Cookie box Az egyéni adatok felhasználásához az OTTO-nak és partnereinek szüksége van az Ön hozzájárulására, hogy az Ön érdeklődésének megfelelő információkat tudja közölni. A hozzájárulást erre a weboldalra, a linkre, illetve az OK-ra kattintva tudja megadni. A hozzájárulást itt tudja visszautasítani.

OK
Világmárkák széles választéka 4000 Ft ajándék hírlevél feliratkozóknak Ingyenes kiszállítás 25.000 Ft felett*

x

lMENÜ


Rendezés

Szín Válasszon egy színt.
filter_active filter_active filter_active filter_active filter_active filter_active filter_active filter_active filter_active filter_active filter_active filter_active filter_active
Szűrés törlése
Márka Válasszon egy márkát.
a
Szűrés törlése
Ár Válasszon egy árat.
Ft- Ft Szűrés törlése
Méret Válassza ki a méretet.
32 filter_active 34 filter_active 36 filter_active 38 filter_active 40 filter_active 42 filter_active 44 filter_active 46 filter_active 48 filter_active
Szűrés törlése
LASCANA PÁNT NÉLKÜLI BIKINIK

 

A bikinik a strandruházat legkedveltebb típusai közé tartoznak, így nem véletlen, hogy ebből az ikonikus fazonból is több különböző variáció és változat elérhető. A pánt nélküli bikinik némi extra sejtelmességet kölcsönöznek szettünknek – de azok számára is előnyösek, akik nem kedvelik annyira a pántos megoldásokat.

 

Bikini – pánttal és pánt nélkül is fantasztikus!

A klasszikus bikini csaknem 70 éve hódít, s 1946-os megszületésekor igen szélsőséges érzelmeket váltott ki a társadalomból. Ma már sokkal nehezebben tudjuk elképzelni, hogy valaki megbotránkozzon egy kétrészes fürdőruha láttán. A hagyományos, pánttal ellátott verzió mellett hamar megjelent a pánt nélküli változat is, amely még sejtelmesebbé, csábítóbbá tette az akkoriban egyébként is merésznek titulált ruhaegyüttest. Való igaz, hogy a pánt nélküli bikini még érdekesebbé, vonzóbbá teszi szettünket, de azok is szerethetik ezt a fazont, akik nem annyira kedvelik a sztenderd, pántos változatot, hiszen időnként tényleg okozhat kényelmetlenségeket, főleg relaxáció vagy fürdőzés közben, amikor a lehető legjobban szeretnénk elengedni magunkat.

 

Le az egyhangúsággal! Színek és minták kavalkádja

Más termékeinkhez hasonlóan a pánt nélküli bikinikből is törekszünk minél változatosabb és szélesebb kínálatot kialakítani, így vásárlóink megannyi stílusú, mintás, színes és díszített darab közül válogathatnak. Olyan termékek is szerepelnek a palettán, amelyek levehető pánttal rendelkeznek így eldönthetjük, hogy épp milyen módon szeretnénk viselni az adott szettet. Számos bikinink a megszokott pántmegoldás helyett nyakban megköthető kivitelben kapható, így nagyobb kényelmet és praktikumot biztosít. A minőséget a LASCANA saját márkája mellett olyan közkedvelt márkák szavatolják, mint a s.Oliver, az Adidas vagy a Jette. Forduljon hozzánk, ha szeretné felfrissíteni a nyaralásra szóló ruhatárát!

 

Bízzon a LASCANA-ban – lépjen be vásárlóink körébe, és legyen visszatérő ügyfelünk! A kényelmes, bárhol és bármikor lebonyolítható vásárlás lehetősége mellett számos előnnyel várjuk Önt. Háromféle fizetési módot biztosítunk (bankkártya, banki átutalás, utánvét), rendelését pedig házhoz szállítjuk – sőt, ha 20 000 Ft felett vásárol, a szállítási költséget is elengedjük. Törzsvásárlóinkat exkluzív engedményekkel és ajánlatokkal jutalmazzuk, amelyekről Ön is értesülhet, ha feliratkozik hírlevelünkre. Ha ezt most teszi meg, 4000 Ft ajándékban részesül – ne késlekedjen a feliratkozással!

több megtekintése...
X
X

Köszönjük, hogy elkészítette értékelését!

A következő szöveget rögzítettük:Ön engedélyezi, hogy keresztnevét közzétegyük értékelése mellett.


Az Ön értékelése:


Az Ön értékelése beérkezett rendszerünkbe, feldolgozás után, az elküldéstől számított két héten belül publikálásra kerül honlapunkon.

Folytat
x
Trendek, újdonságok & 4000 Ft AJÁNDÉKBAo