Cookie box Az egyéni adatok felhasználásához az OTTO-nak és partnereinek szüksége van az Ön hozzájárulására, hogy az Ön érdeklődésének megfelelő információkat tudja közölni. A hozzájárulást erre a weboldalra, a linkre, illetve az OK-ra kattintva tudja megadni. A hozzájárulást itt tudja visszautasítani.

OK
Világmárkák széles választéka 4000 Ft ajándék hírlevél feliratkozóknak Ingyenes kiszállítás 25.000 Ft felett*

x

lMENÜ


Rendezés

Szín Válasszon egy színt.
filter_active filter_active filter_active filter_active filter_active filter_active filter_active filter_active filter_active filter_active filter_active filter_active filter_active
Szűrés törlése
Márka Válasszon egy márkát.
a
Szűrés törlése
Ár Válasszon egy árat.
Ft- Ft Szűrés törlése
LASCANA FRANCIA BUGYIK

Az alsóneműk divatja is egyre változik, formálódik, vannak azonban olyan klasszikus alapdarabok és fazonok, amelyek mindig népszerűek maradnak. Ilyenek az úgynevezett francia alsók, vagy akár a brazil fazon, amelyek minden korban, minden nő számára előnyösek és dekoratívak lehetnek.

Hagyomány és klasszikus megjelenés

A tangaalsók merész és erotikus külleméhez képest a brazil bugyik és francia bugyik visszafogottságot képviselnek, amelyek inkább a játékosságra és a kifinomultságra helyezik a hangsúlyt. Ezeknek az alsónak közös jellemzője, hogy sok darab rendelkezik egy egészen rövid szárrésszel is, így többet takar a testünkből. Ne higgyük azonban, hogy ez a takarás egyben szigorúságot is jelent! A finom és trükkös anyagoknak, a sok csipkének és áttetsző anyagnak köszönhetően sokkal inkább sejtelmesek és izgalmasak maradnak. Természetesen ezek közül is több típus található meg webáruházunkban, attól függően, hogy ki melyik változatot kedveli jobban. Ezek főként a derékmagasságban és a szárhosszban különböznek – van, aki a csípőfazont részesíti előnyben, van, aki jobban örül egy klasszikusabb, magas derekú darabnak. Ahány nő, annyi ízlés!

Változatosság az alsóneműk terén is

Habár lehet, hogy rajtunk kívül, akik épp viseljük, senki nem látja ezeket a ruhadarabokat, önbizalmunkra azonban igen nagy hatással lehet egy-egy jól megválasztott, dekoratív alsónemű. A LASCANA kínálatában a színek közül is nyugodtan válogathat, így nem kell kompromisszumból újra és újra az unalmas fehér és fekete bugyikat választania! Dobja fel a készleteit egy-egy színes vagy akár mintás darabbal.

Vásároljon szettben és csomagban!

Mivel az alsóruházat valóban elengedhetetlen a mindennapokhoz, ezekből jóval több darabra (és többfélére!) lehet szükségünk, mint akár egy pólóból vagy farmerből. Ezt megkönnyítendő a LASCANA számos termékét több darabos csomagokban kínálja, hogy ezzel is praktikusabban juthasson hozzá új fehérneműjéhez. Nem beszélve arról, hogy csomagban a termékek ára is kedvezőbb! Exkluzív fehérneműink közül számos típus megvásárolható együttesben is, amely szavatolja, hogy egymáshoz illő alsóneműt és melltartót tudjunk vásárolni – mondanunk sem kell, mennyire szép és ízléses tud lenni egy ilyen szett! Egyes alsóinkat akár 2, 3 vagy 4 darabos kiszerelésben is megrendelheti.

Ne feledjék, hogy a LASCANA-nál különösen előnyös feltételek mellett vásárolhatnak! Rendelésüket a nap bármely percében fogadjuk, háromféle fizetési módot biztosítunk, a megrendelt termékeket pedig házhoz szállítjuk. Így nemcsak a ruhák szereznek majd örömet, már maga a vásárlás is élmény!

 

több megtekintése...
X
X

Köszönjük, hogy elkészítette értékelését!

A következő szöveget rögzítettük:Ön engedélyezi, hogy keresztnevét közzétegyük értékelése mellett.


Az Ön értékelése:


Az Ön értékelése beérkezett rendszerünkbe, feldolgozás után, az elküldéstől számított két héten belül publikálásra kerül honlapunkon.

Folytat
x
Trendek, újdonságok & 4000 Ft AJÁNDÉKBAo