Cookie box Az egyéni adatok felhasználásához az OTTO-nak és partnereinek szüksége van az Ön hozzájárulására, hogy az Ön érdeklődésének megfelelő információkat tudja közölni. A hozzájárulást erre a weboldalra, a linkre, illetve az OK-ra kattintva tudja megadni. A hozzájárulást itt tudja visszautasítani.

OK
Világmárkák széles választéka 4000 Ft ajándék hírlevél feliratkozóknak Ingyenes kiszállítás 25.000 Ft felett*

x

lMENÜ


Your World Your Rules

„It’s a Woman’s World” - A LASCANA márka kezdettől fogva támogatta a nőket a nőiességükben, sokoldalúságukban, s mindenekelőtt a magabiztosságukban. Hiszen a magabiztos nők példaképként szolgálnak, és arra inspirálják a többi nőt is, hogy önmaguk legyenek és szeressék önmagukat. Jasmine Sanders, a nemzetközi sikerekkel büszkélkedő modell és a Vogue arca éppen erről ismert, és ezért is illik tökéletesen a Your World. Your Rules. kampányunkhoz. Mi nők azonban olyan sokoldalúak vagyunk, hogy éppen ezért idén más különleges és lenyűgöző nőket is kerestünk Jasmine mellé, akik vezető szerepet tölthetnek be a kampányunkban.

Több, mint 1000 jelentkező közül választottunk ki négy olyan nagyszerű powerwomant, akik bámulatos lényükkel lelkesítően hatnak, történetükkel pedig másokat is inspirálnak. Marina, Jil, Wendy és Vanessa olyan mély benyomást tettek ránk, hogy a kampány végül öt nagyszerű személyiségű, erős nőre tudott épülni. Amennyire különbözőek, annyira sokfélék is. Tudjon meg többet a LASCANA powerwomanjeiről, és hagyja, hogy az előttünk álló szezonban is inspirálják a legújabb trendi darabok.


Jasmine Sanders

Bizonytalan kislányból nemzetközileg elismert topmodell

Jasmine Sanders, 28 éves

Különleges megjelenése teszi ma nemzetközileg sikeressé Jasmine Sanderst, de ezért komolyan meg kellett küzdenie: Egy német anya és egy afro-amerikai apa gyermekeként nem olyan fiatalkora volt, mint a tipikus, vele egykorú lányoknak. Ennek köszönhetően karrierje kezdetén számos bizonytalansággal és testi problémával kellett megküzdenie. Ma már tökéletesen ki tudja használni a külseje nyújtotta előnyöket, korábban egyik modellmunkát a másik után szerezte, és számtalan szalagcím hirdette már nevét nemzetközileg elismert divatmagazinokban. Büszke magára, és szeretne hölgytársainak segíteni abban, hogy elfogadják és szeressék önmagukat. Jasmine azt tanácsolja, hogy soha ne hasonlítsuk össze önmagunkat más nőkkel, mert minden ember egyedülálló, és mindenki egészen személyes, egyedi életutat jár be. „Made in Germany“ áll ma már bal felkarján, hiszen időközben öntudatra ébredt, és büszke gyökereire.

 

Marina

Álmok megvalósítása profik számára! Jil igazi világjáró.

Jil Eileen Füngeling, 24 éves

Mosolya elbűvöl, megjelenésével pedig teljesen természetesen jó hangulatot áraszt mindenhol. Honnan jön ez a képesség? Talán onnan, hogy szereti az életet, és a dolgokat inkább pozitívan, mint negatívan szemléli. De talán onnan is, hogy már 24 évesen megvalósította egyik legnagyobb álmát: felfedezte a világot. És tette mindezt azoknak a kérése ellenére, akik óvni akarták, és azt tanácsolták neki, hogy inkább ne egyedül keljen útra. Ő azonban követte álmait, és meg akarta őket valósítani. Egy éven keresztül tanulmányozta a különböző kultúrákat, idegen emberekkel találkozott, összesen 28 országot járt be, és megcsodálta a természet szépségeit. És mindezt teljesen egyedül. Felülmúlta önmagát, nagy bátorságról tett tanúbizonyságot, és ma már nagyon büszke önmagára. Jil története inspiráló, sokakat megfertőzött és ösztönzött már csak pusztán a rá jellemző sármjával. És ez boldoggá teszi őt.

