Cookie box Az egyéni adatok felhasználásához az OTTO-nak és partnereinek szüksége van az Ön hozzájárulására, hogy az Ön érdeklődésének megfelelő információkat tudja közölni. A hozzájárulást erre a weboldalra, a linkre, illetve az OK-ra kattintva tudja megadni. A hozzájárulást itt tudja visszautasítani.

OK
Világmárkák széles választéka 4000 Ft ajándék hírlevél feliratkozóknak Ingyenes kiszállítás 25.000 Ft felett*

x

lMENÜ


Rendezés

Szín Válasszon egy színt.
filter_active filter_active filter_active filter_active filter_active filter_active filter_active filter_active filter_active filter_active filter_active filter_active
Szűrés törlése
Márka Válasszon egy márkát.
a
Szűrés törlése
Ár Válasszon egy árat.
Ft- Ft Szűrés törlése
LASCANA MIXKINIK

 

A bikini egy hosszú évtizedek óta töretlen népszerűségnek örvendő ruhadarab, mondhatni tradicionális fogalom. Aktualitását képes volt megőrizni, folyamatosan megújulni, a mai napig a legtöbb nő ezt a fürdőruhafazont választja, ha strandolásra kerül a sor. A folyamatosan változó divattal azonban különböző módokon tartani kell a lépést – ezért születtek meg a Mixkinik!

 

Mixkini: bikini új megközelítésben

Szeretne egy bikinit, de a szokványos stílusok, minták nem hozzák lázba? Valami újra, frissre, vidámra és figyelemfelkeltőre vágyik? Ezesetben örömmel mutatjuk be Önnek a mixkinik csoportját, amellyel egészen új megvilágításban láthatja a stranddivatot. A mixkinik olyan egymással kombinálható, különálló darabokból állnak, amelyek egymással összeillő és más típusú, mintájú „párokban” is viselhetőek. Nyugodtan merjük keverni az egészen eltérő példányokat is – hiszen a trend neve is ezt sugallja!

 

Követjük a divatot – a Mixkinikkel Ön diktálhatja azt!

A közelmúltban ütötte fel a fejét a divatvilágban egy egészen szokatlan irányzat, amelyet „print blockingnak” neveznek, vagyis a minták keverésére, ütköztetésére épít. A mixkinik is ezt a hullámot képviselik: a merész, bátor és egyedi nőknek szólnak, akik nem tartanak attól, hogy kipróbáljanak valamilyen rendhagyó megoldást. Ne féljenek együtt viselni az egymástól különböző mintájú alsó- és felsőrészeket! A kevésbé rátermettek számára mindig ott lesznek a hagyományos, visszafogottabb darabok is.

 

Ne csak a mintákat keverje – a fazonokat is!

Különálló darabokról lévén szó, a fazonok tekintetében is nagyobb a szabadság. Persze egy tankinifelső és bikinialsó párosítása nem jelent akkora újdonságot, hiszen a tankini alsórésze tulajdonképpen megegyezik a bikiniével, de például variálhatunk egy bikinifelsőt egy fürdősorttal is. A trend kulcsa a merészség és a vállalkozó kedv!

 

A LASCANA minden vásárlói igény teljes körű kielégítésére törekszik, így a vásárlás menetét is igyekeztük a lehet legegyszerűbbre alakítani, a rendelés pedig bármikor leadható. Az összeállított csomagokat futárjaink szállítják házhoz a kért címre, így Önnek ki sem kell lépnie otthonából – sőt, amennyiben 20 000 Ft feletti értékben rendel, a szállítási költséget is átvállaljuk. Számláját háromféle módon egyenlítheti ki: bankkártyás, banki átutalásos és utánvétes, készpénzzel történő fizetéssel. Visszatérő- és törzsvásárlóinkat exkluzív ajánlatokkal és kedvezményekkel várjuk! Ha feliratkozik hírlevelünkre, értesülhet a legfrissebb akciókról és engedményekről – ráadásul most 4000 Ft ajándékkal is jutalmazzuk a feliratkozásért!

 

több megtekintése...
X
X

Köszönjük, hogy elkészítette értékelését!

A következő szöveget rögzítettük:Ön engedélyezi, hogy keresztnevét közzétegyük értékelése mellett.


Az Ön értékelése:


Az Ön értékelése beérkezett rendszerünkbe, feldolgozás után, az elküldéstől számított két héten belül publikálásra kerül honlapunkon.

Folytat
x
Trendek, újdonságok & 4000 Ft AJÁNDÉKBAo