Cookie box Az egyéni adatok felhasználásához az OTTO-nak és partnereinek szüksége van az Ön hozzájárulására, hogy az Ön érdeklődésének megfelelő információkat tudja közölni. A hozzájárulást erre a weboldalra, a linkre, illetve az OK-ra kattintva tudja megadni. A hozzájárulást itt tudja visszautasítani.

OK
Világmárkák széles választéka 4000 Ft ajándék hírlevél feliratkozóknak Ingyenes kiszállítás 25.000 Ft felett*

x

lMENÜ


Rendezés

Szín Válasszon egy színt.
filter_active filter_active filter_active filter_active filter_active filter_active filter_active filter_active filter_active filter_active filter_active filter_active
Szűrés törlése
Márka Válasszon egy márkát.
a
Szűrés törlése
Ár Válasszon egy árat.
Ft- Ft Szűrés törlése
Kismama fehérnemű leendő édesanyáknak

Kismamáknál gyakori hiba, hogy a várandósságuk alatt nem kifejezetten az ő testalkatukra gyártott ruhákat viselnek, hanem csak néhány számmal nagyobb, hétköznapi darabokat. Sajnos ez a fehérneműkre is igaz, pedig ma már nem kell sokat keresgélni, ha kismamaruházatot, vagy akár terhességi fehérneműt keresünk. Nem csak a születendő gyermek, hanem az édesanya szempontjából is fontos, hogy a kismama olyan fehérneműt és ruházatot viseljen, amiben jól érzi magát. Fontos, hogy a terhességi fehérnemű, és a kismama ruházata kövesse a terhesség előtt és a szülés után bekövetkező testi változásokat, mert csak így érhető el, hogy az öltözködés gondolatát ne kellemetlenséggel, hanem a kényelemérzettel társítsuk.  Terhesség alatt a hasizmok meggyengülnek, és a mellek is komoly változásokon mennek keresztül. A has izmai szülés után ismét visszanyerhetik régi erejüket, de a mellek szülés előtti állapota az időben történő gondoskodás nélkül már nem állítható vissza. Ugyanakkor a megfelelő kismama fehérnemű, például szoptatós melltartó használatával elérhető, hogy a mellek komolyabb károsodás nélkül legyenek túl a terhesség és a szoptatás hónapjain.

 

Szempontok terhességi fehérnemű vásárlásához

A kismama fehérneműk előnye, hogy a melltartók állíthatóak, és a nagyobb stabilitás érdekében erősebb pántokkal és mélyebb kosarakkal látják el őket. A terhességi fehérneműk rugalmas, de puha és légáteresztő anyagból készülnek. Szülés előtt és után, szoptatáskor is fontos a megfelelő melltartó. Szoptatós melltartó vásárlásakor például egy a saját méretnél legalább egy mérettel nagyobb modellt kell választani. Kismama fehérnemű vásárlásakor különösen fontos a megfelelő méret kiválasztása. Terhesség alatt, a mell növekedése miatt szükség lehet akár három különböző méretű melltartóra is.

 

Kismama fehérnemű - fontos a megfelelő méret

A gyártók a méret jelölésére többféle megoldást alkalmaznak. A két legfontosabb méret a mell átmérője és a mell alatti átmérő. A kettő különbségéből állapítható meg a kosárméret. A 13 cm-es különbség „A” kosárméretnek felel meg. A 15cm-es különbség „B”, a 17 cm-es „C”, a 19 cm-es pedig „D” kosárméretet jelent, és így tovább. A mellbőség megállapításához a mellcsúcson kell körbevezetni a mérőszalagot, mell alatti átmérő megállapításához pedig közvetlenül a mell alatt, vízszintesen átvezetve a háton.

 

Rendeljen kismama fehérneműt a LASCANA-tól!

A kifejezetten kismamák részére gyártott fehérneműknek fontos szerepe van abban, hogy a leendő édesanyák a lehető legjobban felkészülhessenek a testi változásokra. A megfelelő terhességi fehérnemű segítségével csökkenteni tudják a tartóizmokra nehezedő megnövekedett terhelést, valamint szülés után könnyebbé tehetik a baba szoptatását, és elősegíthetik a test regenerálódását. Az ideális kismama fehérnemű kényelmes, jól szellőzik, és megfelelő tartást biztosít. Kismama fehérnemű kínálatunkban nem csak kényelmes, állítható melltartókat és szoptatós melltartókat talál, hanem rugalmas bugyikat, fürdőruhát és szoptatós trikót is. A klasszikus fekete és fehér színeken kívül választhat homokszínű, élénk pink, nyomott mintás, barna, vagy akár levendula színű fehérneműt is. Válasszon stílusának és változó testalkatának megfelelő darabokat magas pamut tartalmú, rugalmas anyagból, és élje meg kényelmesen a várandósságot és az anyaságot!

 

 

több megtekintése...
X
X

Köszönjük, hogy elkészítette értékelését!

A következő szöveget rögzítettük:Ön engedélyezi, hogy keresztnevét közzétegyük értékelése mellett.


Az Ön értékelése:


Az Ön értékelése beérkezett rendszerünkbe, feldolgozás után, az elküldéstől számított két héten belül publikálásra kerül honlapunkon.

Folytat
x
Trendek, újdonságok & 4000 Ft AJÁNDÉKBAo