Cookie box Az egyéni adatok felhasználásához az OTTO-nak és partnereinek szüksége van az Ön hozzájárulására, hogy az Ön érdeklődésének megfelelő információkat tudja közölni. A hozzájárulást erre a weboldalra, a linkre, illetve az OK-ra kattintva tudja megadni. A hozzájárulást itt tudja visszautasítani.

OK
Világmárkák széles választéka 4000 Ft ajándék hírlevél feliratkozóknak Ingyenes kiszállítás 25.000 Ft felett*

x

lMENÜ


Rendezés

Szín Válasszon egy színt.
filter_active filter_active filter_active filter_active filter_active filter_active filter_active filter_active filter_active filter_active filter_active filter_active filter_active
Szűrés törlése
Márka Válasszon egy márkát.
a
Szűrés törlése
Ár Válasszon egy árat.
Ft- Ft Szűrés törlése
STRANDDIVAT-TRENDEK A LASCANA-VAL

 

A LASCANA áruháza arról nevezetes, hogy minden területen, minden termékkategóriában igyekszik kielégíteni a legkülönfélébb igényeket - azt szeretnénk, ha minden női vásárlónk maximálisan elégedett lenne! A LASCANA élen jár a strandruházati cikkek gyártásában és forgalmazásában is: jól tudjuk, hogy vakációzás közben sem szeretnének lemondani a divatos, csinos, ápolt megjelenésről, ezért gondoskodunk arról, hogy öltözete mindig kifogástalan lehessen. Kövesse velünk a stranddivat legfrissebb trendjeit!

 

Minták minden mennyiségben

A minták véglegesen meghódították a stranddivatot is: az etno minták, a pöttyös és csíkos anyagok, a virágminták uralják a legfrissebb strandtrendeket. Egy-egy mintás darabbal magára vonhatja a figyelmet - mindenki irigykedik majd messzemenően divatos és kellemes szettjeit látva! Ne aggódjon, ha a minták nem az erősségei, esetleg mindezidáig tartott az ilyen ruhadarabok viselésétől: lehet, hogy éppen itt az ideje annak, hogy Ön is megismerkedjen ezzel a divathullámmal! Válasszon egy szolidabb, virágmintás darabot, vagy kombináljon egy egyszínű bikinialsót egy tarka felsővel. Megígérjük, hogy nem fogja megbánni!

 

Fazonok és anyagok kavalkádja

A divat legújabb tendenciái alapján mindent uralnak a minták, bármilyen ruhadarabról is legyen szó: bikinikről, tankinikről, strandszoknyákról, vagy overálokról - Ön sem maradhat ki belőle! A mintaőrületnek köszönhetően született meg a Mixkinik, vagyis az egymással kombinálható bikinialsók és -felsők divatja, amelyet akkor űzünk a leghatásosabban, ha egymással össze nem illő darabokat kombinálunk. Szokatlan, de mindenképpen hatásos!

 

Bízza a LASCANA-ra újdonsült fürdőruha-kollekcióját – ha áruházunkban szerzi be a legújabb darabokat, biztos lehet benne, hogy messzemenően divatos és modern ruhadarabokban pompázik majd! Ne feledje, hogy a LASCANA rengeteg előnnyel várja vásárlóit: a nap bármely órájában és percében leadhatják rendeléseiket, ezeket a lehető leghamarabb feldolgozzuk, majd továbbítjuk futárpartnerünk felé, aki egészen az Ön küszöbéig szállítja a megrendelt termékeket. Sőt, ha 20 000 Ft feletti értékben vásárol, a szállítás költsége sem Önt terheli – hálánk jeléül átvállaljuk. Úgy fizethet, ahogyan Önnek a legkényelmesebb: bankkártyával, banki átutalással, vagy készpénzzel a csomag átvételekor. Ha sajnálatos módon valamilyen okból kifolyólag nem elégedett a termékekkel, lehetősége van a kézhezvételt követő 14 napon belül visszaküldeni azokat címünkre, mi pedig visszatérítjük vásárlása értékét. Ha pedig most iratkozik fel hírlevelünkre, 4000 Ft-os utalvánnyal ajándékozzuk meg!

több megtekintése...
X
X

Köszönjük, hogy elkészítette értékelését!

A következő szöveget rögzítettük:Ön engedélyezi, hogy keresztnevét közzétegyük értékelése mellett.


Az Ön értékelése:


Az Ön értékelése beérkezett rendszerünkbe, feldolgozás után, az elküldéstől számított két héten belül publikálásra kerül honlapunkon.

Folytat
x
Trendek, újdonságok & 4000 Ft AJÁNDÉKBAo