A LASCANA cookie-kat használ azért, hogy a lehető legjobb vásárlási élményt biztosítsa. Ha tovább böngészik, beleegyezik a használatukba.

Engedélyezemx
fMENÜ
Rendezés

Szín Válasszon egy színt.
filter_active filter_active filter_active filter_active filter_active filter_active filter_active filter_active filter_active filter_active filter_active filter_active
Szűrés törlése
Márka Válasszon egy márkát.
»
Szűrés törlése
Ár Válasszon egy árat.
- Szűrés törlése
Méret Válassza ki a méretet.
S filter_active L filter_active XL filter_active 32 filter_active 34 filter_active 36 filter_active 38 filter_active 40 filter_active 42 filter_active
Szűrés törléseLASCANA HÁROMSZÖG BIKINIK

A bikinifazon továbbra is töretlenül népszerű, ám a klasszikus bikiniforma mellett szintén közkedvelt a háromszög alakú bikinik csoportja. Leggyakrabban ezekkel merevítő nélküli változatban lehet találkozni, ám sokaknak szükségük lehet a hagyományos melltartók és bikinik viselésekor megszokott plusz tartásra: nekik ajánljuk a merevítővel ellátott háromszög bikiniket.

Háromszög bikini: kényelmes, trendi, fiatalos

A bikinifazon hosszú-hosszú évtizedek óta a legnépszerűbb fürdőruhatípusok közé tartozik, emellett igen közkedvelt egy modernebb változata, a háromszög bikini is. Kényelmes, játékos, fiatalos, merészebb és többet is mutat – a hagyományos háromszög-fazonhoz azonban nem tartozik merevítő. Aggodalomra semmi ok, hiszen azok is magukévá tehetik ezt a stílust, akik tartózkodnak a merevítő nélküli fehérneműk és bikinifelsők viselésétől: létezik merevítővel ellátott változata is, amelyekből a LASCANA kínálatában kényelmesen válogathatnak.

A lehetőségek tárháza – a háromszög bikinikben is!

Minden ruhadarab esetében igyekszünk a lehető leggazdagabb termékkínálatot kialakítani, nincs ez másképpen a háromszög bikinikkel sem. Színek, minták, márkák – mi biztosítjuk őket, Önnek csak választania kell! Kezdve a klasszikus, egyszínű daraboktól a merészebb mintás darabokig igen sokféle stílust kínálunk, emellett pedig minőségi, közkedvelt márkák termékeibel is ellátjuk vásárlóinkat. A háromszög bikinik palettáján olyan ismert brandekkel találkozhatnak, mint a s.Oliver, a Bruno Banani, vagy a Kangaroos. Szeretnénk, ha minden áruházunkban böngésző hölgy könnyedén megtalálhatná az ízléséhez és alakjához legjobban illő darabokat – számunkra az első a női szépség, hiszen ismerik a szlogenünket: LASCANA – It’s a woman’s world (Ez egy női világ).

A LASCANA a női szépség és divat úttörőjeként azt is fontosnak tartja, hogy vásárlói minél nagyobb örömmel és kedvvel látogassanak el a webáruház oldalaira, így folyamatosan arra törekszik, hogy minél kellemesebb és kényelmesebb vásárlási tapasztalatot nyújtson. A 0-24 óráig leadható rendeléseket futár partnerünk szállítja házhoz, így biztosítva a maximális kényelmet: nem Önnek kell elmennie a ruhákért, a ruha érkezik meg Önhöz! Jelenleg háromféle fizetési módot tudunk biztosítani, számláját bankkártyával, banki átutalással vagy utánvétes fizetéssel is kiegyenlítheti. Amennyiben vásárlásának értéke meghaladja a 25 000 Ft-ot, a szállítás költségét átvállaljuk. Lehetőség van a termékek visszaküldésére illetve cseréjére is, amennyiben ezt a rendelés megérkezését követő 14 napon teszi meg. Érdemes feliratkozni a hírlevelünkre is, hiszen ebből értesülhetnek legújabb akcióinkról, ajánlatainkról és kedvezményeinkről – a most feliratkozóknak 4000 Ft ajándék jár!

több megtekintése...
X

Köszönjük, hogy elkészítette értékelését!

A következő szöveget rögzítettük:Ön engedélyezi, hogy keresztnevét közzétegyük értékelése mellett.


Az Ön értékelése:


Az Ön értékelése beérkezett rendszerünkbe, feldolgozás után, az elküldéstől számított két héten belül publikálásra kerül honlapunkon.

Folytat
x
Trendek, újdonságok & 4000 Ft AJÁNDÉKBAf