Cookie box Az egyéni adatok felhasználásához az OTTO-nak és partnereinek szüksége van az Ön hozzájárulására, hogy az Ön érdeklődésének megfelelő információkat tudja közölni. A hozzájárulást erre a weboldalra, a linkre, illetve az OK-ra kattintva tudja megadni. A hozzájárulást itt tudja visszautasítani.

OK
Világmárkák széles választéka 4000 Ft ajándék hírlevél feliratkozóknak Ingyenes kiszállítás 25.000 Ft felett*

x

lMENÜ


Rendezés

Szín Válasszon egy színt.
filter_active filter_active filter_active filter_active filter_active filter_active filter_active filter_active filter_active filter_active filter_active filter_active filter_active
Szűrés törlése
Márka Válasszon egy márkát.
a
Szűrés törlése
Ár Válasszon egy árat.
Ft- Ft Szűrés törlése
Méret Válassza ki a méretet.
32 filter_active 34 filter_active 36 filter_active 38 filter_active 40 filter_active 42 filter_active 44 filter_active 46 filter_active 48 filter_active 50 filter_active 52 filter_active 54 filter_active 56 filter_active 58 filter_active
Szűrés törlése
LASCANA EGYRÉSZES FÜRDŐRUHÁK

 

A strandruházat talán legnépszerűbb típusai a bikinik, de ne aggódjunk, az egyrészes fürdőruhák továbbra is jelen vannak a piacon, sőt, egyre többen és többen találnak vissza mostanában ehhez a praktikus és sportos fazonhoz. Ha inkább az egyrészesek felé húz a szíve, a LASCANA ebben az esetben is széles kínálattal várja Önt!

 

Az örök dilemma: egyrészes vagy kétrészes?

Mivel mindenki mást kedvel jobban, ezért ezt nem kell is eldöntenünk, de tény, hogy mindkét fazonnak megvannak a maga előnyei. A kétrészesek, ezen belül a bikinik keveset takarnak, ezért jobban engedik lélegezni a bőrt, napozáshoz ideálisabbak, és persze csábító külsőt is kölcsönözhetnek. Ugyanakkor az egyrészes fürdőruha egy igazi veterán, mindemellett nagyobb biztonságot és tartást nyújt. Nemcsak eltakarja, amit el szeretnénk vele takarni, de az anyagösszetételtől függően segít az alak formálásában, kiegyenlítésében is.

 

Az egyrészes nem előnytelen!

Tévhit, hogy az egyrészes fürdőruha előnytelen viselet lenne: sokan azért kedvelik, mert hisznek az „ápol és eltakar” elvében, ez viszont nem jelenti azt, hogy ne lehetne ugyanolyan csinos vagy vonzó bármely női testen. A LASCANA kínálatában szereplő egyrészes fürdőruhák között megtalálhatók klasszikus vonalvezetésűek, merészebb kialakításúak (pánt nélkül és/vagy húzott dekoltázzsal, esetleg mélyebb kivágással), és sportosabb fazonok is. A sportos darabok kedvelői olyan presztízsmárkák termékei közül válogathatnak, mint az Adidas vagy a Kangaroos.

 

Régi kedvenc: a fürdőruhák reneszánsza

Bizony, sok-sok évtizeddel ezelőtt a hölgyek valóban fürdőruhában, vagyis ruha fazonú dresszben mártóztak meg a habokban. Az idők során ez a típus szinte teljesen kiszorult a kínálatból, megfeledkezett róla a divat világa, de jó hírünk van ezzel kapcsolatban: mostanában ismét visszatérni látszik a fürdőruhák palettájára. A LASCANA-nál is kaphatóak ezek a nőies, sőt játékos úszódresszek, amelyekkel megidézhetjük a múlt szellemét – modern kiadásban!

 

Ha kiválasztotta az Önnek leginkább tetsző fürdőruhát, esetleg fürdőruhákat, nincs más dolga, mint véglegesíteni és leadni rendelését. Ezt a nap bármely percében megteheti, ezután pedig semmi mást nem kell tennie, csak izgatottan várni, hogy megérkezzen a futár a megrendelt termékekkel. A LASCANA-nak különösen fontos vásárlói kényelme és elégedettsége, ezért mindent megteszünk annak érdekében, hogy a vásárlás élménye a lehető legegyszerűbb legyen a számukra. Hűséges ügyfeleinket exkluzív ajánlatokkal és engedményekkel jutalmazzuk – ne felejtsen el feliratkozni hírlevelünkre sem, ahonnan értesülhet a legfrissebb újdonságokról, akciókról és nyereményjátékokról!

több megtekintése...
X
X

Köszönjük, hogy elkészítette értékelését!

A következő szöveget rögzítettük:Ön engedélyezi, hogy keresztnevét közzétegyük értékelése mellett.


Az Ön értékelése:


Az Ön értékelése beérkezett rendszerünkbe, feldolgozás után, az elküldéstől számított két héten belül publikálásra kerül honlapunkon.

Folytat
x
Trendek, újdonságok & 4000 Ft AJÁNDÉKBAo