Cookie box Az egyéni adatok felhasználásához az OTTO-nak és partnereinek szüksége van az Ön hozzájárulására, hogy az Ön érdeklődésének megfelelő információkat tudja közölni. A hozzájárulást erre a weboldalra, a linkre, illetve az OK-ra kattintva tudja megadni. A hozzájárulást itt tudja visszautasítani.

OK
Világmárkák széles választéka 4000 Ft ajándék hírlevél feliratkozóknak Ingyenes kiszállítás 25.000 Ft felett*

x

lMENÜ


Rendezés

Szín Válasszon egy színt.
filter_active
Szűrés törlése
Márka Válasszon egy márkát.
a
Szűrés törlése
Ár Válasszon egy árat.
Ft- Ft Szűrés törlése
Méret Válassza ki a méretet.
32 filter_active 34 filter_active 36 filter_active 38 filter_active 40 filter_active 42 filter_active 44 filter_active 46 filter_active 48 filter_active 50 filter_active 52 filter_active
Szűrés törlése

VIRÁGMINTÁK A LASCANA-VAL

 

A stranddivatban manapság minden a mintákról szól: törzsi mintás, pöttyös, csíkos, absztrakt - a minták eszeveszetten hódítanak, és úgy tűnik, az új őrület egy darabig nem csillapodik. Szintén nagyon népszerű a virágminta, amely egyszerre kifinomult, nőies, játékos és vidám. Ha eddig is kedvelte a virágos ruhadarabokat, a LASCANA kínálata megannyi virágmintás termékkel várja Önt!

 

Aki a virágot szereti...

A különböző minták valóban szokatlanul nagy térhódításukat érik, a virágminta azonban tulajdonképpen soha nem is ment ki a divatból. Évszázadok óta a nőies öltözködés, elegancia és báj szimbóluma, remekül variálható és számtalan változatban elkészíthető. Egy virágos ruhadarabbal sosem tévedhetünk, hiszen minden év- és időszakra találhatunk megfelelő virágmintás darabot: nincs ez másképp a stranddivatban sem, amelyhez nagy számban találhat virágmintás bikiniket, szoknyákat, fürdőruhákat, sortokat, felsőket... Egyszóval mindent, ami a tökéletes nyaraláshoz szükséges lehet.

 

Virágminta: sohasem unalmas, mindig aktuális

Sokan talán azt hihetik, a virágminta túlságosan közhelyszerű és idejétmúlt - de gondoljunk csak bele, ha évszázadok óta jelen van a divatban, tényleg annyira avítt lenne? A természet által inspirált virágmintákat mindig lehetséges megújítani, újraértelmezni, és - ami mostanában szintén igen népszerű - más, szokatlan mintás darabokkal párosítani. A LASCANA más mintájú termékekből is igen gazdag kínálatot biztosít, így Önnek számos lehetősége nyílik újszerű variációk, bátor összeállítások megalkotására. Merjen kísérletezni, helyezzen új köntösbe egy megszokott mintát - és legyen Ön a strand legdivatosabb hölgye! Remekül illenek például a virágos és a csíkos, vagy a virágos és a pöttyös példányok is. Próbálja ki!

 

A LASCANA egyedülálló előnyeivel és szolgáltatásaival élmény a vásárlás - ha úgy tartja kedve, akár az éjszaka közepén is leadhatja rendelését, mi pedig a lehető leghamarabb feldolgozzuk azt. Futár partnerünk szintén a lehető leggyorsabb idő alatt kiszállítja csomagját az Ön által kért címre - és már kezében is tarthatja a megrendelt ruhákat! Számláját háromféle módon egyenlítheti ki: bankkártyás, banki átutalásos, vagy utánvétes fizetéssel. Amennyiben 20 000 Ft felett vásárol, a szállítás költsége ingyenes! Tudjuk, hogy sokan továbbra is tartanak az online vásárlástól, így 14 napos visszavásárlási gyakorlatunk garantálja, hogy csalódás vagy rossz méret választása esetén se érje kár vásárlóinkat. A termékek a kézhezvételt követő 14 napon belül visszaküldhetőek címünkre, ezután pedig visszatérítjük a megrendelés árát. Hírlevelünkről sem érdemes lemaradni - ebből értesülhetnek legújabb akcióinkról, engedményeinkről és kedvezményeinkről, a frissen feliratkozókat pedig 4000 Ft ajándékkal jutalmazzuk!

 

több megtekintése...
X
X

Köszönjük, hogy elkészítette értékelését!

A következő szöveget rögzítettük:Ön engedélyezi, hogy keresztnevét közzétegyük értékelése mellett.


Az Ön értékelése:


Az Ön értékelése beérkezett rendszerünkbe, feldolgozás után, az elküldéstől számított két héten belül publikálásra kerül honlapunkon.

Folytat
x
Trendek, újdonságok & 4000 Ft AJÁNDÉKBAo