Cookie box Az egyéni adatok felhasználásához az OTTO-nak és partnereinek szüksége van az Ön hozzájárulására, hogy az Ön érdeklődésének megfelelő információkat tudja közölni. A hozzájárulást erre a weboldalra, a linkre, illetve az OK-ra kattintva tudja megadni. A hozzájárulást itt tudja visszautasítani.

OK
Világmárkák széles választéka 4000 Ft ajándék hírlevél feliratkozóknak Ingyenes kiszállítás 25.000 Ft felett*

x

lMENÜ


Rendezés

Szín Válasszon egy színt.
filter_active filter_active
Szűrés törlése
Márka Válasszon egy márkát.
a
Szűrés törlése
Ár Válasszon egy árat.
Ft- Ft Szűrés törlése

LASCANA OTTHONI RUHÁZAT

 

Természetes, hogy mindenhol a lehető legjobb, legcsinosabb megjelenést szeretnénk nyújtani mi nők, azonban arról sem szabad megfeledkezni, hogy otthonunkban kényelemre és komfortra van szükségünk a ruházati cikkek tekintetében is. A LASCANA otthoniruházat-kínálata gondoskodik arról, hogy szabadidőnkben, nyugodt óráinkban a legnagyobb kényelmet adó darabokat ölthessük magunkra.

 

Keleti kényelem: szabadidőnadrágok és –felsők

Otthonukban még azok is szeretnek lazán, kényelmesen öltözködni, akik a munkahelyen vagy a mindennapjaikban minden alkalommal elegáns, makulátlan szetteket viselnek. Amikor pihenünk vagy házimunkát végzünk, természetes, hogy minél nagyobb komfortra van szükségünk: a LASCANA szabadidőruhái puha, egyszerűen felvehető, lezser darabok, tökéletesen alkalmasak arra, hogy egy stresszes munkanap után megkönnyebbülve beléjük bújjunk, vagy hétvégén ezekben töltsük el feltöltődéssel a napot. Melegítőnadrágjaink és leggingjeink számtalan színben kaphatóak, így Ön is rátalálhat közöttük a kedvencére.

 

Van, aki forrón szereti: háziköntösök

Bizony vannak olyanok, akik, ha lehetőségük van rá, jobb szeretik pizsamában tölteni ottohni szabadidejüket: nekik ajánljuk rendkívül puha háziköntöseinket, amelyek tökéletesek az otthon eltöltött nyugodt órákhoz. Természetesen akkor is remek hasznukat vehetjük, ha az esti fürdés után még nem szeretnénk ágyba bújni: ezek a kellemes köntösök jó társaink lesznek az esti filmnézéshez vagy lefekvés előtti internetezéshez. A kifinomult stílust kedvelőknek elegáns szaténköntössel tudunk szolgálni.

 

A LASCANA előnye nem csak az, hogy a nap bármely percében a vásárlók rendelkezésére áll: számos kényelmi szolgáltatást biztosít ügyfelei számára. Az oldalon háromféle fizetési módra nyílik lehetőség: számlájukat kiegyenlíthetik bankkártyával banki átutalással vagy utánvéttel, készpénzzel a csomag átvételekor. Ez még nem minden: ha 20 000 Ft felett rendel kínálatunkból, ingyenesen kiszállítjuk Önnek a termékeket! Ha ezekkel nem lenne maradéktalanul elégedett, a kézhezvételt követő 14 napon belül visszaküldheti őket címünkre, mi pedig visszatérítjük Önnek rendelése árát. Az érdeklődést és figyelmet is megháláljuk: ha most feliratkozik hírlevelünkre, 4000 Ft ajándékkal várjuk, amelyet levásárolhat a webáruházban! Számunkra az Ön elégedettsége az első.

 

több megtekintése...
X
X

Köszönjük, hogy elkészítette értékelését!

A következő szöveget rögzítettük:Ön engedélyezi, hogy keresztnevét közzétegyük értékelése mellett.


Az Ön értékelése:


Az Ön értékelése beérkezett rendszerünkbe, feldolgozás után, az elküldéstől számított két héten belül publikálásra kerül honlapunkon.

Folytat
x
Trendek, újdonságok & 4000 Ft AJÁNDÉKBAo