, de a helyes tartásnak köszönhetően az izmokat és a hátunk egészségét is megóvhatjuk a kedvezőtlen elváltozásoktól.

A merevítő nélküli, elől záródó melltartók párnázott, állítható pántjai a vállizmok kényelméről is gondoskodnak, akárcsak az előformázott kosarakkal rendelkező, varrás nélküli változatok.

Pilateshez vagy jógához keres szabad mozgást biztosító darabokat, melyek csodásan puha anyagukkal a bőrét is kényeztetik? A Lascanánál megtalálja!

Korlátlan mozgásszabadság

Minden nő arra az érzésre vágyik, hogy sportolás közben semmi ne zökkentse ki, ne zavarja meg a koncentrálásban és az elmélyülésben. Ilyenkor nemcsak a jó kondíció megőrzése vagy az alakformálás a cél: a mozgás által megszabadulhatunk a stressztől, rengeteg energiával töltődhetünk fel, és rendezhetjük kusza gondolatainkat is.

Az már csak hab a tortán, ha mindezt 100%-osan bőrbarát és alakunkat előnyösen kiemelő, divatos sportruházatban tehetjük. A Lascana sportkollekciójának elsődleges szempontja a nők kényelme és egészsége.

Minden egy helyen

Iratkozzon fel hírlevelünkre, és máris megajándékozzuk egy 4000 forint értékű kuponnal, melyet kedve szerint költhet el a Lascana webáruházában! Rendelje házhoz a szuperkényelmes, új jóganadrágját vagy a hétvégi kerékpározáshoz tökéletes, csomagban kapható hosszú ujjú pamut felsőket, és kapcsolódjon ki családjával. Válassza az aktív életet!

több megtekintése...
X
X

Köszönjük, hogy elkészítette értékelését!

A következő szöveget rögzítettük:Ön engedélyezi, hogy keresztnevét közzétegyük értékelése mellett.


Az Ön értékelése:


Az Ön értékelése beérkezett rendszerünkbe, feldolgozás után, az elküldéstől számított két héten belül publikálásra kerül honlapunkon.

Folytat
x
Trendek, újdonságok & 4000 Ft AJÁNDÉKBAo