Cookie box Az egyéni adatok felhasználásához az OTTO-nak és partnereinek szüksége van az Ön hozzájárulására, hogy az Ön érdeklődésének megfelelő információkat tudja közölni. A hozzájárulást erre a weboldalra, a linkre, illetve az OK-ra kattintva tudja megadni. A hozzájárulást itt tudja visszautasítani.

OK
Világmárkák széles választéka 4000 Ft ajándék hírlevél feliratkozóknak Ingyenes kiszállítás 25.000 Ft felett*

x

lMENÜ


Rendezés

Szín Válasszon egy színt.
filter_active filter_active filter_active filter_active filter_active filter_active filter_active filter_active filter_active filter_active filter_active filter_active filter_active
Szűrés törlése
Márka Válasszon egy márkát.
a
Szűrés törlése
Ár Válasszon egy árat.
Ft- Ft Szűrés törlése
LASCANA TANGAALSÓK

Vannak olyan ruhadarabok, amelyek bár megosztóak, mégsem mennek ki a divatból, mégsem veszítenek népszerűségükből. Ilyen a tanga bugyik csoportja is: nagyon sokan esküsznek rájuk, ugyancsak számos nőtársuk pedig ki nem állhatja őket. Tény, hogy rengeteg nő ruhatárának nélkülözhetetlen darabjai, hiszen igazán csábító, szexi alsóneműk. A LASCANA kínálatában rengeteg tangaalsó szerepel, így akár Ön is előhívhatja velük a lelkében szunnyadó erotikát!

Esztétikum és csábítás a komfort felett

A tanga bugyikat mindenki jól ismeri: elölről közönséges alsónak látszanak, hátulról nézve azonban egészen különlegesek: csak egy kis anyagszálból állnak, esetleg egy apró háromszögből. Közismert, hogy ezek a ruhadarabok nem feltétlenül a kényelmet, sokkal inkább a megjelenést, az extravaganciát, az izgalmat helyezik előtérbe: teret adnak a fantáziának. Kétségtelenül az egyik legnőiesebb, legcsábítóbb alsóneműről van szó.

Nem csak egyféle tanga bugyi létezik!

Sokan úgy gondolják, hogy a tangaalsók felépítése egyszerű és jóval kevesebb anyagból készülnek, mint a hagyományos női alsók, ezért pedig kevésbé változatosan lehet őket elkészíteni. Ez egy tévedés, hiszen a tangák esetében is felhasználhatnak rengeteg féle színt, anyagot és díszítést. A LASCANA kínálata is ezt bizonyítja, ahol több mint száz típus közül válogathatnak a merészebb hölgyvásárlók. A még sejtelmesebb, még csábítóbb hatás érdekében különleges anyagokat is megtalálhatunk ezeken, úgy, mint a klasszikus csipke vagy sifon, illetve olyan extravagáns díszítéseket, mint a strasszokkal kirakott minták. Annak sem kell csalódnia, aki a mindennapokban is ezt a fazont szereti viselni a leginkább, ugyanis egyszínű, hétköznapi darabokkal is tudunk szolgálni, amelyeket a praktikum jegyében csomagban is megvásárolhatnak. A különleges, exkluzív fehérneműink közül jó néhányat párban is beszerezhetnek, így egy érzéki tangaalsó és egy kivételesen szép melltartó fantasztikus együttesét is megvehetik, hogy teljes legyen a szett. Ezek mindegyike minőségi, kifejezetten ízléses darab, az itt fellelhető tangaalsók és a hozzájuk tartozó felsők, melltartót a nőiesség kihangsúlyozását és maximális kiemelését segítik elő.

A LASCANA-nál tehát mindent megtalál, ha esetleg pikánsabb, izgalmasabb ruhadarabokra lenne szüksége, akár a saját önbizalmát szeretné növelni, akár kedves párját meglepni a hálószobában egy új, különleges fehérnemű szettel. Válogasson kedvére a megannyi szépséges termék és kiegészítő között, amennyiben pedig döntésre jutott, bármikor leadhatja rendelését, futárunk pedig házhoz szállítja Önnek! Nincs más dolga, mint elmélyedni webáruházunk kínálatában, és kiválasztani kedvenc darabjait, amelyek máris az Öné lehetnek. Nekünk vásárlóink kényelme a legfontosabb!

 

több megtekintése...
X
X

Köszönjük, hogy elkészítette értékelését!

A következő szöveget rögzítettük:Ön engedélyezi, hogy keresztnevét közzétegyük értékelése mellett.


Az Ön értékelése:


Az Ön értékelése beérkezett rendszerünkbe, feldolgozás után, az elküldéstől számított két héten belül publikálásra kerül honlapunkon.

Folytat
x
Trendek, újdonságok & 4000 Ft AJÁNDÉKBAo