Cookie box Az egyéni adatok felhasználásához az OTTO-nak és partnereinek szüksége van az Ön hozzájárulására, hogy az Ön érdeklődésének megfelelő információkat tudja közölni. A hozzájárulást erre a weboldalra, a linkre, illetve az OK-ra kattintva tudja megadni. A hozzájárulást itt tudja visszautasítani.

OK
Világmárkák széles választéka 4000 Ft ajándék hírlevél feliratkozóknak Ingyenes kiszállítás 25.000 Ft felett*

x

lMENÜ


 

A szállítással kapcsolatos részletes információkért kérjük, olvassa el az Általános Szerződési Feltételeket!

 

A LASCANA webáruházban megrendelt csomagokat logisztikai partnerünk a Magyar Posta (MPL) futárszolgálat szállítja házhoz munkanapokon 8-17 óra közötti időpontban. A kézbesítés várható időpontjáról a futárszolgálat e-mail-ben értesíti Önt. Ha a csomag várható érkezése az Ön számára nem megfelelő, akkor a továbbiakban a futárszolgálattal tud újabb időpontot egyeztetni a Magyar Posta ügyfélszolgálati telefonszámán: (+36 1) 333-7777, e-mailben vagy a Magyar Posta webportálján keresztül a csomagszámra történő hivatkozással.

A csomagszám birtokában lehetőség van a küldemény nyomon követésére a https://posta.hu/ugyfelszolgalat/nyomkovetes weboldalon.Ha érdeklődni szeretne a csomag státusza vagy a szállítás pontos időpontja iránt, munkanapokon megteheti a Magyar Posta vevőszolgálati számán: (+36 1) 333-7777.

A szállítás 5-8 munkanapon belül történik meg amennyiben az adott áru van készleten.

Szállítási összegek:

25 000 Ft feletti rendelés esetén
INGYENES
25 000 Ft alatti rendelésnél bankkártyás fizetés esetén
990 Ft
25 000 Ft alatti rendelésnél utánvételes fizetés esetén
1190 Ft
 

 

X
X

Köszönjük, hogy elkészítette értékelését!

A következő szöveget rögzítettük:Ön engedélyezi, hogy keresztnevét közzétegyük értékelése mellett.


Az Ön értékelése:


Az Ön értékelése beérkezett rendszerünkbe, feldolgozás után, az elküldéstől számított két héten belül publikálásra kerül honlapunkon.

Folytat
x
Trendek, újdonságok & 4000 Ft AJÁNDÉKBAo