Cookie box Az egyéni adatok felhasználásához az OTTO-nak és partnereinek szüksége van az Ön hozzájárulására, hogy az Ön érdeklődésének megfelelő információkat tudja közölni. A hozzájárulást erre a weboldalra, a linkre, illetve az OK-ra kattintva tudja megadni. A hozzájárulást itt tudja visszautasítani.

OK
Világmárkák széles választéka Ingyenes kiszállítás 25.000 Ft felett*

x

lMENÜ


Rendezés

Szín Válasszon egy színt.
filter_active filter_active filter_active filter_active filter_active filter_active filter_active filter_active filter_active filter_active
Szűrés törlése
Márka Válasszon egy márkát.
a
Szűrés törlése
Ár Válasszon egy árat.
Ft- Ft Szűrés törlése
LASCANA KOMBINÉK

 

Nem győzzük hangsúlyozni, mennyire fontos számunkra, hogy minden nő tapasztalja meg saját nőiességét, illetve hogy termékeinkkel elősegítsük kihangsúlyozni a hölgyekben rejlő nőiességet. A finom anyagokból készült hálóingjeink, vagyis kombinéink is pontosan ezt a célt szolgálják: sejtelmes, izgalmas külsejükkel minden nőből előcsalogatva a maximális önbizalmat.

 

Kombiné: különleges és izgalmas választás

 

Bár a legtöbben talán általában előbb nyúlunk a kényelmes pizsamák és hálóingek után, néha előfordul, hogy valami különlegesebbre, valami sejtelmesebbre vágyunk. A LASCANA gyönyörű kombinéi ideális választások erre az esetre: egyszerre merész, egyszerre elegáns és játékos darabok, amelyek segítenek, hogy növeljük az önbizalmunkat, ám akkor is jól jönnek, ha például a párunkat szeretnénk meglepni valami igazán csábítóval, hiszen a lenge, légies, áttetsző anyagok sokat mutatnak, ugyanakkor sokat bíznak a képzeletre is.

 

Neglizsé: igazi hölgyeknek!

 

A neglizsé szó sokáig gyűjtőnévként volt használatos minden olyan ruhadarabra, amely eltért az ünnepi viselettől. Később, a 19. századtól kezdve már kifejezetten a hölgyek reggeli vagy délelőtti ruházatára használták, amelyben reggeliztek, fésülködtek, kávéztak, egymással társalogtak. Csak a 20. században korlátozódott le a jelentése a hálóruhára, amely értelemben ma is használjuk. Mégis, a szó hangzását körüllengi valamiféle légiesség, különlegesség. A LASCANA kombinéi éppen ezt a légiességet és különlegességet igyekeznek megtestesíteni, hiszen valamennyi különleges anyagokból és szabással készült. A csipke, sifon, tüll, organza és szatén valóban nem mindennapi anyagok, amelyeket felöltve úgy érezhetjük magunkat, mint egy igazi kifinomult, nőiessége teljében lévő hölgy.

 

Fazonok és típusok

 

Az anyagokhoz hasonlóan a fazonok és a különböző kialakítások tekintetében is változatosak kombinéink. Egyes darabok merevítő nélkül, míg mások merevítővel és szivacsbetéttel rendelkező melltartóval kaphatóak, megint másokon pedig oldalhasíték biztosítja a minél szabadabb és kényelmesebb mozgást. Annyi bizonyos, bármelyik terméket válasszuk is végül, a személyiségünk új kapuit nyitja majd meg egy ilyen exkluzív, nem mindennapi ruhadarab felöltése. A LASCANA bízik benne, hogy közelebb kerül Önhöz saját nőiessége!

Ha elnyerték tetszését mesés kombinéink, javasoljuk, hogy nézzen szét luxusfehérneműink között is, ahol hasonlóan dekoratív finomruházatban gyönyörködhet. Ha pedig úgy döntött, szeretné Ön is birtokolni valamely termékünket, nincs más dolga, mint véglegesíteni és leadni rendelését, hogy ezt követően futárunk házhoz szállítsa Önnek a kiválasztott darabokat. Bármit is válasszon, jól döntött – reméljük, hamarosan visszatérő vásárlóink között üdvözölhetjük!

 

több megtekintése...
X
X

Köszönjük, hogy elkészítette értékelését!

A következő szöveget rögzítettük:Ön engedélyezi, hogy keresztnevét közzétegyük értékelése mellett.


Az Ön értékelése:


Az Ön értékelése beérkezett rendszerünkbe, feldolgozás után, az elküldéstől számított két héten belül publikálásra kerül honlapunkon.

Folytat