Cookie box Az egyéni adatok felhasználásához az OTTO-nak és partnereinek szüksége van az Ön hozzájárulására, hogy az Ön érdeklődésének megfelelő információkat tudja közölni. A hozzájárulást erre a weboldalra, a linkre, illetve az OK-ra kattintva tudja megadni. A hozzájárulást itt tudja visszautasítani.

OK
Világmárkák széles választéka 4000 Ft ajándék hírlevél feliratkozóknak Ingyenes kiszállítás 25.000 Ft felett*

x

lMENÜ


Rendezés

Szín Válasszon egy színt.
filter_active filter_active filter_active filter_active filter_active filter_active filter_active filter_active filter_active filter_active filter_active filter_active
Szűrés törlése
Márka Válasszon egy márkát.
a
Szűrés törlése
Ár Válasszon egy árat.
Ft- Ft Szűrés törlése
Méret Válassza ki a méretet.
32 filter_active 34 filter_active 36 filter_active 38 filter_active 40 filter_active 42 filter_active 44 filter_active
Szűrés törlése
LASCANA PUSH-UP BIKINIK

 

A nyaralás, a vakációzás elsődleges eleme a pihenés és a feltöltődés, azonban természetes, ha ezekben az időkben is szeretnénk csinosak és divatosak maradni – hiszen a hangulatunk akkor a legjobb, ha jól érezzük magunkat a bőrünkben. A LASCANA a strand- és fürdőruházat terén is igyekszik a hölgyek minden esetleges igényét kiszolgálni, így a bikinitípusok és -fazonok tekintetében is.

 

Bikini: az eltörölhetetlen klasszikus

El tudják képzelni, hogy a bikini megjelenésekor hatalmas botrányt és felháborodást okozott? Ma már azonban a stranddivat legnépszerűbb, szinte legfontosabb darabja. Sok-sok millió nő viseli őket nagy megelégedettséggel, és mára már szerencsére az a mítosz is szertefoszlani látszik, hogy csak a tökéletes alakú nők alkalmasak a kétrészes fazon viselésére. A bikini népszerűségéhez mérten a LASCANA a típusok és fazonok széles skáláját kínálja a vásárlóinak, kezdve a merevítős és merevítő nélküli háromszög bikinikkel a pánt nélküli darabokon át a push-up bikinikig.

 

Push-up bikini: vonzó megjelenés a strandon is

A push-up melltartók máig letaszíthatatlanok a melltartótípusok trónjáról, így szinte megától értetődő, hogy ez a megoldás a bikinik között is igen népszerű lett. A push-up fazon ideális lehet mindazoknak, akik szeretnék kihangsúlyozni kebleiket, vagy egyszerűen a plusz tartástól és kiemeléstől érzik igazán magabiztosnak, igazán vonzónak magukat. Vásárlóink ízlésüknek megfelelően választhatnak a hagyományos pántos, vagy a nyakban megköthető típusok, illetve számos szín és minta közül – pöttyös, csíkos, virágos: döntse el, melyik tetszik jobban!

 

A LASCANA saját márkás termékein kívül a kínálatban olyan ismert és közkedvelt márkák is képviseltetik magukat, mint a Buffalo, a s.Oliver vagy a Jette – a minőség minden esetben garantált.

 

Vásároljon a LASCANA-nál – higgye el, megéri! Számunkra a vásárlói elégedettség a legfontosabb, így arra törekszünk, hogy a böngészés és a rendelés menete a lehető legkényelmesebb és legegyszerűbb legyen. Válassza ki a szívéhez közel álló darabokat, helyezze őket a kosárba, adja meg adatait, majd véglegesítse rendelését – amelyet a lehető leghamarabb feldolgozunk, majd továbbítjuk azt a futárnak, aki egészen az Ön címéig szállítja. Az Ön feladata így csupán az, hogy eldöntse, mely darabokat szeretné megvenni! Amennyiben rendelésének összértéke eléri a 20 000 Ft-ot (akár bankkártyával, akár átutalással, akár utánvéttel fizet), a szállításért nem terheli külön költség, ezt bízza csak ránk.

több megtekintése...
X
X

Köszönjük, hogy elkészítette értékelését!

A következő szöveget rögzítettük:Ön engedélyezi, hogy keresztnevét közzétegyük értékelése mellett.


Az Ön értékelése:


Az Ön értékelése beérkezett rendszerünkbe, feldolgozás után, az elküldéstől számított két héten belül publikálásra kerül honlapunkon.

Folytat
x
Trendek, újdonságok & 4000 Ft AJÁNDÉKBAo