Cookie box Az egyéni adatok felhasználásához az OTTO-nak és partnereinek szüksége van az Ön hozzájárulására, hogy az Ön érdeklődésének megfelelő információkat tudja közölni. A hozzájárulást erre a weboldalra, a linkre, illetve az OK-ra kattintva tudja megadni. A hozzájárulást itt tudja visszautasítani.

OK
Világmárkák széles választéka 4000 Ft ajándék hírlevél feliratkozóknak Ingyenes kiszállítás 25.000 Ft felett*

x

lMENÜ


Rendezés

Szín Válasszon egy színt.
filter_active filter_active filter_active filter_active filter_active filter_active filter_active filter_active filter_active filter_active filter_active filter_active filter_active filter_active filter_active
Szűrés törlése
Márka Válasszon egy márkát.
a
Szűrés törlése
Ár Válasszon egy árat.
Ft- Ft Szűrés törlése
LASCANA FUNKCIONÁLIS MELLTARTÓK

 

A melltartó a női lét nélkülözhetetlen kelléke, elhagyhatatlan kiegészítője, az egyik legfontosabb ruhadarab és fehérnemű minden nő számára. Előfordulhat azonban, hogy nem elegendőek a hagyományos melltartó nyújtotta előnyök, és különleges kialakításra, különleges segítségre van szükség. Ezt a szerepet kiválóan betöltik a LASCANA funkcionális melltartói.

 

Látványcsökkentő melltartók – a szolidabb megjelenés jegyében

A telt női keblek hosszú évszázadok óta a női test idealizált részei, a csábítás és a termékenység szimbólumai. Ennek ellenére előfordulhat, hogy az ilyen adottságokkal rendelkező hölgyeket zavarják méreteik, vagy valamilyen oknál fogva optikailag szeretnének kisebbíteni melleiken. Számukra nagyszerű szolgálatot tehetnek az úgynevezett látványcsökkentő melltartók, amelyek gondoskodnak arról, hogy a keblek kisebbnek látsszanak, illetve a megfelelő tartásban részesüljenek.

 

Tehermentesítő melltartók – biztonság és megkönnyebbülés

A nagy mellméretnek bizony nemcsak előnyei, de hátrányai is lehetnek: nehezebbé tesz bárminemű mozgást, pláne sportolást, sőt egészségügyi problémákat, bántalmakat okozhat. Ezek elkerülésére illetve enyhítésére kiválóan alkalmasak tehermentesítő melltartóink, amelyek speciális kialakításuknak köszönhetően csökkentik az esetleges kellemetlenségeket és fájdalmakat, valamint jóval nagyobb kényelmet is biztosítanak. A szélesített váll- és hátpántok, valamint a merevítő nélküli kivitel garantálják a maximális komfortot és megkönnyebbülést. Mint más melltartóinkat, az ide sorolható termékeket is számos színben és mintával, változatos megjelenéssel kínáljuk.

 

Kiváló minőség, megbízható márkák

A LASCANA saját termékei mellett ismert és népszerű márkák szavatolják a kiemelkedően magas minőséget és hosszú élettartamot. A Triumph és a Nuance nevei egyaránt biztosítékok arra, hogy az ő termékeiket választó vásárlók nem fogják megbánni döntésüket. Bármelyik típust vagy stílust válassza, minden bizonnyal jól dönt!

 

A LASCANA a női öltözködés szakértőjeként nemcsak a divatos megjelenésre, hanem a szükséges komfortra és kényelemre is nagy hangsúlyt fektet, így igen fontosnak tartjuk, hogy az imént felsorolt funkcionális melltartók is kínálatunk szerves részét képezik. A vásárlás menetében is a komfortot és az elégedettség elérését helyeztük előtérbe, hiszen a 0-24 óráig leadható rendelések, a háromféle fizetési mód (bankkártya, banki átutalás, utánvét), és a 14 napos visszavásárlási garancia egyaránt a vásárlók kényelmét igyekszik szolgálni. Megháláljuk, ha bizalmat szavaz áruházunknak, ugyanis 20 000 Ft feletti rendelés esetén a megrendelt termékeket ingyen szállítjuk házhoz. És még mindig nincs vége a pozitívumoknak: ha most iratkozik fel hírlevelünkre, 4000 Ft ajándékkal jutalmazzuk!

több megtekintése...
X
X

Köszönjük, hogy elkészítette értékelését!

A következő szöveget rögzítettük:Ön engedélyezi, hogy keresztnevét közzétegyük értékelése mellett.


Az Ön értékelése:


Az Ön értékelése beérkezett rendszerünkbe, feldolgozás után, az elküldéstől számított két héten belül publikálásra kerül honlapunkon.

Folytat
x
Trendek, újdonságok & 4000 Ft AJÁNDÉKBAo