Cookie box Az egyéni adatok felhasználásához az OTTO-nak és partnereinek szüksége van az Ön hozzájárulására, hogy az Ön érdeklődésének megfelelő információkat tudja közölni. A hozzájárulást erre a weboldalra, a linkre, illetve az OK-ra kattintva tudja megadni. A hozzájárulást itt tudja visszautasítani.

OK
Világmárkák széles választéka Ingyenes kiszállítás 25.000 Ft felett*

x

lMENÜ


Rendezés

Szín Válasszon egy színt.
filter_active filter_active filter_active filter_active filter_active filter_active filter_active filter_active filter_active
Szűrés törlése
Márka Válasszon egy márkát.
a
Szűrés törlése
Ár Válasszon egy árat.
Ft- Ft Szűrés törlése


LASCANA SZOPTATÓS MELLTARTÓK

Az anyaság az élet egyik legcsodálatosabb vívmánya: minden egyes nehéz percért kárpótol gyermekünk-kisbabánk akár egyetlen mosolya, kacaja, elégedett tekintete. A LASCANA igyekszik a kismamáknak is biztosítani bármit, amire ruházkodás terén szükségük lehet; ezek közül az egyik legfontosabb, az elsőgyermekes anyukák ruhatárába újonnan bekerülő darab, a szoptatós melltartó.

 

Új családtag, új kihívások

A terhesség kezdetével a kismama teljes teste változásnak indul, felkészülve arra a hatalmas kalandra és megpróbáltatásra, amellyel egy kisbaba kihordása és világra hozatala jár. Az egyik legfontosabb változás a mellek megnövekedése és érzékenyebbé válása, valamint a tejelválasztás beindulása; utóbbi azt jelenti, hogy a kismama képes lesz saját anyatejével táplálni gyermekét. Ez kezdetben nehezen indulhat el, de hamar megszokottá válik: ebben a procedúrában segítenek a LASCANA szoptatós melltartói.

 

Szoptatás bárhol, bármikor

A modern szoptatós melltartók segítenek abban, hogy bárhol, bármilyen helyzetben a lehető legdiszkrétebben tudja az édesanya megetetni gyermekét. A biztos tartást nyújtó, kényelmes, tehermentesítő, könnyen le- és felcsatolható melltartókkal a kismamák bármilyen élethelyzetben nyugodtan el tudják majd végezni ezt a nemes és hálás feladatot. Mivel a picik azonnal jelzik, ha éhesek, nincs idő és mód mérlegelni, hogy az anyuka keressen egy minél eldugottabb vagy félreeső sarkot a magányos szoptatáshoz, ezek a termékek azonban segítenek abban, hogy valóban a lehető legészrevétlenebbül csillapítsa a csecsemő éhségét.

 

Miben különböznek még a szoptatós melltartók?

Ezek a termékek különösen puha anyagokból készültek, hogy a lehető legkevesebb terhet róják a kismamára. Ezen kívül a szélesített váll- és hátpántoknak köszönhetően kevesebb terhelés éri a kismama testét, így nagyobb fokú kényelmet biztosítanak. A melltartók formája úgy került kialakításra, hogy a lehető legkisebb mértékben akadályozza az anyatej áramlását. Természetesen, mivel ezek elsősorban fehérneműk, speciális funkcióik mellett dekoratív és ízléses megjelenés jellemzi őket.

A LASCANA csapata tehát az újdonsült anyukákra is gondol, akiknek emellett gratulál az új családtagok érkezéséhez, minél több erőt és egészséget kívánva társadalmunk hősnőinek, a kismamáknak. Ha új ruhákra van szükségük, akár melltartókra, akár bármi másra, azokat akár az éjszaka közepén, a pici kiságya mellől, vagy a közös ágyból is beszerezhetik, ugyanis a LASCANA webáruházában 0-24 óráig leadhatók a rendelések. Bízzon cégünk szakértelmében és minőségi termékeiben!

több megtekintése...
X
X

Köszönjük, hogy elkészítette értékelését!

A következő szöveget rögzítettük:Ön engedélyezi, hogy keresztnevét közzétegyük értékelése mellett.


Az Ön értékelése:


Az Ön értékelése beérkezett rendszerünkbe, feldolgozás után, az elküldéstől számított két héten belül publikálásra kerül honlapunkon.

Folytat