 

Wendy

Elébe táncolni a nagy álomnak – és széttörni a konvenciókat

Wendy Kesicki, 28 éves

Változatos munka egy feltörekvő ügynökség fiatal csapatában: sok munkakezdő álmodik erről. Wendy megszerezte ezt a munkát, egy ideig végezte is, de aztán észrevette, hogy nem neki való. Gondolatai folyton a táncteremben jártak, lábait folyton mozogtak, és nem tudott szabadulni a legutóbbi koreográfiától. Egyszer aztán rájött: hogy személyes életkoreográfiájában nem a megfelelő lépésrendet követi. Így ismerte fel a következő lépést is: felmond a munkahelyén, és hivatásként valósítja meg a táncról szőtt álmait. Így vált a hobbi hivatássá Wendy életében, és belemerült a showbusiness-be. Olyan bátor döntés volt ez, amelyet egyetlen pillanatig sem bánt meg. Ma már meg tud élni a táncból, ennek köszönhetően pedig megéli álmait.

 

Vanessa

Egy nő, aki férfimunkát választott: a szenvedélyes kéményseprő

Vanessa Didam, 26 éves

Egy ellentétekkel jellemezhető nő, aki már egészen korán tudta, mi szeretne lenni. Vanessa kéményseprőnek tanult – ez sokak számára szokatlannak tűnik, számára azonban egyértelmű volt. Gyorsan világossá vált számára: ez az, amit igazán jól akar csinálni. Letette a mestervizsgáját, és most 26 évesen már öt éve mesterként dolgozik a szakmájában. El van ragadtatva, mikor némelyik ügyfele meglepődik, hogy férfi helyett egy nő jelenik meg az ajtóban. Aztán többnyire mindketten elnevetik magukat. Vanessa egyébként is szeret mosolyt csalni mások arcára. „A velem szemben álló arcán megjelenő mosoly boldoggá tesz engem”, mondja magáról. Ezt hobbijaival is el tudja érni: Szenvedélyesen szeret főzni, és ezt legszívesebben barátai számára teszi. Aztán együtt nevetnek és jól szórakoznak. Ezenkívül imádja a vérpezsdítő ritmusokat: Amint felhangzik a zene, alig tudja türtőztetni magát, mert imád táncolni, különösen a bachatát szereti.

 

Marina

Elhivatott nyelvzseni érző szívvel

Marina Andresen, 25 éves

Marina egy kisebbfajta csoda, aki erősen áll a lábán: néhány évvel ezelőtt azt a célt tűzte ki maga elé, hogy lefussa a maratont. S az elhatározást tett követte. Amikor Párizsban először futotta le a 42 kilométert, megtörtént vele a csoda. A szerelem városában beleszeretett a futásba. Azóta már több ultramaratont teljesített, de már a továbbiakat tervezi. Futásával különböző társadalmi célokat támogat. Futott már szakaszokat vak futók vezetőjeként, és többnyire teljes ruházatban fut. Ezzel hívja fel a figyelmet egy szívprojektre, a sklerosis multiplex nevű betegség kutatására és gyógyítására, édesanyja ugyanis SM-ben szenved. Amikor éppen nem a világ valamely részén fut, akkor saját fashion startup cégénél dolgozik, és szívesen vesz részt utazásokon is, amelyek mindig inspirálják őt arra, hogy új dolgokat tanuljon. Időközben hat nyelvet is megtanult.

 


X
X

Köszönjük, hogy elkészítette értékelését!

A következő szöveget rögzítettük:Ön engedélyezi, hogy keresztnevét közzétegyük értékelése mellett.


Az Ön értékelése:


Az Ön értékelése beérkezett rendszerünkbe, feldolgozás után, az elküldéstől számított két héten belül publikálásra kerül honlapunkon.

Folytat
x
Trendek, újdonságok & 4000 Ft AJÁNDÉKBAo