Cookie box Az egyéni adatok felhasználásához az OTTO-nak és partnereinek szüksége van az Ön hozzájárulására, hogy az Ön érdeklődésének megfelelő információkat tudja közölni. A hozzájárulást erre a weboldalra, a linkre, illetve az OK-ra kattintva tudja megadni. A hozzájárulást itt tudja visszautasítani.

OK
Világmárkák széles választéka 4000 Ft ajándék hírlevél feliratkozóknak Ingyenes kiszállítás 25.000 Ft felett*

x

lMENÜ


Rendezés

Szín Válasszon egy színt.
filter_active filter_active filter_active
Szűrés törlése
Márka Válasszon egy márkát.
a
Szűrés törlése
Ár Válasszon egy árat.
Ft- Ft Szűrés törlése

Akciós női hálóruhák

A pihentető alváshoz nem csak kényelmes ágyra és nyugodt környezetre van szükségünk, hanem egy olyan kényelmes hálóruhára is, amely jól szellőzik, nem akadályozza a szabad mozgást, és nem irritálja a bőrt. Erősen megoszlanak a női vélemények arról, hogy a hálóing, a hosszú szárú pizsama, vagy a rövid kivitelű pizsamák jelentik a legjobb megoldást a pihentető alváshoz. Az online elérhető női hálóruhák választéka igen széles skálán mozog, egyszerű kivitelű, egyszínű pizsamák és hálóingek, rajzfilmfigurákkal, vagy vidám mintákkal díszítve egyaránt elérhetőek a kínálatban. Amikor eljön a leárazások ideje, sokan nyúlnak mélyebben a pénztárcájukba, hogy több jó minőségű termékhez juthassanak hozzá kedvezőbb áron. Bár a hálóruhát nem kell olyan gyakran cserélni, mint a fehérneműt, mégis jobb, ha otthon bőséges választék áll rendelkezésre hálóruhából. Ezért érdemes végignézni a legújabb akcióban meghirdetett női hálóruhákat, hátha olyan modellekre bukkanunk, amelyekkel színt vihetünk az álmok világába.

Leárazott női pizsamák

Elsőre talán nagy kihívásnak tűnik olyan pizsamát vásárolni, ami kényelmes, nem feszül a testre és nem is túl bő, nem akadályozza a szabad mozgást, és bőrbarát anyagokból készül, de a LASCANA kínálatában elérhető akciós női hálóruhák között böngészve könnyű megtalálni az ideális darabot. Fontos, hogy amennyiben bizonytalanok vagyunk, hogy melyik méretet kell választanunk, soha nem szabad az eggyel kisebb megoldás mellett döntenünk. Online elérhető hálóruha kínálatunkban két darab pizsamát tartalmazó csomagok, és többrészes pizsama szettek is elérhetőek. A csomagokban kék kockás és áfonya, vagy mályva és szürke színű összeállítások találhatók, a szett pedig hosszú- és rövidnadrágot, valamint rövid ujjú pólót tartalmaz. A leárazáskor azokra is gondoltunk, akik rövidszárú nadrágot keresnek ujjatlan felsővel, és azokra is, akik a hosszú ujjú modelleket részesítik előnyben. Akciós hálóruháink között található szürke, melírozott, áfonyaszínű és vidám rajzfilmfigurával díszített modell is.

Igényes leárazott női hálóruhák széles választékban

Sok hölgy a hálóingre esküszik, ha a kényelmes alvás titkairól van szó. Akciós női hálóruha kínálatunkban hálóingek két darabos csomagban és önállóan is elérhetőek. A csomagban kapható akciós hálóingeket Ön megvásárolhatja párducmintás és menta vagy pink, esetleg rózsaszín és kék, valamint fehér pöttyökkel díszített orgonalila és menta színösszeállításban. A letisztult formavilág kedvelőinek az egyszínű, vagy az eltérő színű szegőpánttal díszített, hosszú ujjú hálóruhákat ajánljuk, a vidám színek és díszes minták kedvelőinek pedig a rajzfilmfigurával díszített, esetleg pink- vagy tengerkék kockás, spagettipántos modelleket ajánljuk.

Rendeljen akciós női hálóruhát a LASCANA-tól!

A kellemes alvásról egy puha anyagú, kényelmes pizsamával, vagy egy álomszép női hálóinggel gondolkodhatunk a legjobban. Kínálatunkban vidám mintával díszített, kellemes anyagú pizsamák és hálóingek, valamint külön kapható rövid-és hosszú pizsamanadrágok is elérhetőek, így akár Ön is összeállíthatja egyedi éjszakai viseletét. Válasszon kedvére akciós női hálóruha kínálatunkból, és aludja át kényelmesen az éjszakát!

 

több megtekintése...
X
X

Köszönjük, hogy elkészítette értékelését!

A következő szöveget rögzítettük:Ön engedélyezi, hogy keresztnevét közzétegyük értékelése mellett.


Az Ön értékelése:


Az Ön értékelése beérkezett rendszerünkbe, feldolgozás után, az elküldéstől számított két héten belül publikálásra kerül honlapunkon.

Folytat
x
Trendek, újdonságok & 4000 Ft AJÁNDÉKBAo