Cookie box Az egyéni adatok felhasználásához az OTTO-nak és partnereinek szüksége van az Ön hozzájárulására, hogy az Ön érdeklődésének megfelelő információkat tudja közölni. A hozzájárulást erre a weboldalra, a linkre, illetve az OK-ra kattintva tudja megadni. A hozzájárulást itt tudja visszautasítani.

OK
Világmárkák széles választéka Ingyenes kiszállítás 25.000 Ft felett*

x

lMENÜ


Regisztráció

Számlázási cím

Az e-mail címe szükséges a megrendelés feldolgozásához. A vásárlás után a megadott e-mail címre kapja a megrendelés visszaigazolását. Ezen kívül ezzel az e-mail címével mint felhasználónév és jelszójával a jövőben a LASCANA honlapra is bejelentkezhet.
v
Kérjük, adjon meg egy jelszót. A jelszónak legalább 6 karakter hosszúnak kell lennie és tartalmaznia kell betűket, speciális karaktereket és számokat.
v
A megrendelés sikeres feldolgozásához szükségünk van születési dátumára.
. . v
A zökkenőmentes szállítás és a gyorsabb rendelésfeldolgozás érdekében kérjük adja meg telefonszámát. Kérjük, előhívószám nélkül adja meg a telefonszámát (06 1 111 2222)
v

Szállítási cím

A zökkenőmentes szállítás és a gyorsabb rendelésfeldolgozás érdekében kérjük adja meg telefonszámát. Kérjük, előhívószám nélkül adja meg a telefonszámát (06 1 111 2222)
v


Amennyiben a jövőben nem szeretne értesülni újdonságainkról, hírlevelünket az alábbi címeken bármikor lemondhatja: Interneten: www.lascana.hu/hirlevel-lemondasa vagy a kiküldött hírlevél alján. Levélben az alábbi címen: Otto Central Europe Kft., Budapest Pf. 1320, telefonon: (06-1) 436-3-600 (hétköznap 8–20, szombaton 8–15 óra között). Emailben: a rendeles@lascana.hu címre küldheti leiratkozási szándékát. Az sms és katalógus ajánlatainkról a fentebb említett elérhetőségeken, emailben, telefonon vagy postai úton is leiratkozhat.

X
X

Köszönjük, hogy elkészítette értékelését!

A következő szöveget rögzítettük:Ön engedélyezi, hogy keresztnevét közzétegyük értékelése mellett.


Az Ön értékelése:


Az Ön értékelése beérkezett rendszerünkbe, feldolgozás után, az elküldéstől számított két héten belül publikálásra kerül honlapunkon.

Folytat