Cookie box Az egyéni adatok felhasználásához az OTTO-nak és partnereinek szüksége van az Ön hozzájárulására, hogy az Ön érdeklődésének megfelelő információkat tudja közölni. A hozzájárulást erre a weboldalra, a linkre, illetve az OK-ra kattintva tudja megadni. A hozzájárulást itt tudja visszautasítani.

OK
Világmárkák széles választéka Ingyenes kiszállítás 25.000 Ft felett*

x

lMENÜ


A LASCANA előnyei

Kényelmes vásárlás, hasznos tanácsok és kihagyhatatlan akciók, amelyek élménnyé teszik az online vásárlást! Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy első kézből értesülhessen legújabb akcióinkról!

 

Csere-és visszavásárlási lehetőség

Ha a kiszállított terméket bármilyen ok miatt nem találja megfelelőnek, a kiszállítást követő 14 napon belül küldje vissza a címünkre, és mi visszatérítjük Önnek az áru ellenértékét

Vásároljon a nap 24 órájában

Virtuális áruházunkban a nap bármely órájában kényelmesen vásárolhat otthonából. Próbálja ki!

Többféle fizetési opció

Nálunk online, bankkártyával is fizethet, de az utánvétes fizetési módot is választhatja.

Aktuális divat kedvező áron!

Folyamatos akcióinkkal szeretnénk megkönnyíteni az Ön számára a vásárlást.

 
Hogyan válhatok a LASCANA ügyfelévé? >

Első megrendelésekor automatikusan a LASCANA ügyfelévé válik. Válassza a kívánt árut és rendelje meg. A rendelés során felszólítják személyei adatainak megadására. A rendelés befejezése után a LASCANA új ügyfelévé válik és a szállítással megkapja ügyfélszámát.

Hogyan kapom meg az ügyfélszámot? >

Az ügyfélszámot azután kapja meg, hogy a LASCANA-nál először rendelt árut. Az Ön ügyfélszáma minden számlán fel van tüntetve.

Megváltozott a nevem/címem. >

Nevét és címét egyszerűen és gyorsan megváltoztathatja az Ön személyes oldalán az „Én LASCANA-m“ szekcióban. Ennek pontos útmutatója a súgóban az Én LASCANA-m/Személyes beállítások menüpontban található

Szeretném a tájékoztató hírlevelet megrendelni / megszüntetni / más e-mail címre kérni. >

Itt gyorsan és egyszerűen egyedül megrendelheti, megszüntetheti a tájékoztató hírlevelet vagy módosíthatja e-mail címét. Ennek pontos útmutatója a súgóban a Bejelentkezés és Regisztráció/Tájékoztató hírlevél menüpontban található

 
X
X

Köszönjük, hogy elkészítette értékelését!

A következő szöveget rögzítettük:Ön engedélyezi, hogy keresztnevét közzétegyük értékelése mellett.


Az Ön értékelése:


Az Ön értékelése beérkezett rendszerünkbe, feldolgozás után, az elküldéstől számított két héten belül publikálásra kerül honlapunkon.

Folytat