Cookie box Az egyéni adatok felhasználásához az OTTO-nak és partnereinek szüksége van az Ön hozzájárulására, hogy az Ön érdeklődésének megfelelő információkat tudja közölni. A hozzájárulást erre a weboldalra, a linkre, illetve az OK-ra kattintva tudja megadni. A hozzájárulást itt tudja visszautasítani.

OK
Világmárkák széles választéka Ingyenes kiszállítás 25.000 Ft felett*

x

lMENÜ


Rendezés

Szín Válasszon egy színt.
filter_active filter_active filter_active filter_active filter_active filter_active filter_active filter_active filter_active filter_active filter_active filter_active
Szűrés törlése
Márka Válasszon egy márkát.
a
Szűrés törlése
Ár Válasszon egy árat.
Ft- Ft Szűrés törlése
Vessen véget az álmatlan éjszakáknak!

Felejtse el az unalmas hálóruhákat, a viszketést okozó anyagokat és a kényelmetlen, alaktalan fazonokat, amik megkeseríthetik éjszakáit. Elérkezett a kényeztetés ideje, amelyben csak a legjobb minőségű textilek, a legszebb színek és minták, valamint a legkényelmesebb fazonok kaphatnak helyet a női hosszú pizsamák kategóriájában.

Egy fárasztó munkanap végén minden nőnek kijár egy kis “énidő”, hiszen a számtalan feladat és elvárás közepette csak úgy állhatunk helyt, ha a pihenés zavartalan. Egy kellemes vacsora, egy szórakoztató film, egy lazító kádfürdő és egy finom tea megalapozza a nyugodt alvás feltételeit. Ilyenkor jut idő arra, hogy átgondoljuk az aznapi eseményeket, és felkészüljünk a következő napra, hogy éjjel már biztosan ne kelljen forgolódva bárányokat számolnunk.

A felhőtlen pihenéshez a Lascana is hozzájárul női hosszú pizsamáival, melyeket neves márkáktól válogattunk össze, hogy ön is megtalálja az elképzeléseinek megfelelőt. A 100% pamutból készült termékek a legérzékenyebb bőrt sem irritálják, a kevert anyagú textilek pedig rugalmasságot és exkluzív megjelenést biztosítanak.

Apró részletek nagy jelentősége

  • Egy szexi pizsamát télen-nyáron viselhetünk, ha 3 részes szettet választunk, melyben hosszú- és rövidnadrág is található.
  • Rendkívül csinosak a 3/4-es fazonok, szerezzen be egyet ön is!
  • A pasztell színű darabok népszerűsége nem véletlen, hiszen kellemes a szemnek, és mindenkinek jól ál.
  • Ne féljen a mintáktól! Válogasson kockás, csíkos, virágos, etno mintás, pöttyös, szívecskés, csillagos és állatmintás darabjainkból, vagy a közkedvelt feliratos és rajzfilmhősös pizsamákból.
  • A tudatos vásárlókra is gondoltunk: a Cotton made in Africa pecséttel ellátott termékek megvásárlásával ön is egy nemes ügy mellé állhat.

Vásároljon otthonról!

Huppanjon le a legkényelmesebb foteljébe, és görgesse végig a hosszúnadrágos női pizsamák kínálatát! Fedezze fel, hogy milyen nagy jelentőséggel bír egy apró csipkebetét, egy fodor vagy egy klasszikus ing fazon hajtókájának kontraszt színű szegélye.

Érvényesítse 4000 forintos ajándék kuponját, vagy éljen az ingyen házhozszállítás lehetőségével! Legyen élmény a vásárlás!

több megtekintése...
X
X

Köszönjük, hogy elkészítette értékelését!

A következő szöveget rögzítettük:Ön engedélyezi, hogy keresztnevét közzétegyük értékelése mellett.


Az Ön értékelése:


Az Ön értékelése beérkezett rendszerünkbe, feldolgozás után, az elküldéstől számított két héten belül publikálásra kerül honlapunkon.

Folytat