Cookie box Az egyéni adatok felhasználásához az OTTO-nak és partnereinek szüksége van az Ön hozzájárulására, hogy az Ön érdeklődésének megfelelő információkat tudja közölni. A hozzájárulást erre a weboldalra, a linkre, illetve az OK-ra kattintva tudja megadni. A hozzájárulást itt tudja visszautasítani.

OK
Világmárkák széles választéka 4000 Ft ajándék hírlevél feliratkozóknak Ingyenes kiszállítás 25.000 Ft felett*

x

lMENÜ


Kérdése van? Szívesen segítünk!

Mindegy, hogy a megfelelő formáról, szabásról, színről vagy stílusról van szó – mindig szívesen tájékoztatunk és adunk Önnek tájékoztatást. A következő információk csak a LASCANA-választékra vonatkoznak. A LASCANA-partnerek kínálatában eltérések fordulhatnak elő.

 

Minden információ egy helyen

A www.lascana.hu/fiokom oldalon minden választ megtalálhat a számlákkal, a kifizetett összegekkel vagy a jóváírásokkal kapcsolatban, valamint aktuális és áttekinthető információkat tekinthet meg szállításaira vonatkozóan.
 

 

Így érhet el bennünket

Mindig szívesen állunk rendelkezésére, hogy megválaszoljuk az ügyfélszámlákhoz, kínálatokhoz és szállításokhoz kapcsolódó általános kérdéseket – hétköznap 08:00 órától 20:00 óráig érhet el bennünket, szombaton pedig 8:00 órától 15:00 óráig!Telefon: 06 1 436-3-600

E-Mail:  rendeles@lascana.hu

Postacím: Budapest, Pf. 1320
 

 

  Mérettanácsadó   Fürdőruha tanácsadó   Hírlevél feliratkozás  
  Mérettanácsadó »   Fürdőruha tanácsadó »   Hírlevél feliratkozás »  
X
X

Köszönjük, hogy elkészítette értékelését!

A következő szöveget rögzítettük:Ön engedélyezi, hogy keresztnevét közzétegyük értékelése mellett.


Az Ön értékelése:


Az Ön értékelése beérkezett rendszerünkbe, feldolgozás után, az elküldéstől számított két héten belül publikálásra kerül honlapunkon.

Folytat
x
Trendek, újdonságok & 4000 Ft AJÁNDÉKBAo