Cookie box Az egyéni adatok felhasználásához az OTTO-nak és partnereinek szüksége van az Ön hozzájárulására, hogy az Ön érdeklődésének megfelelő információkat tudja közölni. A hozzájárulást erre a weboldalra, a linkre, illetve az OK-ra kattintva tudja megadni. A hozzájárulást itt tudja visszautasítani.

OK
Világmárkák széles választéka Ingyenes kiszállítás 25.000 Ft felett*

x

lMENÜ


 

Visszaküldés

A visszaküldéssel kapcsolatos részletes információkért kérjük, olvassa el az Általános Szerződési Feltételeket!

 

A Vevő köteles az árut normál belföldi csomagként, saját költségén visszajuttatni az alábbi címre: OTTO Central Europe Kft, Budaörs OLK 1000 (utánvétes, illetve portós csomagot a LASCANA-nak nem áll módjában átvenni). A Vevő lehetőség szerint a terméket a címkével ellátott eredeti csomagolással juttassa vissza a LASCANA részére, azon jelölve a visszaküldés okát, hogy ezzel is meggyorsítsa a visszavételezés folyamatát. Javasolt szállítási partner: Magyar Posta (MPL).

Hogyan működik a visszaküldés?

Csomagolja vissza a terméket az eredeti csomagolásába, és ragassza a csomagra a szállítólevélen található matricát, amin a pontos visszaküldési cím fel van már tüntetve. Ha a megrendelt termékkel nem érkezett szállítólevél vagy ilyen visszaküldési matrica, kérjük, csomagolja be az árut megfelelő módon, és írja fel a csomagolásra az alábbi címét: OTTO Central Europe Kft. Budaörs OLK 1000.

Ezek után már feladhatja a csomagot egész Magyarország területén normál belföldi csomagként a postahivatalokban. Kérjük, tartsa meg a visszaigazolást a visszaküldésről, amíg a megrendelés értéke vissza nem térül.

Kérjük, figyeljen az alábbiakra: Kérjük, figyeljen arra, hogy minden visszaküldést a Vevő a saját költségére küld vissza a Magyar Postán keresztül. Minden a Posta által szállított termék, amik nem kerülnek átvételre, a postahivatalokban lehet átvenni egész Magyarország területén.

A visszaküldött áru nem lehet megrongált vagy használt, kivéve a termék jellegének, tulajdonságainak, működésének megállapításához szükséges használatot (mint például: felpróbálás, a termék átnézése). Az ezt meghaladó használatból eredő értékcsökkenésért, kárért és költségért – tehát amennyiben a visszaküldött áru megrongált vagy olyan használat nyomait fedezni fel rajta, mely az általános elvárhatóság határán túl van – a Vevő felel. Ebben az esetben a LASCANA a Vevőre háríthatja a rongálásból vagy az áru használatából eredő értékcsökkenést, kárt és költséget, mely összeg a Vevőnek visszafizetendő összegből levonható.

Amennyiben a Vevő rendelési összeghez kötött kedvezményt vesz igénybe, a termék visszaküldésénél annak értékéből a kedvezmény százalékos arányban visszavonásra kerül, tehát a kedvezménnyel csökkentett érték kerül visszatérítésre.

 

 
 

 

X
X

Köszönjük, hogy elkészítette értékelését!

A következő szöveget rögzítettük:Ön engedélyezi, hogy keresztnevét közzétegyük értékelése mellett.


Az Ön értékelése:


Az Ön értékelése beérkezett rendszerünkbe, feldolgozás után, az elküldéstől számított két héten belül publikálásra kerül honlapunkon.

Folytat