Cookie box Az egyéni adatok felhasználásához az OTTO-nak és partnereinek szüksége van az Ön hozzájárulására, hogy az Ön érdeklődésének megfelelő információkat tudja közölni. A hozzájárulást erre a weboldalra, a linkre, illetve az OK-ra kattintva tudja megadni. A hozzájárulást itt tudja visszautasítani.

OK
Világmárkák széles választéka 4000 Ft ajándék hírlevél feliratkozóknak Ingyenes kiszállítás 25.000 Ft felett*

x

lMENÜ


Rendezés

Szín Válasszon egy színt.
filter_active filter_active filter_active filter_active filter_active filter_active filter_active filter_active filter_active filter_active filter_active filter_active filter_active filter_active
Szűrés törlése
Márka Válasszon egy márkát.
a
Szűrés törlése
Ár Válasszon egy árat.
Ft- Ft Szűrés törlése
Csodás nagy kosaras melltartók a Lascana kínálatában

A nagymellű nők sokszor érezhetik úgy, hogy le kell mondaniuk a kényelemről a szép tartás érdekében, vagy ha mégis a komfortot részesítik előnyben, akkor csakis ormótlan és kiábrándító darabok jöhetnek szóba. A Lascana eloszlatja ezt a tévhitet, hiszen csodás nagyméretű melltartók sorakoznak kínálatunkban.

Az öltözködés első és egyik legfontosabb lépése a megfelelő fehérnemű kiválasztása. A statisztikák szerint azonban nagy arányban nem a méreteikhez illő melltartót választják a nők, ami nemcsak kényelmetlen lehet, de sokat ronthat az összképen is. Itt-ott kibuggyan, lötyög vagy éppen szorít: egyik sem ideális állapot.

Aranyszabályok dús keblekhez

Akár áldásként, akár átokként tekint nagy melleire, vagy egyenesen ősellenségének kiáltotta ki a gravitációt, néhány egyszerű szabályt szem előtt tartva tökéletes lehet a dekoltázsa. A cél nem elsősorban a mellek megemelése, sokkal inkább a formázás és a kellő mértékű tartás.

Előnyösek lehetnek a magasan záródó fazonok, mert ezek becsapják a szemet, így jó pár méretet csalhatunk általuk.

Míg a push-up a kis mellű hölgyek legjobb barátja, nagyobb méretekhez nem ajánlott, mivel a szivacs előnytelenül kinyomhatja a melleket, amivel egyfajta “dupla mell-effektus” jön létre.

A közhiedelemmel ellentétben a súly nagy része nem a váll-, hanem a hátpánton nyugszik, ezért ennek vastagsága és kialakítása nagy jelentőséggel bír a nagykosarú melltartók esetében.

Mire figyeljen a nagy kosaras melltartók vásárláskor?

  • Ma már választhat úgynevezett minimizer vagy látványcsökkentő megnevezésű darabok közül: ezek a nagy mellű hölgyeknek igazi megváltást hozhatnak.
  • Mindenképpen legyen a fehérneműs fiókjában olyan - lehetőleg testszínű - alapdarab is, melyet szinte bármilyen alkalomra felvehet, és remekül mutat kissé áttetsző vagy kivágott felsőkkel is.
  • Extra emelés helyett részesítse előnyben az előformázott, oldalmerevítős fazonokat.
  • Ne feledkezzen meg a sportoláshoz szükséges melltartókról sem! Egy jó minőségű sportmelltartó erős terhelés mellett is optimális tartást biztosít a nagy mellek számára. Az állítható vállpántok, a bőrbarát, légáteresztő és verejték elvezető anyagok a jó sport melltartó ismérvei.

Nagy mellekhez csinos melltartó? Igen!

A Lascana kínálatában található nagyméretű melltartók igazi felüdülést jelentenek a hölgyeknek, hiszen ugyanazokat a szexis vagy elegáns részleteket kaphatják, mint kisebb keblű társaik: csipkék, fűzők, csillogó kövek, színek és minták minden mennyiségben, és mindehhez még kényelmetlenségek nélküli, megbízható tartás is társul.

Válassza a minőséget!

Nyugodtan bízza magát a Lascana szakértelmére, hiszen mi csakis a legjobb tervezők munkáiból válogatjuk össze webáruházunk kínálatát. Böngésszen és vásároljon kockázat nélkül: minden termékünkre érvényes cseregaranciát biztosítunk. Használja fel 4000 forintos ajándék kuponját kedve szerint! Nem fog csalódni!

 

több megtekintése...
X
X

Köszönjük, hogy elkészítette értékelését!

A következő szöveget rögzítettük:Ön engedélyezi, hogy keresztnevét közzétegyük értékelése mellett.


Az Ön értékelése:


Az Ön értékelése beérkezett rendszerünkbe, feldolgozás után, az elküldéstől számított két héten belül publikálásra kerül honlapunkon.

Folytat
x
Trendek, újdonságok & 4000 Ft AJÁNDÉKBAo