Cookie box Az egyéni adatok felhasználásához az OTTO-nak és partnereinek szüksége van az Ön hozzájárulására, hogy az Ön érdeklődésének megfelelő információkat tudja közölni. A hozzájárulást erre a weboldalra, a linkre, illetve az OK-ra kattintva tudja megadni. A hozzájárulást itt tudja visszautasítani.

OK
Világmárkák széles választéka Ingyenes kiszállítás 25.000 Ft felett*

x

lMENÜ



A LASCANA EGYEDÜLÁLLÓ FÜRDŐRUHÁI

 

A női ruházat legalább olyan jelentős része a strandruházat, mint bármelyik szezon ruhadarabjai – ha nem még jelentősebb, hiszen bennük többet mutatunk a testünkből, mint bármilyen más szettben. Érzéki, klasszikus, eredeti, vidám, divatos ruhák – mindenkinek más stílus a kedvence, a LASCANA fürdőruha webshopjában mindegyik típust megtalálhatja, élen a fürdőruha 2017-es trendjeivel!

 

Ahhoz, hogy fürdőruhát viseljen, nem kell szupermodellnek lennie: karcsú vagy telt, sovány vagy molett, minden test egyformán szép! A LASCANA webáruháza segít Önnek abban, hogy a vízparton vagy a forró napsütésben is a legjobb formáját hozza, és a lehető legtöbb női fürdőruha közül válogathasson. A klasszikus, merevítős és push-up bikinik, bikini alsók és felsők, pánt nélküli bikinik és egyrészes fürdőruhák mellett megtalálja nálunk a közkedvelt mixkiniket, háromszög bikiniket, merevítős háromszög bikiniket, illetve egyéb strandoláshoz alkalmas ruhadarabokat is: strandruhákat, strandkendőket – mindent, amire Önnek szüksége lehet.

 

A LASCANA strandruházati kínálata

 

A LASCANA az aktuális trendeknek megfelelően a strandruházat igen széles palettáját bocsátja vásárlói rendelkezésére. Az egyik legújabb őrület a pareo, vagyis a strandkendő, amely igen könnyű és egyszerű viselet, hiszen csak magára kell terítenie, ha fázna, vagy nem szeretne kizárólag fürdőruhában üldögélni a strandon. Emellett természetesen rengeteg klasszikus fazonú bikinit, trikinit, merevítős és merevítő nélküli tankiniket kínálunk, és számos más, fürdőruhára vehető darabokat. Más közkedvelt fürdőruha márkák termékei is megtalálhatóak a LASCANA ruházati webáruházában: a Buffalo strandruházati cikkei, a Sunflair strandkendői, a Venice Beach bikinijei és kiegészítői vagy például a Beachtime fürdőruhái. Ne feledjük, hogy a strandoláshoz nem csak az egyrészesek és a bikinik tartoznak hozzá: fürdőzés után jólesik egy séta a parton vagy egy vacsora a közelben, így szintén elérhetőek a célnak megfelelő darabok is, mint például kényelmes kapri- vagy bermudanadrágok, sortok, könnyű ingek és ujjatlan felsők, spagetti pántos trikók.

 

Élet a fürdőzésen kívül

 

A LASCANA, a női fürdőruhák és a női ruhák online szakértője a napközbeni tevékenységeihez is igyekszik a legtrendibb divatos női ruhákat nyújtani, az előbb felsorolt ruhadarabok mellett lenge tunikákkal, alkalmi felsőkkel, kényelmes sortokkal, vagy az igen közkedvelt kezeslábasokkal (rövid- és hosszú kivitelben egyaránt). Az overál különösen egyszerű viselet: csak felveszi fürdőruhájára, és máris indulhat egy kellemes esti borozgatásra a barátokkal, egy kis nézelődésre a parti sétányon, vagy bárhová, ahová csak kedve tartja. Divatos felsők és maxiszoknyák mellett is dönthet, ha álmai darabja ezek között lenne. Célunk színt vinni a ruhatárába, hogy minél jobban érezhesse magát ezeken a különleges napokon.

 

A LASCANA-nál jól tudjuk, hogy a tengerparton eltöltött napok szerves része a társasági élet és a bulizás is, így ebben a tekintetben is igyekszünk Önöknek a maximumot nyújtani. Legyen bármilyen, akár a sportos, akár a bohém stílus híve, nálunk biztosan rábukkanhat a kedvenc strandszettjére! Különböző színekkel és fazonokkal várjuk, mesés strandruhákkal és strandszoknyákkal, vidám mintákkal, különböző kialakítású és hosszú nadrágokkal – vásároljon nálunk, hogy kifogástalanul öltözhessen! A fürdőruha online vásárlásával a LASCANA-nál játék az öltözködés.

több megtekintése...
X
X

Köszönjük, hogy elkészítette értékelését!

A következő szöveget rögzítettük:



Ön engedélyezi, hogy keresztnevét közzétegyük értékelése mellett.


Az Ön értékelése:


Az Ön értékelése beérkezett rendszerünkbe, feldolgozás után, az elküldéstől számított két héten belül publikálásra kerül honlapunkon.

Folytat