Cookie box Az egyéni adatok felhasználásához az OTTO-nak és partnereinek szüksége van az Ön hozzájárulására, hogy az Ön érdeklődésének megfelelő információkat tudja közölni. A hozzájárulást erre a weboldalra, a linkre, illetve az OK-ra kattintva tudja megadni. A hozzájárulást itt tudja visszautasítani.

OK
Világmárkák széles választéka 4000 Ft ajándék hírlevél feliratkozóknak Ingyenes kiszállítás 25.000 Ft felett*

x

lMENÜ


Rendezés

Szín Válasszon egy színt.
filter_active filter_active filter_active filter_active filter_active filter_active filter_active filter_active filter_active
Szűrés törlése
Márka Válasszon egy márkát.
a
Szűrés törlése
Ár Válasszon egy árat.
Ft- Ft Szűrés törlése
LASCANA MEREVÍTŐ NÉLKÜLI TANKINIK

 

Manapság a női fürdőruha- és stranddivat is virágzik, a hölgyeket szinte elárasztja a bőség zavara – mi a LASCANA-nál pedig kifejezetten arra törekszünk, hogy a lehető legnagyobb bőséggel jutalmazzuk visszatérő és potenciális vásárlóinkat. Számtalan típusú fürdőruha és fürdőruhaszett közül válogathatnak, így annak sem kell csalódnia, aki például merevítő nélküli tankinire vágyik.

 

A tankini térhódítása

A tankini a fürdőruhadivat egy viszonylag új szereplője, lényege, hogy az alsórészhez egy pántos, hosszabb felsőrész tartozik, amelyet leginkább egy trikóhoz lehetne hasonlítani. Előnye, hogy eltakarja a sokak számára kényes hasi részt, mégis nagyobb szabadságot és újszerűséget biztosít például egy egyrészes darabhoz képest. Egyre több hívet szerez magának, ami nem véletlen, hiszen egy igazán egyszerű, emellett modern stílusról van szó. Ha feltétlenül követni szeretné a trendeket, vagy csak egyszerűen szeretne kipróbálni egy letisztult és friss szettet, az új divatot, akkor a tankini Önnek való!

 

Merevítő nélkül: komfort mindenek előtt

Hasonlóan a merevítő nélküli melltartókhoz, a merevítő nélküli tankinik is a kényelmet helyezik előtérbe. A megfelelő komfortra pedig strandolás és nyaralás közben még nagyobb szükség lehet, hiszen ilyenkor elsődleges a relaxáció és a feltöltődés. A merevítős kivitel sokaknak okozhat kellemetlenséget, kényelmetlenséget, zavarhat a felhőtlen pihenésben. Hasonlóan a merevítős példányokhoz, ezeket is számos mintával is fazonban kínáljuk, hiszen pontosan tudjuk: ahány nő, annyi stílus. Ebben a termékcsoportban olyan márkákkal találkozhat, mint az Adidas, a Venice Beach vagy éppen a Kangaroos.

 

Sosem vásárolt még online? Érdekli a lehetőség, de tart a kockázatoktól? Ne aggódjon, a LASCANA-val a vásárlás élménye teljességgel biztonságos és kellemes: nincsenek váratlan meglepetések, rosszul sikerült rendelések, rugalmatlan, merev szabályok. Webáruházunkban bármikor leadhat egy rendelést, amikor épp kedve tartja: akár két munkahelyi feladat közben, reggel munkába indulás előtt, vagy késő este-éjszaka, szabad és nyugodt óráiban. Ráadásul azt is Önre bízzuk, milyen módon szeretné kiegyenlíteni számláját: ezt megteheti bankkártyás fizetéssel, banki átutalással vagy utánvéttel, készpénzben. Azért sem kell félnie, mert ha valamilyen szerencsétlen véletlen folytán nem elégedett maximálisan, mi visszavesszük a terméke(ke)t, valamint visszatérítjük a vonatkozó pénzösszeget, amennyiben rendelését a kézhezvételt követő 14 napon belül kell elküldenie nekünk. A LASCANA-nál garantáltan pozitív élmény a vásárlás!

 

több megtekintése...
X
X

Köszönjük, hogy elkészítette értékelését!

A következő szöveget rögzítettük:Ön engedélyezi, hogy keresztnevét közzétegyük értékelése mellett.


Az Ön értékelése:


Az Ön értékelése beérkezett rendszerünkbe, feldolgozás után, az elküldéstől számított két héten belül publikálásra kerül honlapunkon.

Folytat
x
Trendek, újdonságok & 4000 Ft AJÁNDÉKBAo