Cookie box Az egyéni adatok felhasználásához az OTTO-nak és partnereinek szüksége van az Ön hozzájárulására, hogy az Ön érdeklődésének megfelelő információkat tudja közölni. A hozzájárulást erre a weboldalra, a linkre, illetve az OK-ra kattintva tudja megadni. A hozzájárulást itt tudja visszautasítani.

OK
Világmárkák széles választéka 4000 Ft ajándék hírlevél feliratkozóknak Ingyenes kiszállítás 25.000 Ft felett*

x

lMENÜ


Rendezés

Szín Válasszon egy színt.
filter_active filter_active filter_active filter_active filter_active filter_active filter_active filter_active filter_active
Szűrés törlése
Márka Válasszon egy márkát.
a
Szűrés törlése
Ár Válasszon egy árat.
Ft- Ft Szűrés törlése
LASCANA TANKINIK

 

A stranddivat nagyágyúi az egyrészes fürdőruhák és a bikinik, azonban egyre nagyobb népszerűségre tesz szert a két fazon tulajdonságait ötvöző tankini is. Ha emellett a friss, divatos fürdőruhatípus mellett tenné le a voksát, a LASCANA kínálatában megannyi ízléses és csinos darabot talál!

 

Tankini: a trónkövetelő

Az egyrészes és a bikini mellett tehát a tankini a harmadik népszerű fürdőruhatípus, amelyet több tulajdonságának is köszönhet. Valahol a kettő között helyezkedik el, hiszen a tankini valójában két ruhadarab együttese, hasonlóan a bikinihez, ugyanakkor az egyrészeshez hasonlóan eltakarja a test középső részét. A két különálló rész, az alsó és a trikóra emlékeztető felsőrész miatt azonban a test jobban is szellőzik, kényelmesebb benne a mozgás – nem beszélve arról, hogy friss, fiatalos megjelenést is kölcsönöz.

 

Milyen tankinit válasszak?

Mivel a tankini térhódítása napjainkban is zajlik, sokan még nem próbálták ki az újfajta fazont, így nem tudják, mi alapján kellene választaniuk. Attól függően, hogy melyik típust részesítjük előnyben, a LASCANA-nál választhatunk a merevítős és a merevítő nélküli darabok közül – természetesen ez azon múlik, hogy szeretnénk-e kebleinknek plusz tartást biztosítani, avagy sem – van, aki a fürdéshez jobban kedveli a kényelmesebb, merevítő nélküli változatot, van, aki pedig strandoláshoz is inkább a tartást és biztonságot választja. A színek és a minták tekintetében is változatos a kínálatunk, így erről az egyéni ízlés dönt. Visszafogottabbak választhatják az egyszínű darabokat, akik egy kis változatosságra vágynak, azoknak a finomabb mintákat ajánljuk, a merészebbek pedig nyugodt szívvel felvehetik a harsányabb mintával nyomott darabokat is – az igazán bevállalósak keverhetik a külön szetthez tartozó, különböző mintájú alsó- és felsőrészeket a mix and match (keverd és párosítsd) trend jegyében! Így igazán egyedi és színes hatást érhetünk el.

 

Az üzletekben vásárlás sokszor nagy mennyiségű stresszel, várakozással, töprengéssel és időráfordítással jár, az internetes vásárlás viszont hiába szabadítana fel ezek alól, sokan még mindig félnek a kockázatoktól. A LASCANA-nál nincs mitől félni, hiszen a vásárlás menete rendkívül egyszerű, ráadásul az idő sem köt bennünket: azt pedig mi, vásárlók határozzuk meg, hogy hogyan szeretnénk fizetni a megrendelt termékekért (bankkártyás fizetés, banki átutalás, utánvét). Ha szeretné kipróbálni az online vásárlást anélkül, hogy csalódás érné, jó helyen jár: csatlakozzon a LASCANA vásárlói köréhez!

 

több megtekintése...
X
X

Köszönjük, hogy elkészítette értékelését!

A következő szöveget rögzítettük:Ön engedélyezi, hogy keresztnevét közzétegyük értékelése mellett.


Az Ön értékelése:


Az Ön értékelése beérkezett rendszerünkbe, feldolgozás után, az elküldéstől számított két héten belül publikálásra kerül honlapunkon.

Folytat
x
Trendek, újdonságok & 4000 Ft AJÁNDÉKBAo