Cookie box Az egyéni adatok felhasználásához az OTTO-nak és partnereinek szüksége van az Ön hozzájárulására, hogy az Ön érdeklődésének megfelelő információkat tudja közölni. A hozzájárulást erre a weboldalra, a linkre, illetve az OK-ra kattintva tudja megadni. A hozzájárulást itt tudja visszautasítani.

OK
Világmárkák széles választéka 4000 Ft ajándék hírlevél feliratkozóknak Ingyenes kiszállítás 25.000 Ft felett*

x

lMENÜ


Rendezés

Szín Válasszon egy színt.
filter_active filter_active
Szűrés törlése
Márka Válasszon egy márkát.
a
Szűrés törlése
Ár Válasszon egy árat.
Ft- Ft Szűrés törlése
Méret Válassza ki a méretet.
XS filter_active XXS filter_active S filter_active M filter_active L filter_active XL filter_active XXL filter_active 32/34 filter_active 34 filter_active 36/38 filter_active 38 filter_active 40/42 filter_active 42 filter_active 44/46 filter_active 46 filter_active 48/50 filter_active 52/54 filter_active 56/58 filter_active
Szűrés törlése
LASCANA HÁLÓINGEK

 

Mi nők nagyon nagy hangsúlyt fektetünk arra, hogy mit viseljünk napközben, de arról sem szabad megfeledkezni, hogy legalább ilyen fontos, mit veszünk fel az éjszakai órákban. No persze ekkor az esztétikum helyett inkább a komfort válik fontossá: a LASCANA kényelmes és puha hálóingjei, hálóruhái között könnyedén megtalálhatja a kedvencét!

 

Lezser fazonok, puha anyagok

A pihentető, értékes alvás felbecsülhetetlen értékű, hiszen alapvetően meghatározza a másnapunkat, teljesítményünket és hangulatunkat. Igazán jót aludni csak kényelmes, puha, és szellős pizsamában vagy hálóingben lehet: nálunk most csaknem ötvenféle típusú hálóingből válogathat. Mindegyikük kellemes, lágy anyagokból készült, hogy véletlenül se zavarja Önt alvás közben, sőt akár jóleső legyen bennük az éjszakai pihenés.

 

Pizsama vagy hálóing?

Lehet, hogy manapság már mókás elképzelni, de hálóruhát sok évszázaddal ezelőtt a férfiak is viseltek. Ma pedig már ott tartunk, hogy a száras pizsamákat is előszeretettel viselik mindkét nem képviselői, és megoszlanak a vélemények arról, hogy ezek-e a jobb viseletek, vagy a hálóing? Kétségtelen, hogy az utóbbinak több előnye van előbbivel szemben: nem szorít úgy, mint például a pizsamanadrág dereka, a lábak szabadon maradnak, így a has és az ágyék is könnyebben szellőzik. Alapvetően lazább, lezserebb, mint bármelyik pizsama szett (és ha fázósak vagyunk, sem kell arra váltanunk, inkább vásároljunk egy melegebb takarót).

 

Színek, minták és feliratok: minden hölgy kedvére

A hálóing szó említésére nem kell a régi idők nehézkes, túldíszített monstrumaira gondolnunk: a modern hálóingek egyszerű, könnyű viseletek, amelyeket akár otthon, napközben is hordhatunk például egy pár leggingsszel párosítva. Természetesen ezek között is széles a választék, az egyszínűtől kezdve a mintás darabokon át a különböző feliratos példányokig hálóingek tömkelege közül választhatunk. A fazon és a forma is lehet különböző: a klasszikus, rövidujjas kivitel mellett kapható nálunk spagettipántos darab is, sőt ingfazonú termék. Hogy mindenképp rátaláljon az Önhöz legjobban illőre!

 

A LASCANA-val azért is lehetnek nyugodt éjszakái, mert nálunk rendkívül egyszerű és problémamentes a vásárlás: bármikor leadhat egy-egy rendelést, hiszen az interneten nem érvényes a záróra fogalma – akár hajnalban is, ha nem jön álom a szemére. A megrendelt termékeket házhoz szállítjuk, így Önnek egy lépést sem kell tennie értük! Csatlakozzon még ma a LASCANA elégedett vásárlóinak népes táborához!

több megtekintése...
X
X

Köszönjük, hogy elkészítette értékelését!

A következő szöveget rögzítettük:Ön engedélyezi, hogy keresztnevét közzétegyük értékelése mellett.


Az Ön értékelése:


Az Ön értékelése beérkezett rendszerünkbe, feldolgozás után, az elküldéstől számított két héten belül publikálásra kerül honlapunkon.

Folytat
x
Trendek, újdonságok & 4000 Ft AJÁNDÉKBAo