Cookie box Az egyéni adatok felhasználásához az OTTO-nak és partnereinek szüksége van az Ön hozzájárulására, hogy az Ön érdeklődésének megfelelő információkat tudja közölni. A hozzájárulást erre a weboldalra, a linkre, illetve az OK-ra kattintva tudja megadni. A hozzájárulást itt tudja visszautasítani.

OK
Világmárkák széles választéka 4000 Ft ajándék hírlevél feliratkozóknak Ingyenes kiszállítás 25.000 Ft felett*

x

lMENÜ


Rendezés

Szín Válasszon egy színt.
filter_active filter_active filter_active filter_active filter_active filter_active filter_active filter_active filter_active
Szűrés törlése
Márka Válasszon egy márkát.
a
Szűrés törlése
Ár Válasszon egy árat.
Ft- Ft Szűrés törlése
Méret Válassza ki a méretet.
34 filter_active 36 filter_active 38 filter_active 40 filter_active 42 filter_active 44 filter_active 46 filter_active 48 filter_active 50 filter_active 52 filter_active 54 filter_active
Szűrés törlése
LASCANA MEREVÍTŐS TANKINIK

 

Bár a strandruházatnak is megvannak a maga „sztárjai”, közkedvelt fazonjai, az utóbbi években egy frissebb stílus hódítja meg egyre több strandoló hölgy szívét – és pénztárcáját. A tankini a kétrészes fürdőruhák kényelmét és népszerűségét ötvözi a visszafogottabb megjelenés előnyeivel. A LASCANA-nál természetesen ezekből is elérhető többféle típus, így a merevítővel ellátott változat is.

 

Tankini – egyre többen zárják a szívükbe

A bikini több évtizedes népszerűséghez képest a tankini egészen új találmány, mégis töretlenül növekszik a népszerűsége: tulajdonképpen a bikininek köszönheti a létezését, hiszen az ikonikus fazon egy visszafogottabb, többet sejtető változata. A tankini alig egy, legfeljebb két éve van a piacon, mégis rengetegen szeretik, és valószínűleg még többeknek lehet ideális: főként azoknak, akik a bikini kialakítását túl merésznek találják, esetleg több takarást, fedést szeretnének, azonban az egyrészes fürdőruha esetleg túl merev, túl egysíkú a számukra. A tankini bárki számára ideális választás, aki szeretné valamivel feldobni fürdőruha-kollekcióját!

 

LASCANA: tankinik nagy választéka

A tankinik esetében is különösen ügyeltünk arra, hogy a lehető legváltozatosabb stílusokat, formákat és mintákat tegyük elérhetővé vásárlóink számára. Így kínálatunkban sokféle színű és mintázatú, merevítős és merevítő nélküli darabok egyaránt szerepelnek. A merevítős tankiniket azoknak ajánljuk, akik strandolás, pihenés közben is igénylik az optimális tartást, kedvelik, ha kebleik kellő mértékben alá vannak támasztva. A megfelelő alsórésszel együtt kombinálva igazán csinosan és mindemellett kényelmesen öltözhet fel strandoláshoz, fürdőzéshez!

 

Készüljön a tengerparti, vízparti utazásra a LASCANA-val! Jól tudjuk, mekkora erőfeszítéseket kíván meg egy vakáció megtervezése és megszervezése, ezért a vásárlás terhét igyekszünk levenni az Ön és vásárlóink válláról. A vásárlás folyamata a LASCANA webáruházában könnyű és élvezetes, válogatott előnyökkel jár, valamint a vásárlókat nem érheti meglepetés sem. Ha mégsem a várakozásoknak megfelelőek a kapott termékek, ebben az esetben is van lehetőség a probléma rendezésére: a kézhezvételtől számított 14 napon belül visszaküldött csomagok árát visszatérítjük. Fizetési lehetőségeink szintén rugalmasak, hiszen háromféleképpen lehetséges fizetni a megvásárolt termékekért: bankkártyával, banki átutalással, valamint utánvéttel, készpénzben. És ne feledjük: a LASCANA a nap 24 órájában nyitva van, ezért bármikor a rendelkezésére áll!

több megtekintése...
X
X

Köszönjük, hogy elkészítette értékelését!

A következő szöveget rögzítettük:Ön engedélyezi, hogy keresztnevét közzétegyük értékelése mellett.


Az Ön értékelése:


Az Ön értékelése beérkezett rendszerünkbe, feldolgozás után, az elküldéstől számított két héten belül publikálásra kerül honlapunkon.

Folytat
x
Trendek, újdonságok & 4000 Ft AJÁNDÉKBAo