Cookie box Az egyéni adatok felhasználásához az OTTO-nak és partnereinek szüksége van az Ön hozzájárulására, hogy az Ön érdeklődésének megfelelő információkat tudja közölni. A hozzájárulást erre a weboldalra, a linkre, illetve az OK-ra kattintva tudja megadni. A hozzájárulást itt tudja visszautasítani.

OK
Világmárkák széles választéka 4000 Ft ajándék hírlevél feliratkozóknak Ingyenes kiszállítás 25.000 Ft felett*

x

lMENÜ


Rendezés

Szín Válasszon egy színt.
filter_active filter_active filter_active filter_active filter_active filter_active filter_active filter_active filter_active filter_active filter_active filter_active filter_active
Szűrés törlése
Márka Válasszon egy márkát.
a
Szűrés törlése
Ár Válasszon egy árat.
Ft- Ft Szűrés törlése
LASCANA BUGYIK

 

A fehér- és alsóneműk olyannyira nélkülözhetetlen részei a mindennapjainknak, hogy sokszor megfeledkezünk róla, mennyit jelenthet egy különlegesebb, díszesebb, exkluzívabb darab. Ha mindenképp ragaszkodik az egyszerű, hagyományos darabokhoz, akkor sem kell aggódnia: a LASCANA-nál a női alsóneműk elképesztően széles választéka várja!

 

Kényelmes, díszes vagy csábító – nálunk mindet megtalálja

A LASCANA szlogenje („It’s a woman’s world”, vagyis: Ez egy női világ) remekül megmutatja, hogy mennyire fontos számunkra a női nem kényelme és elégedettsége, ehhez mérten pedig valamennyi terméktípusunkból a lehető legszélesebb palettát nyújtani. Nincs ez másképp az alsóneműk tekintetében sem, hiszen rengeteg féle női bugyit és alsót kínálunk a hölgyek számára annak érdekében, hogy mindenki ráleljen a számára ideális példányt. Brazil alsók, tangaalsók, alakformáló alsók – és sokminden más! Akár a hagyományos, akár a speciális stílusokat vagy díszítéseket kedveli, itt biztosan talál az elképzelésének megfelelő darabot.

 

Minden fazon minden hölgynek

Száras? Szár nélküli? Hagyományos? Brazil? Tanga? Alakformáló? Valamennyi fazon szerepel a kínálatunkban, Önnek csak az a dolga, hogy válasszon közülük! Van, aki mindenáron esküszik a tangabugyikra, más pedig ki nem állhatja őket – és ez így van rendjén, hiszen minden nő önálló, szuverén egyéniség, a LASCANA pedig gondoskodik arról, hogy az öltözködés terén egyikük se szenvedhessen hiányt. A fazonokhoz hasonlóan a színek terén is rengeteg lehetőség közül választhatnak, a semleges, fehér vagy krémszínektől kezdve a különlegesebb, harsányabb színekig. Van, aki az egyszerű, díszítetlen példányokat kedveli, míg mások odavannak a gazdagon csipkézett és mintákkal ellátott darabokért – akár hétköznapi, akár luxusfehérneműket, alsókat keres, jó helyen jár.

 

Közkedvelt márkák, kényelmes opciók

Bizonyára sokan szeretnek trendi márkák termékeiből válogatni, így a LASCANA kínálatában is szerepelnek olyan ismert és népszerű márkák, mint a Sloggi vagy a Triumph. A praktikum jegyében pedig alsóinkat párban vagy akár szettben is megvásárolhatja – hiszen ez egy olyan ruhadarab, amire minden nap szükségünk van, így kifejezetten hasznos, ha egyszerre többet vásárolunk belőle. És nem utolsósorban gazdaságosabb!

 

A LASCANA áruházát páratlanul széles kínálata mellett szolgáltatásaival és előnyei is vonzóvá teszik: 0-24 óráig leadható rendelések, gyors és pontos kiszállítás, három fizetési mód. Sőt, cégünk azt is meghálálja, ha bizalmat szavaz nekünk: 20 000 Ft feletti rendelés esetén Önnek nem kell a szállításért fizetnie! Hírlevelünkre érdemes feliratkozni, hiszen benne értesülhet a legújabb akciókról és ajánlatokról – ha azonban most teszi meg ezt, exkluzív kedvezményeink mellett 4000 Ft ajándékkal jutalmazzuk!

több megtekintése...
X
X

Köszönjük, hogy elkészítette értékelését!

A következő szöveget rögzítettük:Ön engedélyezi, hogy keresztnevét közzétegyük értékelése mellett.


Az Ön értékelése:


Az Ön értékelése beérkezett rendszerünkbe, feldolgozás után, az elküldéstől számított két héten belül publikálásra kerül honlapunkon.

Folytat
x
Trendek, újdonságok & 4000 Ft AJÁNDÉKBAo